סורי על ההודעה החדשה

HANSAMA

New member
גילית אותו מאז שאת חניכה של אורי...

מזה אומר????.... אבל זה באמת לא יפה מה שאתם עושות. אז..

whatsername 234

New member
חחח הלוואי

כי אם אני שפוטה שלו אני מסתובבת איתו כל הזמן,הולכת איתו לכל מקום,באה אליו,ומכירה אותו טוף מאוד אז זה יהיה ממש שווה!

whatsername 234

New member
הנה את רוצה צומי..את אמרת שאת עוזבת

ובעצמך ממשיכה לכתוב... אם עזבת זדייני מהפורום ושלא נראה אותך פה יותר.

sivi GrEeN hEaD

New member
ואייייי אנשים מה היא פאקינג עשתה?

לא אמורה להיות פה אווירה *הרמונית* של גרין דיי? יאללה עכשיו כולם באוירה של *ביחד והרמוניה*

Green SimSit

New member
היא עשתה מספיק בשביל לעצבן../images/Emo62.gif

בהודעה השלישית שלה היא כבר אומרת שהיא חייבת להגיד שהפורום חרא, היא באה לפה עם דעות קדומות ולמרות שמתיחסים עלייה יפה היא אומרת: "אממ *נקודה למחשבה* (מה שלא בטוח..זה שהיא יכולה לחשוב) אז די! אם היא לא רוצה להיות פה וזה הדדי (לפחות מבחינתי) אז שתלך היא סתם מחפשת תשומת לב אז נכון שצריכה להיות פה אווירת גרין דיי אבל אם כזה דבר (יצור) זה לא הולך..אני מקווה לא להיות עצבנית ככה שוב אז לכול הנחמדים שבינכם (ויש פה מלא!!!) שיהיה לכם GREEN WEEK ממני: יעל

HANSAMA

New member
אולי היא עשתה את זה כי כבר בהודעה

הראשונה אמרו לה לעוף!.....

את מתחילה לעצבן אותי את יודעת!

אם אני נכנסת לפה זה רק כדי לראות כמה דברים דפוקים יש בעולם ומי החסרי חיים שממשיכים להגיב לי על דברים שאמרתי לא להגיב עליהם יותר- דיי נגמר עבר נשכח! יצור? לכי זדייני פאקינג וואנבי שחושבת שכולם וואנבי אז בגלל זה היא מעיפה את כולם מהפורום הזה...ממ מצטערת להגיד לכם אבל בקצב הזה לא יבוא לכם בחיים אפחד לפורום הזה ותשארו 4 ילדים.. מעניין שלא היה היום מפגש גרינדיי- כי אין ילדים בו האמ האמ.. כן זה באמת- *נקודה למחשבה* תפוקים

whatascene

New member
יש פה מספיק אנשים, תודה

בכלל, אני לא מבינה על מה את מתעצבנת. את רוצה להיות פה אז תיהי פה, זה שמישהו אמר לך ללכת (אולי זה בכלל היה בציניות או משהו?) לא אומר שאת צריכה ללכת, ובטח שלא להגיב ככה. אם את אומרת שזה פורום של אנשים מפגרים אז מן הסתם האנשים בפורום יגיבו בצורה קצת עויינת, זה רק הגיוני.

Green SimSit

New member
באמת? טוב סבבה אני לא יעצבן אותך !

זאת התגובה האחרונה שלי כאן (בהודעה הזאת) ואני לא הולכת לרדת לרמה שלך את רוצה תייהי לא רוצה לכי ותאמיני לי שיש פה מספיק ילדים כדי לעשות מפגש אז ששש.. מעיפה את כולם מהפורום? אולי אותך אבל זה לא עזר.. אז ביי ואני מקווה שתילמדי להיות יותר נחמדה כי כמה שאני כועסת אני גם מבינה אותך שזה לא כייף לפתוח הודעה וישר קופצים לך עם משפט כמו לכי מפה אבל גם לבוא עם משפט של "פורום חרא" זה לא כזה נעים אז אני מנסה לשנות גישה מקווה שגם את..

למעלה