תודה רבה
A Adi641 New member 2/5/11 #26 ../images/Emo203.gif מתפקדת + מזל טוב ../images/Emo13.gif שם: עדי גיל: 16 וחודש איזור מגורים: עמק יזרעאל חבר להקה אהוב: ג'אלכס מצטערת אבל קשה לי לבחור שיר להקה אהוב: אממ.... Therapy הוא בין האהובים.. איך אני אבחר אחד? להקה אהובה:בזמן האחרון אטל קיבלו הרבה תשומת לב שלי שיהיה לכולן חודש נחמד ובהצלחה בבגרויות ובמתכונות
../images/Emo203.gif מתפקדת + מזל טוב ../images/Emo13.gif שם: עדי גיל: 16 וחודש איזור מגורים: עמק יזרעאל חבר להקה אהוב: ג'אלכס מצטערת אבל קשה לי לבחור שיר להקה אהוב: אממ.... Therapy הוא בין האהובים.. איך אני אבחר אחד? להקה אהובה:בזמן האחרון אטל קיבלו הרבה תשומת לב שלי שיהיה לכולן חודש נחמד ובהצלחה בבגרויות ובמתכונות
P purpleminnie New member 3/5/11 #27 תודה רבה ../images/Emo13.gif אין לי בגרויות אבל בהצלחה גם לך! חודש נחמד
2 2MayaN2 New member 3/5/11 #29 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif שם:מעיין גיל:17 וחצי איזור מגורים:מרכז חבר להקה אהוב:ג'אלכס (לא הבנתי אם התכוונת לכל להקה או רק לאטל אז אני אתייחס רק אליהם ) שיר להקה אהוב: קשה להקה אהובה:פארמור,מקפליי,אטל, לינקין ועוד
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif שם:מעיין גיל:17 וחצי איזור מגורים:מרכז חבר להקה אהוב:ג'אלכס (לא הבנתי אם התכוונת לכל להקה או רק לאטל אז אני אתייחס רק אליהם ) שיר להקה אהוב: קשה להקה אהובה:פארמור,מקפליי,אטל, לינקין ועוד
D dafnashz New member 3/5/11 #34 מתפקדת שם: דפנה גיל: 17 איזור מגורים: יהוד חבר להקה אהוב: אלכס שיר להקה אהוב: damned if i do ya להקה אהובה: simple plan, her bright skies, all time low סליחה על הנטישה בזמן האחרון (אעה ביום חמישי מתכונת במתמטיקה)
מתפקדת שם: דפנה גיל: 17 איזור מגורים: יהוד חבר להקה אהוב: אלכס שיר להקה אהוב: damned if i do ya להקה אהובה: simple plan, her bright skies, all time low סליחה על הנטישה בזמן האחרון (אעה ביום חמישי מתכונת במתמטיקה)
A animfanatic New member 4/5/11 #45 ../images/Emo83.gif מתפקדת. ../images/Emo192.gif שם: תהילה. גיל: החודש 17 איזור מגורים: ירוחם. חבר להקה אהוב: אלכס. שיר להקה אהוב: Poison להקה אהובה: 30STM ו- All Time Low. - - - חודש מדהים.
../images/Emo83.gif מתפקדת. ../images/Emo192.gif שם: תהילה. גיל: החודש 17 איזור מגורים: ירוחם. חבר להקה אהוב: אלכס. שיר להקה אהוב: Poison להקה אהובה: 30STM ו- All Time Low. - - - חודש מדהים.