סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל זה חשוב לי לדעת מה

ElinorLahav

New member
חחחחחחחחחחח XD

ודרך אגב לביל כן יש בגדים לבנים , אתמול ראיתי ת'דיוידי והוא לבששששש חולצה לבנה

1ספירוש1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כנסי!

אני כל כך בעדך! אל תתביישי בזה, ואל תשימי על דעות של אחרים אם הם לרעתך כי אחרי הכל, זה החיים שלך וטוב לך ככה אז למה להתחשבן עם אחרים!? תהיי גאה במי שאת ובמה שאת והגיל לא חשוב, גם אם זה היה גיל 12 או 23 או כל מה שבא באמצע, זה לא משנה, העיקר זה שאת יודעת מה את רוצה להיות והעיקר שתהיי ש-ל-מ-ה עם עצמך. זה הכי חשוב. מקווה שעזרתי
דרך אגב, הייתי רוצה לדבר איתך במסן, תוסיפי [email protected] אני ממש אשמח לדבר איתך.

היי תשקשיבי.. כנסי!

היי אני בר זאת שצילמה אני ממש ממש שמחה ממה שכתבת לה זה עזר גם לי!!... אני גם בי!! זה לא שאני והיא חברות!! אנחנו חברות אבל לא זוג! בכל מקרה זה ממש ממש נחמד ואהבתי מה שכתבת לה!! אני גם לוקחת את המסן שלך!!:) נדבר!!

אני כל כך שמחה

אני כל כך שמחה ככה אתן/אתם מגיבים ככה (אני יודעת שיש כאן בנים/בן אבל איפה הם/הוא) פשוט רציצי לדעת את הדעה שלכן/שלכם זה המסן שלי למי שרוצה/רוצה [email protected]

../images/Emo220.gifתראי..

את כולה בת 14. זה שהתנשקת עם בת לא אומר כלום כי גמני התנשקתי עם בנות כמה פעמים והנה אני לא בי. את רוצה להיות בי.? אז תיהי מה זה משנה לך איך אחרים מסתכלים על זה..? לדעתי כל אחד והמשיכות המיניות שלו.. אבל את סה"כ בת 14. להתנשק זה לא הכל בלהיות בי. צר לי. והנה. אני לא בי. (ניראה לי) התנקשתי כבר הרבה עם בנות, וגם עם בנים לא פחות, אז מה? אני בי?

תקשיבי!

זה לא קשור לגיל!!! וזה לא קשור לכלום.. זה לא שהיא התנשקה עם בנות וגם בנים ובגלל זה היא בי.. אולי היא נימשכה לבנות ממש ממש נימשכה אבל היא גם נימשכה לבנים!! בידיוק כמוני אני גם בי!! וזה לא שאולי התנשקתי איתה ובגלל זה אלה בגלל המשיכה!!

../images/Emo220.gifזה לא שהיא עשתה סקס עם בת..

וגם אם כן.. מה זה משנה לה מה החברה מגיבה? למה בגלל החברה היא תשתנה? אם כן אז היא אחד האנשים המפגרים שאני מכירה,סורי

אלוששש מתה עליך!!

היי תקשיבי את רציני לא צריכה להתייחס לדעות סכותך!! והגיל לא משנה אלה מה שאתה מרגישה!! אני הכי איתך!! אוהבת אותך!! ראיתי שבסוף כן נשלחה התמונה עדי ערכה אותה יפה!! מגניב לך!! אם בא לך לא אכפת לי שתספרי ג עליי לי אין כוח בכל מקרה לאב יו ביי בנתיים!!

למעלה