בגלל שהיא כתבת "נקודה למחשבה"?
B BlueBeIl New member 15/6/05 #58 נו תפסיקו להתייחס אל האנשים פה בתור "ילדים" יש כאן מספיק מאגניבים בני 17-18 ו.. חח 21 בכל מקרה מתי בדיוק היה מפגש שאף אחד לא בא אליו?
נו תפסיקו להתייחס אל האנשים פה בתור "ילדים" יש כאן מספיק מאגניבים בני 17-18 ו.. חח 21 בכל מקרה מתי בדיוק היה מפגש שאף אחד לא בא אליו?
B barboshkiss New member 14/6/05 #9 היי אל תלכי! תשארי נחמד פה... טוב אז את לא הולכת... אז ברוכה הבאה! אני שחר
B barboshkiss New member 15/6/05 #49 אולי תרגעי! למה מה היא עשתה לך?! יש לי הצעה לכי לשתות מים אולי תרגעי
B barboshkiss New member 15/6/05 #52 לרוויה....חחחח אבל עכשיו ברצינות...היא באה לפורום כדי לדבר על גרין דיי וישר אומרים לה לעזוב זה לא היה במקום אני בעד ריבוי פורום גרין דיי! חחחח
לרוויה....חחחח אבל עכשיו ברצינות...היא באה לפורום כדי לדבר על גרין דיי וישר אומרים לה לעזוב זה לא היה במקום אני בעד ריבוי פורום גרין דיי! חחחח
B BlueBeIl New member 15/6/05 #57 חחח אתם כאלה רעים אני דווקא בעד שתשארי וטיפ חשוב אם את נשארת - אל תקחי פה אף אחד ברצינות, ככה תוכלי להסתדר מצויין.
חחח אתם כאלה רעים אני דווקא בעד שתשארי וטיפ חשוב אם את נשארת - אל תקחי פה אף אחד ברצינות, ככה תוכלי להסתדר מצויין.