סטיות של חנונים (ופינגווינים)

Muznad

New member
ובוא נרשום את זה כתרגיל:

אני מסתובב בפורום הזה => אני בסדר ? (ומי שלומד\ למד בזמן האחרון לפסיכומטרי - נא לא לתקן את ה"הצרנה" המוטעית שלי) אני חושב שהתשובה די ברורה...

נאמ. ../images/Emo113.gif

בריטניה. מאודמאודמאוד בריטניה. בצורה אובססיבית מעט. במיוחד סקוטלנד. *-* דודוזר. ו, אמ. בריטים, נו

noname202

New member
אני..../images/Emo9.gif יש לי די הרבה...

טוב קודם כל יש לי התמכרות מטורפת לשני דברים...מחשב. 24/7 עליו. וממש 24/7 עליו. לא עושה כלום בגללו... דבר שני יותר ספציפי זה תפוז. אני גם לא בשום את חוץ מתפוז
אני גם מכורה בצורה מטורפת לצופים... סבתא שלי היתה ראש שבט ומהגן לקחו אותי לטיולים...חולמת להדריך כבר[בשנה הבאה
] ואממ יש לי אחת ממש הזויה.... אני לא מסוגלת לסבול שהדלת של החדר שלי פתוחה. פשוט לא מסוגלת לסבול את זה... היא חייבת להיות סגורה. לא נעולה. סגורה.
ויש עוד אחת.. לא מסוגלת להיות בחדר שהאור לא דולק בו..גם אם התריס פתוח אני חייבת שהאור יהיה דולק. אני יודעת אני בנאדם ממש מוזר...לא נורא

EdisonGirl

New member
שעות על גבי שעות באינטרנט../images/Emo70.gif

נוטה לדחות דברים עוד ועוד ועוד, ויש הרבה דברים שדחיתי במשך 3 שנים, ועוד הרבה שדחיתי והם התנדפו להם איכשהו מעצמם..
אוהבת להתפלסף! רגע, אמרתי שאני אוהבת? אני מטורפת על זה
המוח שלי מתעורר לפעילות מקסימאלית כל פעם שיש איזה משהו מעניין לדון עליו (וכמעט כל דבר מעניין)..
מקלקלת שירים סדרתית. איך? פשוט מאוד. ממציאה להם מילים אחרות, "משפצת" קצת את הלחן ו... מזמרת לי בכיף (ב- REPEAT) עד שכולם ידבקו לזה (וזה קורה ועוד איך!) ולא ירצו עוד לשיר את השיר המקורי (ורמז: לא בגלל שה"שיפור" שלי כזה מדהים..)..
כמעט הכל אצלי חסוי. והחדר שלי הוא "קודש הקודשים". ויש עוד המון. הם עומדים לי בראש, מחכים.. אבל אני כמובן לא רוצה לחשוף בפניכם את כל הסטיות שלי, כן?

DDN

New member
../images/Emo6.gif

כמו שאמרה הגברת מתחתי. את מעניינת. מה שכן, לקלקל שירים מזכיר לי סיפור משעשע, יש מתאבק אחד, שכל כמה זמן הלהקה שמבצעת את השיר שלו מגיעה לבצע אותו "חי". פעם אחרונה, בוודאות ראו עליהם שהם שכחו את המילים, אז הם פשוט זמזמו משהו לא מזוהה עם המוסיקה שלהם. זה היה מצחיק.

EdisonGirl

New member
חחחחחחחחח

ושוב ת'נקס..
אז זהו, שלי זה לא קורה. במקום לזמזם אני פשוט ממציאה מילים (אמיתיות לגמרי, שיוצרות משמעות.. <נו, אז מה אם היא מגוחכת..
>)..

DDN

New member
מכור לעולמות שלא קיימים.

מסוגל לבנות חיים ואופי לדמויות המשחק שלי, עד שיהפכו להיות כמעט אמיתיות. אפילו פתחתי לחלקן משתמשים כאן בתפוז, הן בד"כ יורדות עליי כשאני כותב. והן נוטות להתווכח איתי וביניהן.

M a n K i n d

New member
אני לא ממש קשור אל השתיים מעליי

אני סתם שימשתי ככינוי זמני של דני, כשהוא כתב הודעות שהוא לא רצה שידעו שזה הוא. אותי הוא לא שיחק.

DDN

New member
אז כן, אני מודה.

אני אוהב לנהל שיחות עם הכינויים האחרים שלי.

למעלה