סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל זה חשוב לי לדעת מה

Fall Out Liel

New member
חח אבל איפה תישנו שם?../images/Emo168.gif

~מדמיינת לעצמי שתי בנות ישנות בתוך שקי שינה באמצע שדה תעופה מואר וגדוש באנשים שעוברים עם עגלות ומסתכלים עליכן במבט
~

i panic

New member
LOOLL~~~

חח.ח.לא נורא..וואי יש שמה הומלסים שבאים לישון שמה....נעשה להם פרטייה..^^6 לא משנה...**שיגעון לילה..**

i panic

New member
XDD

ואוי אני חושבת על זה אף פעם לא ישתמשתי ב דבר הזה.."לול" LOOOLLLL

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif

כל עוד את מרגישה בנוח עם מה שאת זה מה שחשוב, ולא מה שהסביבה משדרת לך על זה. רוצה להיות בי? שיהיה לך בפנאן.. בנות זה עם קצת יותר מתוסבך, ובנים זה עם עם שכל פרהיסטורי וחשיבה פשוטה (סליחה שחף). אני אישית ממליצה על בנים כי יותר קל להיסתדר איתם אבל בנות זה גם בסדר..

ClarkK

New member
מצטערת אבל...

לראות הודעה כזו גורמת לי לכל כך אי נוחות. הפכתם את הנטיות המיניות שלכם לבדיחה וזה כל כך לא מצחיק. לכל אחד מותר לעשות מה שהוא רוצה אבל לא כי זה באופנה, או כי זה מגניב לנשק בנות... זה עיניין של רגש. של אמת פנימית והנה כאן אתם הופכות את זה לבדיחה. וזה כל כך עצוב. כל כך . אפשר לחשוב. לכל אחד מותר לאהוב את מי שבא לו בלי הבדל של מין, דת, גזע, גיל ולאום. וזה כל כך עצוב שהנוער של היום מתייחס אל זה כאל משהו "מגניב" "מדליק" "וואו בנות מתנקשות, מגניב!!" זה לא מגניב אם זה מי שאתה וככה אתה מרגיש אז אחלה לך על זה. ואני לא ואמרת שצריך לחליט או להיות סטרייט גמור או הומו/לסבית. אבל אני לא חושבת שצריך להכריז על זה כאילו זה איזו מחלה או איידס או לא יודעת מה. אפשר לחשוב, ילדה, לאף אחד לא אכפת עם מי את שוכבת, תאמיני לי. ואם התכוונת בצורה אחרת לגמריי. אז יש דרך לנסח את זה. כי לראות את ההודעה הזו עשה לי מגעיל לחשוב שזה מה שנהיה מהנוער של היום. סוף. (וזה בכלל לא עיניין של כבדות)

ElinorLahav

New member
סלייחה ../images/Emo190.gif

זה ממש לא נכון מה שאת אומרת ! אנחנו לא אמרנו שום דבר רע ומגעיל ... היא בסכ"ה שאלה אונו משהו ואנחנו אמרנו לה מה שאנחנו חושבים אם יש לך בעיה אם הדעות שלנו את לא היית חייבת להיכנס לפה ולקרוא את זה ועוד להטיף לנו מוסר ! זה פשוט חוצפפפפפפפפפה
ביי.

למעלה