סטטיסטיקות אפריל+התפקדות מאי

StayAwake

New member
סטטיסטיקות אפריל+התפקדות מאי../images/Emo195.gif

טוב אז בחודש אפריל נכתבו 694 הודעות. אנחנו במגמת עלייה אז בואו נמשיך ככה
. בפורום כתבו 16 חברים (ירידה קטנה אבל אנחנו נטפל בזה
). עשרת הפורומים האהובים על הפורום:
דמדומים סדירים לינקין פארק פארמור ישראלים באוסטרליה ונ``ז המכון הטכנולוגי חולון אמנות בזכוכית האוניברסיטה הפתוחה תמיכה נפשית ביצירה אומנות שימושית חברת הפורום הפעילה ביותר היא.... purpleminnie שזוכה להאדמה!
התפקדות חודש מאי: שם: גיל: איזור מגורים: חבר להקה אהוב: שיר להקה אהוב: להקה אהובה: שיהיה חודש טוב ואחד במאי שמח!

TheOneNoa

New member
מתפקדת! ומזל טוב :)

שם:נועה גיל:15 איזור מגורים: מודיעין חבר להקה אהוב: זאק ואלכס שיר להקה אהוב: Jasey Rae להקה אהובה: אממממ.. panic at the disco וatl כמובן XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif מתפקדת :D

שם:כרמל גיל:17 ויותר מחצי XD איזור מגורים:ת"א חבר להקה אהוב:כולם חוץ מריאן XD שיר להקה אהוב:under a paper moon להקה אהובה:אין לי כוח להתחיל אפילו לרשום XD

אתפקד לי ../images/Emo9.gif + מזל טוב! ../images/Emo6.gif

שם: אלי/קבב
איזור מגורים: יואו אני כבר לא יכולה להגיד איקאה!
נתניה :<
חבר להקה אהוב: עזבינה אותי אישה
שיר להקה אהוב: וגאס
לנצח יהיה האהוב עליי
להקה אהובה: ברגע זה My Favourite Highway אבל לרוב יש גם את פרייימינג, אטל, יומיאטסיקס, קידס אין גלאס הוסאס, ט'רי דייס גרייס, ברית' קרוליינה

ועד שסופסוף היה לי אומץ ליסוע ../images/Emo6.gif

ישלי מסגרת משם, הזכוכית נשברה. היה לי סופסוף אומץ ללכת לשם ולהתמודד עם האנשים והתורים והיא נשרפה. תודה לך איקאה. :<

purpleminnie

New member
../images/Emo6.gif אדיר

אני חייבת להגיד שאיקאה זה מקום ממש חשוב לישראל היו להם את הנקניקיות הכי טעימות בארץ!

PnutButterNinja

New member
כה נכון ! ~נדחפת XD~

אם כבר סיפורי איקאה , אני זוכרת שהם חילקו עפרונות וכאלה סרטי מדידה שתמיד לקחתי ... DONT JUDGE ME ! NOBODY CAN SAY NO TO FREE STUFF ~
וההורים שלי לא נתנו לי לאכול שם
בוהו ~

purpleminnie

New member
אני לא מאמינה שפספסת את הנקניקיות שם :O

גמאני הייתי לוקחת עפרונות וסרטי מדידה P:

כשאיקאה נשרפה

אני ואחשלי כזה "יואו, עכשיו מאיפה נגנוב עפרונות וסרטי מדידה?
" אני מתגעגעת לאיקאה
חחח יואו זה מזכיר לי! אני וחברה שלי כזה הולכות ברגל לעבודה של אמאשלי(היא עובדת קרוב לאיקאה ז"ל) ואז אנחנו רואות אוטובוס ורשום עליו "קו ~כלשהו~ דרך איקאה" פתאום אנחנו קולטות החלק האמצעי של איקאה נעלם
(זה כבר אחרי השריפה, כה?
)

2MayaN2

New member
חחחח הזכרת לי בדיחה מארץ נהדרת ../images/Emo221.gif

כשהיו טילים שהגיעו כמעט עד ראשון הם אמרו" אל תתנו לטילים להגיע לראשון, זה האיקאה היחיד שנשאר לנו!"

purpleminnie

New member
עכשיו חובה לעשות מפגש באיקאה בראשל"צ

לכל המפספסות שבינינו ואלה שלא טעמו את הנקניקיות

למעלה