סטודנטים שנוסעים בקו 333 מנצרת עילית - כנסו!

סטודנטים שנוסעים בקו 333 מנצרת עילית - כנסו!

גם לכם נמאס שב-50% מהנסיעות בחזרה חלקנו פשוט עומדים באוטובוס? אני חושבת שזה לא הגיוני שנעמוד בנסיעה של 40 דקות, רק כי החברה שולחת אוטובוס אחד בלבד בשעה. כתבתי אימיילים לנצרת תיירות בע"מ ולג'י בי טורס, ואני מציעה שמי שזה מפריע לו יכתוב גם. אפשר ליצור איתם קשר דרך האתרים שלהם. ככל שיותר סטודנטים שזה מפריע להם יכתבו להם, הסיכוי שהם ישלחו עוד אוטובוסים יגדל, אז קדימה! רק אנחנו נוכל לשנות את זה. האתר של ג'י בי טורס האתר של חברת הנסיעות והתיירות נצרת

milaP

New member
באיזו שעה את נוסעת בחזרה?

אני נוסעת מטבעון. יצא לי בנתיים איזה פעמיים לנסוע. באיזו שעה את נוסעת בחזרה? כי כשאני נסעתי לא עמדתי. אני בד"כ אסע עם 333 פעם בשבוע כאשר תיגמר השביתה. אבל זה נכון שהאוטובוס נוסע לעיתים רחוקות, ואפילו קרה לי כבר שהוא לא הגיע בזמן שצריך היה להגיע. פעם אחרונה חיכיתי לו באוניברסיטה שעה, לא פיספסתי בטוח הגעתי בשעה נכונה, וחיכיתי שעה. זה לא בסדר, אם מפספסים אז צריך לחכות שעה..

אני נוסעת כמעט כל יום

חצי מהפעמים האוטובוס מלא עד אפס מקום בדרך חזרה, ואנשים עומדים מתחילתו של האוטובוס עד סופו. לא נראה שהם עושים משהו לשנות את המצב... מישהו התלונן לנהג פעם אחת, והנהג רק משך בכתפיים וחייך......

אה, וגם לי יצא לפספס אותו כמה פעמים

ולחכות שעה בדרך חזרה זה מבאס, אבל לחכות שעה בבוקר - כשההרצאה שלך ב-10 ופיספסת את האוטובוס של 9 - זה פשוט מטורף. אם את מפספסת אוטובוס אחד, או הוא מתעכב או לא מגיע, את צריכה לנסוע דרך המרכזית וזה לוקח כ"כ הרבה זמן שכמעט תמיד מאחרים להרצאה. זאת באמת עוד סיבה להוסיף אוטובוסים, אבל בואי נגיד שאם אנשים היו יושבים באוטובוס לא הייתי מתלוננת. אבל כשתור שלם של אנשים עומד בנסיעה כזאת ארוכה (אלה שמנצרת עילית זה יוצא להם בערך שעה לעמוד), זה פשוט הפקרות. שלא לדבר על לא חוקי.

salt of earth

New member
יש לי עוד הצעה

את יכולה לנסוע עד לכביש העוקף ולתפוס את האוטובוס של נצרת שהולך לאונ'. וגם אם פספסת למשל את האוטובוס מהאונ' את תיסעי עם האטובוס של נצרת עד לכביש העוקף (צומת משרד הבריאות) ואז תקחי אוטובוס לנצרת עילית, זה לפחות עדיף מאשר לחכות עוד שעה או האופציה הגרועה השנייה והיא לנסוע למרכזית

נכון, בדרך חזרה אם פספסת אוטובוס זה לא נורא

אבל בדרך לאוניברסיטה, כשאת עומדת לאחר לשיעור, זה לא כל כך פשוט. כמעט אין דרך להגיע בלי לאחר

salt of earth

New member
אז פשוט תיסעי מנצרת עילית ועד לתחנה

בכביש העוקף. בעצם האטובוס יוצא מהתחנה הראשית לדוגמא בשבע בול, אז בתחנה בהמשך הכביש העוקף הוא יגיע בסביבות 07.10 או 07.07 סתם להמחשה
אם את גרה באיזור הר יונה אז אולי יותר קרוב אליך לתפוס את האוטובס של ריינה וכפר כנא אבל גם הוא יוצא בתדירות של שעה, נראה לי בכלל, זה לא רק נמצא בנצרת עילית. באותה חברה גם האוטובוס של עראבה/דיר חנא/סח'נין יוצא בתדירות של שעה. גם האוטובוס של מג'אר, וגם האוטובוס של ריינה/כפר כנא יוצא גם בתדירות של שעה. רק האוטובוסים של נצרת -בגלל שיש הרבה סטודנטים מנצרת- יוצאים בבוקר בתדירות גבוהה ואחרי זה התדירות גם הופכת לשעה.

שוב, זה לוקח הרבה יותר זמן

את מגיעה לתחנה כשאת מתכננת לקחת את האוטובוס של 333, את לא חושבת על המקרה שהוא לא יגיע בזמן / לא יעצור - הזמן עובר ואם תקחי 332 ותחליפי - את תגיעי באיחור, לא משנה מה.

tutiris

New member
לדעתי הבעיה היא בהלוך, לא בחזרה

אף פעם לא יצא לי לעמוד בחזרה, אבל כמעט תמיד אני עומדת בבוקר בדרך לאוניברסיטה. זה באמת מעצבן. אבל הכי מעצבן זה כשהאוטובוסים מלאים והנהג לא עוצר בכלל בתחנה. היו פעמים שהנהגים לא עצרו בטבעון וסימנו לי שיש אוטובוס 5 דקות אח"כ. פעם אחת חיכיתי והגיע אוטובוס 50 דקות אח"כ. בפעמים הבאות כבר נסעתי במוניות... וגם הזמנים שלהם- במרכז המידע הטלפוני שלהם אף פעם לא יודעים לענות לי מתי יהיה אוטובוס (שעה אני מסבירה להם שאני מעוניינת לדעת מתי יצא האוטובוס האחרון מהתחנה השנייה בנצרת. משום מה, אח"כ אני מבינה שמה שענו לי לא נכון), או כמו שאמרה לי מישהי שלומדת איתי- אין להם זמנים קבועים, הם יוצאים כשהם מסיימים לשתות את הקפה...

TheBigBrother

New member
בקשר לזה שהם לא עוצרים לפעמים

בתחנות ביניים אני מסכים - עשו לי את זה כמה וכמה פעמים בנשר.לא נעים כל כך..

אז תכתבו להם

בבקשה תכתבו... אני לא מכירה סטודנט אחד שמרוצה מהקו הזה. חייבים להפציץ אותם בתלונות, אחרת דבר לא ישתנה!

tutiris

New member
כתבתי להם באתר

אם אתם רוצים, אפשר גם לנסות לכתוב משהו מטעם האגודה, אבל אני צריכה רשימה מסודרת של תלונות ובקשות.

רעיון מצויין

את באגודה? הבעיות שאני רואה הן: 1. האוטובוס מגיע רק פעם בשעה - אם אנחנו מפספסים / האוטובוס מתעכב / הוא מלא ולא עוצר / לא מגיע = אנחנו מפספסים את ההרצאה. 2. כרטיסייה רק של 5 נסיעות שעולה 54 - הכרטיסייה מספיקה בדיוק ליומיים וחצי (למי שנוסע הלוך וחזור באוטובוס), ככה שיוצא שנסיעות לאוניברסיטה עולות יותר מ-100 בשבוע. ל"אגד", למשל, יש הנחות לסטודנטים, יש "חופשי חודשי", בהצגת כרטיס סטודנט מקבלים מחיר מוזל יותר. פה לא, וגם ה"חודשי שבועי" עולה כמעט 100, ככה שאין שום דבר כמעט שמוזיל לנו את הנסיעות. 3. יותר מידי פעמים האוטובוס מלא עד אפס מקום, ולא אדם אחד או שניים עומדים באוטובוס, אלא - אנשים עומדים באוטובוס בתור, מתחילתו ועד סופו! 4. מכיוון שהאוטובוס מלא, קורה שהנהגים לא עוצרים, וככה אנשים שסומכים על האוטובוס שיגיע לא יכולים לעלות אליו (וכמובן, אוטובוס נוסף מגיע רק כעבור שעה). אם למישהו יש עוד תלונות, תוסיפו.

flutter girl

New member
חודשי שבועי?../images/Emo8.gif

אגב, אני מבינה את הבעיה שלכם, אין שום דרך הגעה אלטרנטיבית לאונ'? זה לא נורמלי...

אופס../images/Emo6.gif "חופשי שבועי",

לא "חודשי שבועי"
יש דרך אלטרנטיבית אחת, לנסוע למרכזית המפרץ ומשם לקחת אוטובוס, אבל זה לוקח יותר מידי זמן. אני מרמת ישי, ואולי הייתי מצליחה לעשות את זה ולאחר טיפה, אבל לכל מי שנוסע מנצרת עילית את כל הדרך זה נורא מסובך.

flutter girl

New member
האמת,

לומדים איתי חבר'ה שגרים ברמת ישי, אבל הם באים באוטו.
לא עוזר, הא?

tutiris

New member
כן, אני באגודה

אני אחכה- לרשימה סופית (אולי עוד מישהו יוסיף משהו). מסכימה עם כל הנקודות שכתבת.

למעלה