:'[ לא משתפר :'[
"..האנשים שאתה הכי אוהב, הם אלו שהכי יפגעו בך.." |לב שבור| :'[ סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, נגמר השבוע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבות אצל לאון, יש שיפור, 100 בהיסטוריה [555] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. קשה לי בלי חוות צח, אבל מנסה חודש לשלם לשכוח מהחווה הזאת... התעצבנתי על.. בנאדם שאהבתי, הערצתי, שאמר שהוא אוהב אותי, ותקע לי סכין בגב אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי, הוא לא שווה את האהבה שלי אליו התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי הוא הבטיח ולא קיים. מעצמי, כי כמעט וויתרתי :'[ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, מעבר מחוות צח, יום רביעי-בוקר מגעיל. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מסיבה עכשיו..? :|| מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. המשכתי אצל לאון ועדיין לא נשברתי וחזרתי לצח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא ללכת שבוע שלם לחוות צח, להמשיך ללכת לביצפר, לקום בבוקר מחדש הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט עכשיו במסיבה, לא זוכרת אפילו תשם שלו :|| המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אורוות הסטייל, מסיבה לשיר, נאפיס+באולינג עם המשפחה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל, מתנות..? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא
ענברי
טל, no name , אלה, םנגה כפרעליו התודה שלי השבוע היא ל.. ענברי, אמא, עצמי, פנג פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה שוקולד מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד, מכל המינים והסוגים אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "את בוכה בלילות.."1 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "קחי לך תפוחים ותמרים" אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לא לא, אל תשכחי, גם כשעצוב לך יש לך אותי.." --> שקר :'[ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כל יום..? את החיים..? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב על סוס שלי, אצא, אעשה עגיל בטבור.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ענברי,אמא, וכרגיל פנג-אהובי, חיים שלי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ענבר
שניס, אותו לפני שהוא יתגייס.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..