סטיות של חנונים (ופינגווינים)

yuval k

New member
שפות../images/Emo99.gif

במיוחד עתיקות. ומת' וכימיה ותכנות (מחשבים) וכל אלו, כמובן

הו, שלום :)

אבא שלי יודע לכתוב עברית עתיקה. חחח. הוא תמיד ניסה ללמד אותי, אבל אף פעם לא ממש היתה לי מספיק מוטיבציה. בכולופן, הייתם מסתדרים מצויין

yuval k

New member
עבריתתיקה זה רק כתב ../images/Emo3.gif

אני מדבר גם על שפות... conare rogare de Latina, Graeca antiqua lingua

חח טוב צודק ../images/Emo3.gif נו מילא.

בשבילי זה הכל אותודבר
ובינינו, גם עברית קצת זקיינעס.

שירים קופצניים

שמחים מדי העגיל שלי בתבור שאני מחשיבה כחלק מהגוף מחבקת עמודים באמצע הרחוב וממזמזת ספסלים(אם כי חייבת להודות שלא עשיתי את זה מזמן) מתנהגת מדי פעם כמו חתול או חיה בלתי מזוהה כלשהי צווחות כשאני רואה משהו חמוד ו...נההה, את האחרון אני לא מגלה.

אוי ושכחתי

אנימה-במיוחד לראות סדרות ברצף בלי הפסקה עד שאני מסיימת את כל הסדרה. וכן-ראיתי פעם אנימה 48 שעות(לפחות)רצוף בלי שינה באמצע. אחר כך פשוט נשברתי.

עקפתי אותך

מרתון אבנגליון טריגן. אני מגיע ל26 שעות, ואז נגמרו לי הסדרות. לגבי שירים קופצניים ככה את מגדירה את כוורת? את קרטונס?

לא עקפת אותי

אמרת 26 שעות? אני אמרתי יותר מ-48. פשוט לא ספרתי כמה בידיוק. ולגבי שירים, דברים מפגרים כמו "barby girl", פארודיות מפגרות לכל מיני דברים, ודברים כמו בריטני ספירס. אבל רק כשאני ממש כפית. וגם כוורת. קרטונס אני לא ממש אוהבת. פה קבור הכלב..

juggernaut

New member
אקרובטיקה

כל כך עושה לי את זה כשאני עושה את זה - אני בעננים וכשאני רואה אנשים אחרים שעושים את זה - חבל"ז. זאת סטייה עד כדי כך מוזרה שאני אעשה הכל בלי פחד גם אם הסיכויים שאני אפגע גבוהים. וזה קרה. יותר מפעם אחת. אה...ומשחקי מחשב...אני חנון אחרי הכל... אה..ויש לי משהו מטורף גם על חרבות...אני משוגע על כל מה שקשור בהן.

Sakura Chan

New member
חרבות ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אבל צור!! אתה לא חנון! אתה ערס XD אבל ערס חמוד כזה D:

יע יע חרבות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

במיוחד קטאנות... אוי כמה אני רוצה אחת... ויפניות עם קטאנות.. וכל מיני סרטים שיפניות עם קטאנות מעופפות שם משום מה באוויר ו... *אני מוזרה*

soulz

New member
סטיות....סטיות...

אלכוהול ופוגו נחשבים לסטיות מתי שהם נעשים בצורה מוגזמת? במיוחד אחד עם השני? אלכופוגו...מילה שיש לי בעלות חוקית עליה.

למעלה