מקורית, אך היא עלולה לעמוד לדין על ביזןי סמל המדינה.ס', סטודנטית לעבודה סוציאלית שחוללה הלילה סערה כשעלתה על סמל המנורה שמחוץ למשכן הכנסת והתערטלה.
מה דעתכם על דרך שמצאה להפגין?ATTACH=full]720[/ATTACH]ATTACH=full]720[/]=][/][
צריכים לשלול ממנה את תעודת העו"סמקורית, אך היא עלולה לעמוד לדין על ביזןי סמל המדינה.
לטענתה, הבזיון של העם, רק לאחר שהורידה את הבגד העליון, קיבלה יחסמקורית, אך היא עלולה לעמוד לדין על ביזןי סמל המדינה.
עדיין אין לה תעודה. ואשאל אחרת אם גבר היה מוריד את חולצתו, גם היית בעד לקחת לו את התעודה?צריכים לשלול ממנה את תעודת העו"ס
לא הייתי רוצה שהיא תטפל במישהו!
סטודנטית טיפשה. במקרה זה לא מפתיע, לא סביר לצפות להרבה ממי שבשביל להתקבל לאוניברסיטה יכלה להסתפק בפסיכומטרי 350.לטענתה, הבזיון של העם, רק לאחר שהורידה את הבגד העליון, קיבלה יחס
למה?צריכים לשלול ממנה את תעודת העו"ס
אין לה תעודה עדיין, היא סטודנטית.צריכים לשלול ממנה את תעודת העו"ס
חולצה לא, אך מכנסיים כן.עדיין אין לה תעודה. ואשאל אחרת אם גבר היה מוריד את חולצתו, גם היית בעד לקחת לו את התעודה?
למה? גם אם הייתה עו"סית מוסמכת, מה הקשר בין אקט המחאה הזה שלה שנעשה בזמנה הפרטי לשאלת מקצועיותה בזמן העבודה?צריכים לשלול ממנה את תעודת העו"ס
נכון,,מקורית, אך היא עלולה לעמוד לדין על ביזןי סמל המדינה.
שתוריד גם את התחתונים תקבל גם יחוסלטענתה, הבזיון של העם, רק לאחר שהורידה את הבגד העליון, קיבלה יחס
נכון לעכשיו היא שומרת על אנונימיות.הטעות שלה היא אסטרטגית . נניח בעוד כמה שנים היא תבחר להיות שרת הרווחה וישאלו אותה שאלה אחת: מה דעתה על מצב הרווחה בארץ ? אף אחד לא יהיה מרוכז בתשובה, כי כולם יחשבו על זה שהיא עמדה חשופת חזה על המנורה שנבנתה מראש למטרה זו.
עכשיו יש לה רישום פלילי , שיהיה לה בהצלחה .הייתה פעם בחורה בשם ליסה גרין, שהתפשטה באמצע דרבי בין מכבי להפועל ת"א בכדורגל, במחאה על הפרות של זכויות היוצרים מצד הוט. מזכירה לי אותה בצעד הזה.
יש בישראל שרים שישבו בבית סוהר, אז רישום פלילי לא ימנע ממנה להיות שרת הרווחה.עכשיו יש לה רישום פלילי , שיהיה לה בהצלחה .
אין לה תעודה עדיין, היא סטודנטית.
אני דווקא סבור שאין בעיה שתטפל באף אחד. המעשה הטפשי שלה אינו מעיד על האתיקה המקצועית שלה. יכול להיות גם שיהיה לה מאוד אכפת מהמטופלים שלה ושבחרה לעשות את המעשה הטפשי מתוך כאב ואיכפתיות. אני לא ממהר לשפוט אותה, למרות שהיא טיפשה. הרי כל מה שצריך בשביל להיות עו"סית זה הרבה אמפתיה, לא צריך שום ידע, זו גם הסיבה שמספיק פסיכומטרי 350 ולמעשה בלי פסיכומטרי בגרות בממוצע 65 תספיק. לא הגיוני לדרוש הרבה בעבור מקצוע שלא באמת דורש ידע. לימודי עבודה סוציאלית הם לא יותר מרגולציה להסדרת המקצוע. אמפתיה בלבד מספיקה לביצועו.
המשפט הכי מבריק להיום.אני לא ממהר לשפוט אותה, למרות שהיא טיפשה
אז מה?הטעות שלה היא אסטרטגית . נניח בעוד כמה שנים היא תבחר להיות שרת הרווחה וישאלו אותה שאלה אחת: מה דעתה על מצב הרווחה בארץ ? אף אחד לא יהיה מרוכז בתשובה, כי כולם יחשבו על זה שהיא עמדה חשופת חזה על המנורה שנבנתה מראש למטרה זו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.