סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל זה חשוב לי לדעת מה

סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל זה חשוב לי לדעת מה

אתם חושבים אני בי סקסואלית אני בת 14 התנשקתי עם בת ידיד טוב שלי אוהב אותי אני אוהבת אותו (אנחנו לא חברים) אבל זה לא העניין איך אתם מגיבים על זה שאני בי סקסואלית ? ד"א זאת אני בתמונה כל הזכויות שמורות לבר שצילמה ולעדי (שלא בפורום ולא אוהבת את טווקיו) שערכה

..

וכבר התנשקתי עם בן אוקי אז זאת לא היתה הנשיקה הראשונה שלי (יעני בת) אז הנשיקות הראשונות שלי עם בת: כמה פעמים עם בן: כמה פעמים

../images/Emo207.gif ,תגידוו

מישו הולך לשדה תעופה לחכות להם?? אם כן אז מתייי? יש למישו שמץ באיזו שעה הם נוחתים??

Schatzi

New member
אף אחד לא יודע ת'זמנים

ולא מומלץ לבוא לשדה תעופה, הם יהיו עייפים לגמרי חוצמזה, לא כדאי להפחיד אותם חחח נראה אותם כבר בהופעה מה הלחץ?!?!?!

Schatzi

New member
המ,

אני שכבתי עם בחורה. חחח אל תדאגי יש עוד כמוך שהן דו מיניות. שיהיה לך בכיף!

../images/Emo191.gif היי, תקשיבי:

אלי
, לא אמור להיות לך אכפת מה אחרים חושבים, אם כיף לך להתנשק עם בנות - תתנשקי עם בנות! אם כיף לך להתנשק עם בנים- תתנשקי עם בנים. ואם כיף לך להתנשק עם שניהם אז מה אכפת לך? להיות בי זה לא דבר רע, את עדיין אותה אלי שלי

Rock This Party

New member
מחזקת את דברי החכמים של תאאמר

ווהו מישהו שומע עכשיו בפול ווליום את לאב בוי מעניין מי מהשכנים שלנו..כזה....D:

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifרציתי לשתף אתכם במשהו.. XD

בשיעור ספרות אז חברה שלי שאני חופרת לה כל היום על טוקיו והיא בכלל לא אוהבת אותם התחילה לצייר את ביל טום גיאורג וגוסטב. אז ליד ביל היא כתבה שהוא חסר בגדים לבנים.. (היא מחזיקה ממנו פריק קשוח ואפל שלובש כל הזמן שחור) ליד טום היא רשמה שהוא חסר מסרק ליד גוסטב היא רשמה שהוא חסר חולצה (בהופעות וכאלה הוא בלי חולצה) וליד גיאורג היא רשמה שהוא חסר תועלת XDDDDDDDDDDDDD זה הרג אותי! -סתם רציתי לשתף..-

למעלה