סופ"ש

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
הקשב, המפקד!../images/Emo195.gif../images/Emo107.gif

~מושפעת~ היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, חווה+מסיבת גיוס. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מסיבת גיוס. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גיוס?.. התעצבתי מעט כי.. הבנות באוהל לא נתנו לי לישון!!!
התעצבנתי על.. לא לפה. אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ... כי... אלפרד... כי שוב איבדתי את האמון בו.
בכיתי מעצב/אושר כי.. אולי מהתרגשות... ומכאבים. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. משחק "הרוצח" במסיבת גיוס!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הברכות במסיבת גיוס, ממש ריגש אותי.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי בשלום יומיים של טירונות? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ולסחוב שני קיטבגים ששוקלים טונה, אחרי שישנתי שעה וחצי.
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הביתה!!!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אה... כלום?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מסיבת גיוס, גיוס (לטובה או לרעה - לא יודעת). התודה שלי השבוע היא ל.. עופר וכל האנשים בחווה שבאו למסיבת גיוס! ולמשפחה ולחברות ולכל מי שאיחל לי בהצלחה לקראת הגיוס! פינקתי את עצמי השבוע עם.. בקבוק קולה בשק"ם?
מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת גבינה שחברה של המשפחה הכינה לי לקראת הגיוס.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עולים על מדים"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. --- אלבום השבוע שהיה.. --- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. --- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכאבים הנוראיים שיש לי בכל הגוף ואת הנפילה מאלפרד. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצליח לגרום לו להיגמר יותר לאט? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. משפחה, חברות, אנשים מהחווה והסוסים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טירונות.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהמפקדים יהיו נחמדים אלינו ושהטירונות תעבור בקלות ובשלום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יש הרבה! הלוואי שיכולתי לצאת לחווה.
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
נו, מספיק מגניב?

Half Halt

New member
אוי ואבוי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה אסוציאציה....

הבניין מאחורייך נראה כמו אושוויץ. בדיוק מה שאני צריך עכשיו, פוש אחרון לפני שאני בורח מהארץ ולא חוזר יותר. ~צבא זה חרא~

תירגע, תירגע../images/Emo3.gif

יש עוד בניינים אדומים בארץ... (למרות שזה באמת מזכיר דברים איומים
) וכן, צבא זה אכן חרא, אבל יש גם צדדים חיוביים בזה.

m i s s B

New member
סופ"ש ../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי סתם יום סבבה! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- לא היה משו מיוחד.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע-? התעצבתי מעט כי- לא הייתי עצובה. התעצבנתי על עומרי אבל בסוף סלחתי כי זה עומרי! התאכזבתי ממנו כי לא האמנתי שהוא יעשה את זה. בכיתי מעצב/אושר כי.. :/ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום שישי סדנאת שנטי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו- את לא רק יפה אלא גם חמודה! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי קיבלתי הרבה מחמאות.. חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח- לעבור ת'מבחן באזרחות.. בלעע... הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי- חווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנה לאבא שלי, מתנה ללי, ומתנה לאח שלי! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- הילה, רוני, איילת, ויהב. התודה שלי השבוע היא להמון אנשים חמודים. פינקתי את עצמי השבוע עם- לישון עד מאוחר! מאכל השבוע שהיה הוא..גלידה עוגיות- בחד"צ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- ?! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל הסיפור עם עומרי! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני- אעשה דברים כיפיים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..רוני, איילת, לי... ועוד!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב בשישי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- סתם שיהיה שבוע טוב! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אחותי חוזרת מחו"ל..
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

MAYA 4827

New member
שבוע מושלםם!!

כי כשמחייכים לכולם- כולם מחייכים אלייך בחזרה, ובגדול!! היום הכי כיפי שהיה לי השבוע.. כל יום ויום!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הסתפרתי חח זה ממש שינה אותי=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החברים שאני הכי אוהבת בעולם!! תעצבנתי מעט כי..הסיריאל בחווה לא עבד ויצא לי רק שוקו=/ התעצבנתי על.. שיר שמרחה עלי חרא!! אבל בסוף סלחתי כי.. החזרתי לה!!! התאכזבתי מ.. כיי.. נוובדיי=] בכיתי מצחוק.. ביום חמישי=] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חמישי באמפי עם עדן עדי יאיר וענבר, אצל טליה, במסיבה, ובשישי בחווה
מילה או משפט שגרמו לי לחיך כל היום היו.. המון מחמאות מהמון אנשים וממישו מיוחד=] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סתם הרגשה כזאתי לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. חווה ואז אימון כושר ברביעי הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ אח שלי צרב לי למחשב את כל העונות של "חברים" אזל לא הספקתי לראות.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הופעה של סינרגיה, מסיבה אצל טל, חווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ אני נוסעת עכשיו לקניון 7 הכוכבים..=] משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדן, גיל, גילי (י), ענברי ותום.. התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל וגלית פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה זמן לחווה ולחברים מאכל השבוע שהיה.. ארוחה שהכנו לבדנו! כישרוניםם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חיוך שלא מסכים לרדת.. שיר השבוע שהיה.. אשם (מושפעת שכמוני), הלילה יעבור, CHANGE IN MY CONDITION אלבום השבוע שהיה.. המופע של סינרגיה משפט משיר כלשהוא שמאפיין את השבוע שהיה.. ? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. nothing הייתי נותת הכל כדי שבסוף השבוע הזה אני.. יקנה בגד ים חדש לאילת=] השמש שהאירה לי את השבוע.. כולםם משו שאתם מחכים לו השבוע.. טיול שנטי!! משו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יתבטל הטיול שנתי ושכן יתבטל המבחן במטמטיקה.. האדם שאתם מחכים לראות השבוע.. שאבא יחזור עם הרבה מתנות=] סתם תמונה מגניבה.. תמונה נחמדה שלי עם החמור בשישי שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

gili600

New member
אני צילמתי את התמונה הזאתי!!!!

תגידי מיה.. בא לך תפוז?

שירלי317

New member
../images/Emo122.gifימי כיף../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון (חווה ות"א) ושישי (חווה, ציור, התנחלות אצל סמד ואחר כך אצל אמא דשא
) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קים
התעצבתי מעט כי.. היו לי לא מעט חילופי מצבי רוח, קשה לעקוב.. התעצבנתי על.. חצי עולם. כי פשוט הייתי עצבנית. אבל בעיקר על אחותי.. אבל בסוף סלחתי כי .. ככה זה המשפחה שלנו...
התאכזבתי מ... כי... מעצמי, ששוב אני חיה במציאות אחרת בכיתי מעצב/אושר כי.. שילוב של השניים בערך כל יום הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שישי בערב עם אנשי הדשא המסטולים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ליאור מקסימיליאן לין
שם אמצעי מהמבדרים.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עכשיו אני מחייכת
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב ביום ראשון אחרי ההתנחלות אצל אמרי. ובאמת לא היה לי יותר מדי כוח.. הסרט הכי טוב שראיתי.. פורסט גאמפ
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מזכרת בתיה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מונית לליאור?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא דשא
וקימי
התודה שלי השבוע היא ל.. אמא דשא! פינקתי את עצמי השבוע עם.. התנחלויות רבות וממוצעות משתתפים מאכל השבוע שהיה הוא.. העיקר שזה אכיל
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים על פי דשא. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. sodomy מ hair משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. sometimes i feel like screaming הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העצבים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כבר לא נשאר סופ''ש כמעט, אבל בעיקר שאני אגלה שבכל זאת יש לנו מחר שביתה
ואעשה משהו כיפי בערב
ונורא רציתי לראות את יעלי יעלי יעלי והבנות.. אבל לא יצא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שיר אמא דשא משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב, לרכב, לרכב, תחרות, כיףכיףכיף משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רק טוב וכיף... ושהשיעור נהיגה יהיה מוצלח... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יעלייייייייייייייייייייייייייי (3X)

SNTQ

New member
טוב מאשר אף פעם לא..../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול עם הבהמה בצער בע"ח
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אימון ברייק
ביום שלישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחות על 18
התעצבתי מעט כי.. מתגעגעת
התעצבנתי על.. ידיד (שבגד במילה שלי)
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... חברה שנשברה למשהו לא חיובי במיוחד בכיתי מעצב/אושר כי.. מגעגועים אליו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. 6 שעות אצל המחנכת עם חברות בעבודה על הספר מחזור
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את מדהימה אותי שוב ושוב כל פעם מחדש"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עמדתי בימי אימונים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. התמודדות עם תוצאות של הריב איתה הסרט הכי טוב שראיתי.. יעד סופי3 למרות שזה פעם שנייה כבר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. יומולדת של ידיד בשישי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נמרוד,מעייני,אחי התודה שלי השבוע היא ל.. נמרוד,ירון,מפתיע אבל-אמא(
) פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגה שהכינו ליומולדת של ידיד
מאכל השבוע שהיה הוא.. הנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הלילה יעבור-יפתי אלבום השבוע שהיה.. אריק ברמן משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב איתה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אדע מה קורה עם עצמי לגביו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נמרוד
וניצני שעשתה לי את השבת
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סיום ספר מחזור! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אדע מה קורה עם עצמי לגביו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יותר מדי

למעלה