סורי על ההודעה החדשה

סורי על ההודעה החדשה

אני חדשה בפורום- מקווה שיש פה אנשים חמודים ונחמדים חעחע גמני מאוהבת בגרינדיי קשות (בבילי...) אממ וזהו בלע..

אני שמה לב...

חבל..כנראה שלגרינדיי לא מגיע שיאהבו אותם אנשים מגעילים.. בעי

whatascene

New member
חח אל תקחי את זה ככה

אם את אוהבת את גרין דיי יש סיכוי גדול שתהני פה, שווה ניסיון

אני לא נשארת איפה שלא טוב להשאר-

ואני חייבת להגיד שזה חרא של פורום- אם איסזה ילד מהפורום אומר לי לעוף ממנו- מה אתם לא רוצים עוד אנשים כאן? אתם מעיפים כל אחד או שזה סתם מצברוח רע שאתם מוציאים עלי? בלע לאמשנה

HANSAMA

New member
ואווו אל תיקחי קשה!

יש פה סתם אנשים משועממים... לאט לאט תתרגלי!

Green SimSit

New member
אהה מי שמדברת../images/Emo62.gif

את רוצה שיבואו עלייך עם גישה נחמדה ובגלל איזה ילד שאמר לך לעוף מפה את אומרת שהפורום חרא..מעיפים כל אחד? זה שילד אחד אמר לך את זה לא אומר שזה בשם כול הפורום.. ובאמת אני לא רוצה להוציא עלייך מצברוח רע רק תקראי את מה שכתבת שוב כי זה נשמע כאילו את זאת שבמצברוח רע אז אני מאחלת לך להמשיך להיות בפורום ולהנות ממנו (כי אפשר) וזהו שיהיה לך GREEN DAY..ממני: יעל

Green SimSit

New member
מה את עושה טובה שאת ..../images/Emo62.gif

חושבת על זה..אני מנסה לדבר עלייך יפה וזאת התשובה ממ..*נקודה למחשבה* (המוח שלך זאת נקודה אחת קטנה) ויודעת מה תצאי מהפורום!!!
את יודעת איפה לא טוב להישאר? פה! (לפחות בשבילך) אז צאי.. ועכשיו זה כבר לא ילד אחד אני מאמינה שהרוב אז בפעם האחרונה צאי מפה!!!
נ.ב- לא חשבתי שאני יתעצבן פה

איזה פורום נחמד!

אתה יודע או את יודעת או לוידעת מה..אמרו לי לא להכנס לפה שלא כדאי לי כולם פה סתם מעצבנים וזה אבל בכל זאת רציתי לראות כי גמני אוהבת גרינדיי ובכל זאת... למה פאקינג נכנסתי לפה עוד לא הבנתי ובטח שלהשאר פה לא התכוונתי להשאר אחרי התגובה הראשונה אזמה פה כולכם בלחץ? בעי ולא אני לא מצה שתכתבו תגובות עכשיו כמה אני מעצבנת וכמה לא רוציפ אותי פה חעחע בעי לכם!

whatsername 234

New member
טוף לכי איך שבא לך, לא צריכים טובות

מאפחד...את סתם עושה פוזות ורוצה צומי

HANSAMA

New member
יוו אנשים היא רק באה לכאן וכבר

בהודעה הראשונה אמרו לה ללכת! והיא לא עשתה כלום!! זה מזה לא יפה!!! מה היא כבר עשתה???

למעלה