סטודנטים שנוסעים בקו 333 מנצרת עילית - כנסו!

m121

New member
אולי תוכלו לטפל גם בקו 141...?

יוצא מהאוני' פעם בשעה.. וגם רק החל מהשעה 12..... ככה שאם סיימתי ללמוד לפני חבל!

tutiris

New member
עד כמה שידוע לי

ב 141 טיפלו פעם והוסיפו איזה אוטובוס אחד מסכן... אפשר לנסות גם את זה...

flutter girl

New member
../images/Emo45.gifאני בעד לטפל גם ב141

קו אחרון גם יוצא ב17:30... אני מבינה שזה קשור לזה שהשיעור האחרון הוא ב18:00, אבל מה עם דיירי המעונות? ומה עם החזור? אני אומרת את זה בתור מישהי שלא כל כך מתמצאת בתדירות וכו' של מוניות שירות.

m121

New member
השיעור נגמר כל רבע ל....

זה יוצר מצב שבו כל הסטודנטים שצריכים להגיע ל 141 או יוצאים לפני סוף השעור או דופקים את ריצת חייהם כדי להספיק לאוטובוס כי אם לא נגזר עליהם לשבת ולחכות שעה לאוטובוס הבא.... קו 141 תמיד מלא! תמיד עומדים בו אנשים... חוצמזה שאם אגודת הסטודנטים שיתפה פעולה עם אגד כדי לדאוג לנו לכרטיס חופשי סמיסטריאלי/שנתי מוזל... צריך לדאוג שיהיה את הקו יותר מפעם בשעה.

flutter girl

New member
מאיזו נקודה באונ'

לוקח לך יותר מ10 דק' להגיע לרב-תכליתי או לראשי?

m121

New member
מבניין רבין למשל

חוצמזה שלפעמים שיעורים ממשיכים עוד 2-5 דקות מעבר לסוף השיעור.. ואז באמת צריך לרוץ. בנוסף, אין אפשרות להישאר אחרי שעור אם רוצים לדבר עם המרצה/מתרגל.... וגם אם יש לי סידור של 10 דקות אחרי תום השעור לעשות באוני', אני צריכה לחכות בשביל זה שעה שלמה לאוטובוס? יש לי גם שיעור שמסתיים ב 10 בבוקר, אני צריכה לחכות עד 12 לאוטובוס?

amitk80

New member
אני גם בעד

שיטפלו בנושא הזה. אני גם מבקש שיטפלו בכל הנושא של השילוט של התחנות אוטובוס. לנו כעיוורים וכבדי ראיה מאד קשה לראות את השלטים כי הכתב לא כתוב בגדול. ידוע לי שהאגודה ניסתה להציב שלטים גדולים יותר ופשוט מישהו הוריד אותם. מעבר לזה בשעות אחר הצהרים התדירות של 141 ו 36 היא של אוטובוס פעם בשעה וזה לא מספיק. אם אפשר להוסיף עוד אוטובוסים. איריס תבורכי!!!! וכנ"ל שאר החבר'ה.

flutter girl

New member
שמעי, זה עניין אחר

האוטובוסים מגיעים, יוצאים בכל שעה שרשום וכו'. הבעיה היא שפשוט התדירות נמוכה. היא מספיקה בכדי להגיע בזמן לכל שעה עגולה (ושיעור מתחיל בורבע הרי), אבל עדיין, זה היה נחמד אם הם היו לפחות פעמיים בשעה, ולא רק פעם אחת. אני אגב, יכולה להגיע גם עם קו 36, אבל זה לא עוזר בהרבה. בכ"א, קו 141 משמש את כל מי שמגיע ממרכזית המפרץ, בנוסף ל143, אאל"ט, שהתדירות שלו לא טובה בהרבה.

flutter girl

New member
141 הכוונה? אין לי מושג.

מוניות שירות לא יוצאות לפי תדירות קבועה, אלא לפי הזמן שלוקח להן להתמלא. אנחנו הסקנו שבחלק של השעה שאין כל כך אוטובוסים, יש סיכוי גבוה שתתמלא מונית שירות, אבל גם על זה אי אפשר לסמוך. למרבה האירוניה, כשאני עולה על האוטובוס של 11:30, מתמלאת מונית שירות בערך כ-7-8 דקות לפניו ויוצאת.

salt of earth

New member
שלא לדבר על כך

שהנהגים נוסעים בצורה כזאת מופרעת שקרוב לוודאי תגיעי יותר מהר לאונ' ... בהנחה ששרדת את הנסיעה
אני אגב שמתי לב שהם פשוט עוקפים את האוטובוסים לפניהם כדי "לגנוב" לו נוסעים על התחנה.

flutter girl

New member
אוח!! זה כ"כ נכון.../images/Emo4.gif

אני גרה יחסית קרוב לאונ', באזור שהעלייה כבר נהיית ממש תלולה, והם נוסעים ממש מהר. אם יוצא לי לעמוד באוטובוס, בעיקר באוטובוסים העירוניים, זה פשוט מפחיד... בירידה חזרה זה כמובן יותר מפחיד, ואני תמיד מפחדת שהם יפספסו את התחנה שלי מרוב מהירות.

pitzush2007

New member
tutiris

אפשר גם לכתוב להם אבל לכתוב לא יעזור לטעמי... מה שכן אפשר זה להעביר עצומה בכל החוגים (שכל נציג יעביר בחוג שלו) ובדשא ובכלל, אז את העצומה להעביר הלאה... מה דעתך? מאיה (החוגים לאנגלית וצרפתית). לסטודנטים שלא באוניברסיטה אפשר שירשמו שם ואי מייל...

למעלה