איןמספיקמקוםXD
New member
עונה [=
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. בכלל כל שני-חמישי,אבל בעיקר שלישי,היה אחלה בנחל דוד ובים המלח
חחחח והיום האחרון חמישי,נתקענו בדרך לירושלים חחחח
. שישי,לראות את כל האנשים בחווההה,היה כיף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הנסיעה שלנו אבקורס. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא משהו מיוחד אני חושבת. חחחחחחח אולי שהם בכו מזה שהם ראו את ציפי מור
ושחגגו לי קצת
התעצבתי מעט כי.. רציתי בכלל לצאת מהסיטואציה הזאת של ההחלטה. התעצבנתי על.. אמאאאאאאאאאאאאאאאא. אבל בסוף סלחתי כי .. המ. התאכזבתי מ... כי...כלום. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבנות. ששש. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחחחחחחחחחחחח כל הטיול!!! בעיקר החזרה לירושליםם
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."כותבים מעיין עם י' אחת או עם שתיים?" חחחחחחחח סתם. היו כל כך הרבהההההההה !!! בעיקר ה"בלהבלהלבלהלה,כן"! ו"מתחיל להיות לה מבטא ערבי..." "איי וואט איי וואט!!!" חחחחחחח היו הרבה יציאות בטיול הזה
מממ "מזל טוב" ועוד כל מיני.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי אני חולה עליהם
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעלות בסוף. ולשרוד 43 מעלות בערד האהבלה P: ופאקקקק הלך לנו המזגן באוטו!!! אז תחשבו מה זה. אהה,ולהתעקש ככה על הכל. הסרט הכי טוב שראיתי..אממ לא משהו מיוחד. בעצם מה שראינו בטלוויזיה שם? לא,זה היה מפגר XD המקום הכי טוב שאליו יצאתי..כל הטיול כמובן[= משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל הארטיקים והגלידות XD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..המשפחה,ללא שום שום שום ספק. ואנשים מהחווה [= התודה שלי השבוע היא ל..משפחה
. פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל טעיםםםם D: מאכל השבוע שהיה הוא..מצה מטוגנת [מצהברייט],קניידלך,ובעיקרון הרבה אוכל פסח
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "החום משתלט על השכל"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל מה שהשמענו באוטוווווו,וכמובן כל השירים הרגילים
. אוה,Open your eyes שיר מדהים... אלבום השבוע שהיה..הרבה [= משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אם כבר נזכרתי אז Open your eyes..ואממ "העולם שבחוץ הוא לא רק חבר,רק לאחד זה טוב לאחר"
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..החום. ההתלבטות המפגרת הזאת...ריביםםם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..סופ"ש עוד שניה נגמר :'[ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נועמון דובון חוליבון אהובי ואהובתי הודייושייי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..מדצי"ם!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור קפיצות טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הרבה [= סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): התמונה הכי יפה של השבועעעעעעע
. כבר ציינתי שאני לא זוכרת כלום? ><"
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. בכלל כל שני-חמישי,אבל בעיקר שלישי,היה אחלה בנחל דוד ובים המלח