גם אני לא אכלתי שם
P PnutButterNinja New member 3/5/11 #41 אף פעם לא חשבתי לאכול שם XDD כאילו כי זה חנות רהיטים אז אני באה לקנות רהיטים לא לאכול ... חוץ מזה , הורים קמצנים SO NO FOOD FOR ME . XDDDDD
אף פעם לא חשבתי לאכול שם XDD כאילו כי זה חנות רהיטים אז אני באה לקנות רהיטים לא לאכול ... חוץ מזה , הורים קמצנים SO NO FOOD FOR ME . XDDDDD
2 2MayaN2 New member 5/5/11 #51 נראה לי מפוקפק לאכול שם ../images/Emo221.gif לא הבנתי למה יש שם מזנון
P purpleminnie New member 1/5/11 #5 יאי אני אדומה ../images/Emo9.gif מתפקדת שם: סיון גיל: עוד חודשיים ויומיים 14 איזור מגורים: הרחוב, סתם, חיפה חבר להקה אהוב: שיר להקה אהוב: וואי קשה, Too Much אולי להקה אהובה: יותר מדי
יאי אני אדומה ../images/Emo9.gif מתפקדת שם: סיון גיל: עוד חודשיים ויומיים 14 איזור מגורים: הרחוב, סתם, חיפה חבר להקה אהוב: שיר להקה אהוב: וואי קשה, Too Much אולי להקה אהובה: יותר מדי
P purpleminnie New member 2/5/11 #16 ../images/Emo6.gif אדמת, ותודה רבה ../images/Emo13.gif לאנשי הפורום יש הברקות לאחרונה
H HeelsOverHead New member 2/5/11 #19 ../images/Emo230.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif כפרעלינו
P PnutButterNinja New member 2/5/11 #22 מזל טוב !! חח לשמחתנו את חולה באדמת החודש ! אוי הפורום. #YouWon'tGetIt.ItsACoolThing בוהאהאהאהאהא.
P purpleminnie New member 2/5/11 #25 ../images/Emo45.gif תודה רבה רק שתדעי אני סבבה עם האדמת שלי, זה קצת מוזר אבל קראתי שילדים מחלימים ממנה בקלות רבה יותר ממבוגרים.
../images/Emo45.gif תודה רבה רק שתדעי אני סבבה עם האדמת שלי, זה קצת מוזר אבל קראתי שילדים מחלימים ממנה בקלות רבה יותר ממבוגרים.
P PnutButterNinja New member 3/5/11 #42 ../images/Emo45.gif חחח ואז אנשים יחשבו שזה משו סודי XD והם לא ידעו על מה מדובר ... O:
A animfanatic New member 4/5/11 #47 ../images/Emo83.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif