•°•Horse Lover•°•
New member
הקשב, המפקד!../images/Emo195.gif../images/Emo107.gif
~מושפעת~ היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, חווה+מסיבת גיוס. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מסיבת גיוס. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גיוס?.. התעצבתי מעט כי.. הבנות באוהל לא נתנו לי לישון!!!
התעצבנתי על.. לא לפה. אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ... כי... אלפרד... כי שוב איבדתי את האמון בו.
בכיתי מעצב/אושר כי.. אולי מהתרגשות... ומכאבים. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. משחק "הרוצח" במסיבת גיוס!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הברכות במסיבת גיוס, ממש ריגש אותי.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי בשלום יומיים של טירונות? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ולסחוב שני קיטבגים ששוקלים טונה, אחרי שישנתי שעה וחצי.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הביתה!!!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אה... כלום?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מסיבת גיוס, גיוס (לטובה או לרעה - לא יודעת). התודה שלי השבוע היא ל.. עופר וכל האנשים בחווה שבאו למסיבת גיוס! ולמשפחה ולחברות ולכל מי שאיחל לי בהצלחה לקראת הגיוס! פינקתי את עצמי השבוע עם.. בקבוק קולה בשק"ם?
מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת גבינה שחברה של המשפחה הכינה לי לקראת הגיוס.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עולים על מדים"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. --- אלבום השבוע שהיה.. --- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. --- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכאבים הנוראיים שיש לי בכל הגוף ואת הנפילה מאלפרד. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצליח לגרום לו להיגמר יותר לאט? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. משפחה, חברות, אנשים מהחווה והסוסים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טירונות.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהמפקדים יהיו נחמדים אלינו ושהטירונות תעבור בקלות ובשלום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יש הרבה! הלוואי שיכולתי לצאת לחווה.
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
נו, מספיק מגניב?
~מושפעת~ היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, חווה+מסיבת גיוס. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מסיבת גיוס. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גיוס?.. התעצבתי מעט כי.. הבנות באוהל לא נתנו לי לישון!!!