belledejour
New member
ואה איזה טיוללללל=]]]
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שלישי רביעי חמישי שישי כי.. טיולללל הבטחההה 2008
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הטיול הזההההה, לפגוש שם את כולם! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הבטחה התעצבתי מעט כי.. הייתי חולה =/ אבל בקטנה, אליאל היה הספק שלי חחחחח התגברתי =] התעצבנתי על.. שירה, כוסומו נהייתה זונה. אבל בסוף סלחתי כי .. מה אני אעשה, לא אדבר איתה כל ההבטחה? התאכזבתי מ... הבנות בגדוד כי... נהיו שרמוטות אחת אחת אפשר לחשוב שבחיים לא ראו בניםם... בכיתי מעצב/אושר כי.. תסכול, הרגשתי כל כך רע, אבל זה היה לממש קצת =] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ואה כל כך הרבההה בטיול הזה... "קטע מסריח", הריקודים שלנווו, המורל המטורף שלנוווו אין על הגדוד הזה איןןןןןן
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל מיניייי =]] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הבטחתי בכל מקרה ולא נשברתי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לישון 10 שעות ב5 ימים
הסרט הכי טוב שראיתי.. איזה סרט?! הבטחהההההה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לשבט ולכל החורים שהיינו בהם בטיול הזה =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל וחטיפים וכאלה לטיול, מזרון שטח, חאקי ועניבה =] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הגדוד המדהים שליייי והמדריכים הכי שווים בעולםםםם
, תןתן שבא לבקרר, תום יולי מאיוש וכל השאר מהשבטים האחריםםם
התודה שלי השבוע היא ל.. המדריכים האדירים שלנו והגדודדדד =]]] פינקתי את עצמי השבוע עם.. חחחח אקמול? אנערף מאכל השבוע שהיה הוא.. הזבל של הצופים אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הבטחה 2008
והאמת שיש מצב שיהיה כזה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ריקוד רומנטיייייייייייייייייייייייי
אלבום השבוע שהיה.. לוידעת כל הטראנסים של פצ'ה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. believe - yellowcard הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החום הזה... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. שמעו אחרי טיול צופים? שירותים ומקלחת יהיה נחמד
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הגדוד והמדריכיםםם כל כךךךךךךך
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לוידעת כל מיניי =]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. זה ישתנה =] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נחשו
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין לי כוח, בקרוב תמונות מהטיול
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שלישי רביעי חמישי שישי כי.. טיולללל הבטחההה 2008