סופ"ש

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
../images/Emo12.gifהשבוע עבר מהר

אני אוהבת את חודש מרץ!
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. בחווה, היה כיף אטומי עם כולם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החווה, היה כזה כייייף הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. עזבו, זה אישי התעצבתי מעט כי.. כי אחת מהחברות שלי (לא מתפוז) זבל!!! (אל תדאגו, היא לא קוראת כאן) וזה לא מעט! התעצבנתי על.. על חברה שלי! אבל היא לא יודעת את זה, וטוב שלא!!! אבל בסוף סלחתי כי .. אני בתוך תוכי לא סלחתי לה!!! התאכזבתי מ... כי... מאף אחד, לא אשמתה של החברה שלי שהיא זבל. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אוי הקטעים שהיו בחווהההההה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. שאמרו לי שאני מאוהבת בדן- היה מצחיק הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי הספקתי הרבה מעבר למה שציפיתי מעצמי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את העבודה עם החברות בלי ללכת, היית עייפה ובאותו מפגש התעצבנתי והרבה! הסרט הכי טוב שראיתי.. אמממ לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווההההההה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יש הרבה, רותם, נדב, תומר ועוד הרבה. התודה שלי השבוע היא ל.. לאימא
פינקתי את עצמי השבוע עם.. תערובת טעימה באורווה
מאכל השבוע שהיה הוא.. תערובת טעימה ומזינה
יאמי! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? עוד שבוע בחייה של שיר (
) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Show Me The Money
אלבום השבוע שהיה.. לוידת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Life is easy if you wear a smile כבר ממשיכה

ממשיכה חה חה

חי חי חי
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ההתעצבנות על חברה שלי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בחווה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סיגל- המורה הכיייייי טובה בעולם
השבוע שבפתח (מראשון): משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ללכת לחווההההה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני ארכב על אוזי האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא אדם, כמה אדמים, את החבר'ה מהחווה סתם: תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:שני בחווה, שלישי במסיבה של דניאלה, והיום בבצפר
.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:האימון... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..:ברו'ש באה לבקר..!! התעצבתי מעט כי..:אממ.. האמת שלא.. התעצבנתי על..:אמא אבל בסוף סלחתי כי ..:לא הייתה לי כ"כ ברירה.. התאכזבתי מ... כי...:ממנה
, היא עושה פוזות.. בכיתי מעצב/אושר כי..:ממש לא.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:שיחקנו הרוצח במסיבת גיוס של דנינאלה.. גאדדד זה היה כ"כ מצחיקק!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:קפ נכון כיף לנו?!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..:הפסקתי לחשוב על זה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...:להיכנס למבחן בלשון.. פפ.. הסרט הכי טוב שראיתי..:יוקרה!! סרט תותח!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: היינו עכשיו במסעדה ליומולדת של אבא, ומחר יומולדת לאיתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:מתנה לאבא ולאיתי..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:שימוווו ואיתי התודה שלי השבוע היא ל..:עופר שיודע תמיד להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון.. פינקתי את עצמי השבוע עם..:שעת שינה בשיעור אזרחות
מאכל השבוע שהיה הוא..:ספגטי בולונז!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:אשם - סינרגיה אלבום השבוע שהיה..:שייגעצ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:.."למה זה ככה כשמנצחים זה ביחד כשמפסידים זה לבד" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: את יום רביעי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אצליח להיות בכל המקומות בו זמנית.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: ואנגי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימון בשני.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שהמבחן באזרחות יידחה.. ושאני אסיים סוף סוף את העבודה בלשון.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:שימווו סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות ותהנו... וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

Ruf Lil RusGal

New member
שבוע מיוחד

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום.. כי היה בבצפר פעילות מאוד חמודה ונקלעתי למצב מאוד חמוד... (עזבט אני מבינה את עצמי חחח) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ... נראה לי שהאימון ביום שלישי- היה מושלם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא קרו לי דברים מרגשים כל כך... אבל ביום שלישי אמרו לי שאני יכולה להוציא +1/2 על ספינים בתחרות!
התעצבתי מעט כי.. אמ.. אמ.. אמ.. נראה לי שכשלא הלכתי לחווה ביום רביעי... חח היה לי שבוע כייפי לא הייתי עצובה! התעצבנתי על.. חברה שקצת (הרבה) התחילה להתנשא מעלי.. אז איפסתי אותה אבל בסוף סלחתי כי .. אמרה סליחה... מה אני לא אסלח?! התאכזבתי מ... כי... לא נראה לי שהתאכזבתי ממישהו במיוחד השבוע חחח בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום בפעילות... היה ק-ו-ר-ע! ק-ו-ר-ע זה לא מילה... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. SMS שבו נכתב: בוקר טוב לילדה הכי חמודה ומתוקה בעולם!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קיבלתי 86 במתמטיקה כשחצי כיתה נכשלה!!!!!!D= הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כל כמויות מסטיקי האבטיח שאני קונה!! (אני מכורה)
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמ... שיר! התודה שלי השבוע היא ל.. ל..... ל.... אני לא יודעת חחחח יש סיכוי שלבו על השיעור הנפלא ביום שלישי! פינקתי את עצמי השבוע עם.. מקדונלדס!!!=] מאכל השבוע שהיה הוא.. אמ.... לאדעת....נראה לי שסלט מ-א-ו-ד טעים שאכלתי אצל חברה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא שיר שמאפיין את השבוע אבל שיר מדהים--> savin' me-nickleback חרשתי עליו מלא משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. חחחח מצאתם את מי לשאול...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שני... היה קקי! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אוכל לישון בשקט ללא הפרעות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מישהו...
משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טיול שנתי..! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שיר ועמית (בסופ"ש) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): כבר שלחתי אבל אני לא חושבת שמישהו ראה אז... ד"א תגדילו אותה ותבינו למה מגניבה... חח

SILVER LADY

New member
באלי באלי באלי =]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היוםםםםםםםםםם=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..החתונה!!היה מעווולה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מתנה מווווושלמת מגלי אהובתי
התעצבתי מעט כי..תותי נזקקקקקק
התעצבנתי על..עצמי..זרקתי את עצמי כמו מפגרתת \= אבל בסוף סלחתי כי ..זאת אני
חחחחח התאכזבתי מ... כי...תות נזקקק בכיתי מעצב/אושר כי..בכי.^^ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..דפנטלי היוםם
פשוט שלמוות מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."ברוך אתה ה'..................."וואי היה מצחיייייייייק הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..למרות שיש לי את כל הסיבות להיות עצובה אני שמחהה [= לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...יום רביעיי הסרט הכי טוב שראיתי..חחחחחחחחח מי רואה טלוויזיהה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חרמון וחתונהההההה.כ"כככככ
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כסף לחתונה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה יריבי נויקה ואווווווווורי=]אהה ואוריאני ולאונה וגלי [= התודה שלי השבוע היא ל..כ"כ כנ"ל מלמעלהה
פינקתי את עצמי השבוע עם..וודקה רדבול
מאכל השבוע שהיה הוא..^^
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..רוצה בנות חחחחחחחחחחחח עזבו לא תבינו
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."במועדון מזמין לה וודקה רדבול עם לימון..."
איזה ערב מושלם יואוו הייתי מוחקת מהשבוע הזה..תות נזקקקים בע"ממ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יתחרה!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה נויקה אורי אוריאני גלי ולאונה=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..טיול שנתיייייייייייייייי!!אללללה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יהיה כייף כמו שאני כ"כ מצפה לזהה!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המ המ המ כוווווווולם
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

shirli0811

New member
:'[ לא משתפר :'[

"..האנשים שאתה הכי אוהב, הם אלו שהכי יפגעו בך.." |לב שבור| :'[ סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, נגמר השבוע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבות אצל לאון, יש שיפור, 100 בהיסטוריה [555] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. קשה לי בלי חוות צח, אבל מנסה חודש לשלם לשכוח מהחווה הזאת... התעצבנתי על.. בנאדם שאהבתי, הערצתי, שאמר שהוא אוהב אותי, ותקע לי סכין בגב אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי, הוא לא שווה את האהבה שלי אליו התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי הוא הבטיח ולא קיים. מעצמי, כי כמעט וויתרתי :'[ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, מעבר מחוות צח, יום רביעי-בוקר מגעיל. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מסיבה עכשיו..? :|| מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. המשכתי אצל לאון ועדיין לא נשברתי וחזרתי לצח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא ללכת שבוע שלם לחוות צח, להמשיך ללכת לביצפר, לקום בבוקר מחדש הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט עכשיו במסיבה, לא זוכרת אפילו תשם שלו :|| המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אורוות הסטייל, מסיבה לשיר, נאפיס+באולינג עם המשפחה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל, מתנות..? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא
ענברי
טל, no name , אלה, םנגה כפרעליו התודה שלי השבוע היא ל.. ענברי, אמא, עצמי, פנג פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה שוקולד מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד, מכל המינים והסוגים אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "את בוכה בלילות.."1 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "קחי לך תפוחים ותמרים" אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לא לא, אל תשכחי, גם כשעצוב לך יש לך אותי.." --> שקר :'[ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כל יום..? את החיים..? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב על סוס שלי, אצא, אעשה עגיל בטבור.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ענברי,אמא, וכרגיל פנג-אהובי, חיים שלי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ענבר
שניס, אותו לפני שהוא יתגייס.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

shirli0811

New member
כי שכחתי אותו..והוא כזה מדהים

גלעד, תודה על כל השבוע המטורף הזה שהיית פה בשבילי, ובזכותך הצלחתי למצוא קצת הגיון בין כל הטירוף

ocean zd

New member
כי אהובי ישן...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול בלילה עם האהוב שלי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום רביעי בלילה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ.. לא יודעת אהה.. אתמול עם שוגס.. התעצבתי מעט כי.. לא אמרנו שלום אחד לשני אתמול בלאאט וגם כי רועי אמר שהוא הולך הביתה והוא לא התעצבנתי על.. רועי ושוגס אבל בסוף סלחתי כי .. רועי היה הכי מדהים ושוגס.. שוגס! התאכזבתי מ... כי...רועי בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב.. יום רביעי בלילה ומאושר גם חחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מממ?... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..את האושר שלי, את תופס מקום בלב שלי והוא יהיה חסר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יש לי חברים מדהימים ואני מתגברת עליו.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לדבר איתו 3 שבועות ולראות אותו היום בלי לבכות הסרט הכי טוב שראיתי..שאלה טובה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..כינרת חחח היה מגניבבבב משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא יודעת.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..רועי התודה שלי השבוע היא ל..רועי פינקתי את עצמי השבוע עם..מממ....? מאכל השבוע שהיה הוא..כלום.. אנטיביוטיקה!!!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טראגוס טראגוס טראגוססס שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..כואב לייייי חחחחח סתם הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ממממ......... היום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה עם עוז מלאן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..רועי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ללכת לזיילנד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממ.. לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עוז.

הסופ"ש שלי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון.... אולי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור ובטח עוד משהו אני לא זוכרת... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש... לא.. התעצבתי מעט כי.. לא יצא לי לשבת מול המחשב ולהיכנס לפורום... לכן גם לא פתחתי את הפינה. התעצבנתי על.. המבחנים עם הציונים המאפנים שקיבלתי... אבל בסוף סלחתי כי .. אמממ התאכזבתי מ... כי...מהציונים במבחנים... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמממ מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אויי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא יצאתי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי... מנסה לחסוך משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את סקיי.. ממש כיף להתכתב איתה באימייל התודה שלי השבוע היא ל.. סקיי שנתנה לי מלא חומר לעבודה פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום... אההה מלא ארטיקים מאכל השבוע שהיה הוא.. מה שנשאר מהמישלוחי מנות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?וואי איזה שיעמום שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. וואו אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל הדברים שלא כיפיים חח הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יצא לטיול השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סקיי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שלא ירד גשם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..חחח סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

בלעכ.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון וחמישי, כי חווה, ורביעי בגלל ההצגה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אשכרה נהניתי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נהניתי? התעצבתי מעט כי.. אוף, אני כזאת כזאת טיפשה
. התעצבנתי על.. וואו, כולם בערך, מישו אמר PMS?! אבל בסוף סלחתי כי .. נה, לא לכולם. התאכזבתי מ... כי... הפה הגדול שלי, כי הוא גדול. בכיתי מעצב/אושר כי.. קלטתי פתאום מה אני אומרת. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחחחח יואו, שיעור מתמטיקה, "קווים מקבילים בין שוקי זונה!"
, וההצגה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. :X. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי את השבוע הזה ולא וויתרתי לעצמי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתכונן להסטוריה, ארג :|. הסרט הכי טוב שראיתי.. נההה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלוםכלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יום רביעי, לגמרי :]. התודה שלי השבוע היא ל.. עצמי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה כמו בנאדם :X. מאכל השבוע שהיה הוא.. ממ לבנה?
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אני אוהבת". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Dance, Dance. אלבום השבוע שהיה.. לא. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. So take a chance and make it big. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העצבים שלי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אוכל לשמור על מצברוח. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שינצי, אבל כ"כ. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לאלאלא, אני אעשה עין הרע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שלא יהיו עיצומים :|. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את כל הסתומים מהבצפר. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אני כ"כ אוהבת אותו.

segev 007

New member
סופ''ש../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כמובן ששני שיעור קפיצות מעולה על ואן גוך התותח
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור בשני וטיול כפי..... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...אבא שלי עומד לחזור מחו''ל התעצבתי מעט כי...לא התעצבנתי היה לי שבוע מעולה
התעצבנתי על...אף אחד... אבל בסוף סלחתי כי ..? התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי מאף אחד התפלתי לטובה מכולם בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..מילחמת מים של מיה ושיר יואווו זה היה כל כך טובבבב
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מה ששמעתי ש.....אמר אלי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..ששמעתי מה ששמעתי ביום שני......
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לריב עם אחותי קימעת כל השבוע ולהגיש עבודה במתמטיקה מעצבנת
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעליים...XD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חיים ^_^ התודה שלי השבוע היא ל..חיים!!!! פינקתי את עצמי השבוע עם..פלאפל טעים ביום חמישי יאמייי מאכל השבוע שהיה הוא..פלאפל ועל האש
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אין לי מושג שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אשם
אלבום השבוע שהיה..לא ייודע עם היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע... ''תיראי זה אני בוכה על תלכי כי לא נישאר דבר'' הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום רביעי שעתים על התחת ברצף במטרה ליגמור את העבודה במתמטיקה >_< הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ימשיך להיות ככה ולא ישבר עם ההסכם שלי עם אמא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור בשני ^_^ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאבא שלי יחזור ואני יפגוש אותו.....XD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):לא מגניבבבבב

MAYA 4827

New member
חחחה

המשפט שגרם לך לחייך כל היום- אני אמרתי לך שהוא אמר את זה!!!

segev 007

New member
כן חחח בכל זאת תודה מיה על...

זה שעשית לי הרגשה טובה וסיפרת לי

ש נ י ס

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום!!! ראיתי את עייידוו!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הכרתי את הבנות מהצוות!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הגיוס, איי גס..
התעצבתי מעט כי.. צבא זה ח-ר-אאא! פיכ.
התעצבנתי על.. הצבא הזהה!!
אבל בסוף סלחתי כי .. זה צבא.
התאכזבתי מ... כי...ממנו, כי זה פשוט עלוב.
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצבים! היום הזה בבקו"ם ואז לבסיס ולהיות על הרגליים איזה 18 שעות רצוף, פשוט נורא.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..סיכת ביטחון
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מחר הבייתההה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא שלחו אותי לכלא על היומיים הראשונים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לראות את עייידו יומיים
הסרט הכי טוב שראיתי..משו עם דיוקס וקורעים..חיחי..עם שון וויליאמס סקוט!!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הביתההה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הבנות מהצוות
התודה שלי השבוע היא ל..לעצמי על שסתמתי ת'פה.
פינקתי את עצמי השבוע עם..מקלחת חמה וארוכה
מאכל השבוע שהיה הוא..גבינה לבנה!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?גיוס וכאלה..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא היה לי זמן לשמוע..
אלבום השבוע שהיה..כנ"ל
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת עכשיו!!!..חח
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום בבקו"ם. איכ!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..דווקא אני עושה מה שרציתי, באה לתחרות
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עייידו
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לחזור הביתה..חיחי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב בצבא
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עיידו ואנשי תחרויות
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

Vintage Queen

New member
שני איפה את בסוף?!

התגיסתי אתמול והיום אני בבית חיחיחי חיל אוויר שליטה ^^

ש נ י ס

New member
בחדרה../images/Emo122.gif

ויש לי קורס 6 שבועות, ואני רק 01. הם כאלו מפגרים!
מהה?? חיל אוויר?? יש לך מדים יפים! כיף לך!!!
מדים זה מכוער! והנעליים האלו עוד יותר.
איפה את?!

Vintage Queen

New member
כיף לך, קרוב לבית שלי חחח

אבל מה את עושה? אני בטירונות ח"א מקוצרת (חהחהחה 12 יום ואני צריכה להיות שם רק ביום שני) בטכני בחיפה,ורק אחרי טירונות הקצין מיון של חיל אוויר אומר לכל אחת לאן היא הולכת

favory

New member
סופ"ש../images/Emo98.gif../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי. כי היה אחלה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע השיעור עם אבא.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע חה. הוא עזב אותי לנפשי..
התעצבתי מעט כי הואלא באמת עף מהחווה.
התעצבנתי על רחינה. כי טוב שהיא לא צעקה את זה בכל החווה.
אבל בסוף סלחתי כי אמ.. זה לא שהייתי אמורה לא לסלוח אומשו
התאכזבתי מאף אחד. בכיתי מעצב/אושר כי נעע.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השבוע היה דבר אחד מצחיק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו " את הגשם שמשקה את פרחיי נשמתי" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי היה אחלה בחלה של שיעור.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להסתכל על הדבר ה-דוחה הזה?
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא נראה לי שקניתי משהו מיוחד. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ברבר יהב והילה. התודה שלי השבוע היא לכולם. פינקתי את עצמי השבוע עם..מנוחה. מאכל השבוע שהיה הוא..ברבוניה חהחה!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " שבוע של מסטולים " שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לא יודעת הכל היה נחמד..אה את העצבים על עומרי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אעשה דברים שאני אוהבת..! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הילה,יהב ברבר ואיילת!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שבאמת יעלו אותנו בדרסז' ב-2 רמות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור מצוין בשלישי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את הצ'יקמוקים מהחווה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

gili600

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום-שישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ הציון בהבעה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החיבוק התעצבתי מעט כי.. בגללה התעצבנתי על.. אמא של איתי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי!! מה היא צועקת עליי כי גנבו לי את הקסדה?!? התאכזבתי מ... כי... ממנה בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק היום הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המלחמת מים-יריקות-חרא של וואנגי-סבון כלים-סבון של השירותים של מיה ושיר, במגרש אחרי שכולם הלכו, התפוזים והסלטות, ה-80 אלף חישוקים שעדי תקע על העץ ובכלל כל היום בחווה היום.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "בפברואר כדאי לקנות פילים" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הציון בהבעה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... בצפר וללמוד למבחן במתמטיקה
הסרט הכי טוב שראיתי.. "סוס".. סרט אדיר!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא יודעת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל מי שהיה בחווה היום, וואנגי, חגית, עופר (שהשאיר אותנו להשתולל בחווה לבד
), קטמן וג'דיי הגבר התודה שלי השבוע היא ל.. עופר שהשאיר אותנו לבד בחווה ונתן את השחרור הזה פינקתי את עצמי השבוע עם.. תפוזים, תפוזים, תפוזים, תפוזים ותפוזים!!! אני ועדי פשוט טחנו תפוזים
מאכל השבוע שהיה הוא.. תפוזים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שחרור בשישי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אשם משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "יום שישי, מרגיש כה חופשי" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בצפר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים קצת פאקינג שעות שינה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. וואו יש הרבה!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור בשישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הטיול השנתי יידחה ויהיה לישיעור בחמישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יש הרבה.. אבל בעיקר הוא סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): כי בפברואר כדאי לקנות פילים

למעלה