סיבוב שלישי:
הפוסמטות-

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo172.gif../images/Emo41.gifהסיבוב השלישי../images/Emo41.gif../images/Emo172.gif../images/Emo41.gif

הסיבוב עולה היום כי מחר פשוט לא יהיה לי זמן
תוצאות הסקר הקודם : כצפוי, המנצחת הגדולה של הסיבוב השני היא ג'ודי ניר מוזס. 32 הצבעות ו 40% מראים שהיא בהחלט הפייבוריטית לזכייה בתואר העגום. אחריה מגיעה שרון איילון, שהתחילה בצליעה ועלתה ל 19 קולות. לאחר מכן מגיעות הפיקיות שהמצב שלהן הפוך - הן התחילו צמוד עם ג'ודי ואז נעצרו איפשהו ב 14. ההפתעה שלנו הפעם היא ריקי גל, שקיבלה רק 6 קולות
, בהחלט נתון מזעזע. (הייתי בטוחה שהיא תנצח
) גם אורנה דץ קצת איכזבה עם ארבעה קולות בלבד. מה שלא כל כך מפתיע - שתי האחרונות הן שירי מיימון עם 3 קולות (שפשוט לא מרתקת) ויעל בר זוהר עם 2. (ש"כעמך" אנחנו פשוט מתים עליה) סה"כ הצביעו כ - 80 איש, שזה אמנם פחות טוב (ב 210 קולות
) מהסיבוב הראשון אבל עדיין יפה (מינוס). אם כך, עד עתה, המעומדות שעלו לגמר (בינתיים) הן: אניטה פלילי. אודטה שוורץ. ג'ודי ניר מוזס. שרון איילון. ועתה, הסיבוב השלישי:

מיטללל

New member
../images/Emo39.gif מלי לוי ../images/Emo39.gif

התחילה כדוגמנית, ושיחקה דמות אופי בסיטי טאוור, כנושאת הגנים המשותפים של צביקה פיק ואילנה אביטל. היא התפרסמה כחברה של שמעון גרשון, וקיבלה מקום כמנחה התוכנית EXIT. כידוע זוהי הדרישה הבסיסית ביותר בתוכנית. בנוסף לשיחות סרק שמלי מציגה בתוכנית, היא גם מוסיפה צעקות ושאלות לא ברורות. לזכותה יאמר שהיא גם "זמרת", אחרי שהוציאה סינגל יחד עם שמעון. מי שלא מסתפק, שיפתח ערוץ 10 בצהריים.. ציטוט נבחר: "מי שלא קופץ אדום"
טבעית

לא היא לא פוסטמה

אני מתה עליה.... דייי נוווווו נו אז מה שיש לה לפעמים יציאות ותקיעות לא במקום , איזה מקסימה היא ...... כזו מותק .... כל פעם שאני אוכל בצהוריים והיא על המסך בטלוויזיה אני מתה מצחוק ואחרי זה צריך לנקות את המטבח ..... דיי נו היא לא פוסטמה ....

חחחההההה דיי .. חחהההה

אממ אם אתם רוצים גם יש לי תמונה ואפשר לצרף את השם שלי לסקר .... ואני גם בלונדינית טבעית אז זה משתלב, המשפטים שלי זה בדרך כלל : מה רק בגלל שאני בלונדינית , עיניים כחולות וחזה ענק עברתי טסט ?

SofyTofy

New member
היא לא בלונדינית טבעית../images/Emo103.gif

ואם כבר אז מי שלא קופץ צהוב
והיא מתוקה בטירוףףףףףף

מיטללל

New member
../images/Emo142.gifמרגלית צנעני../images/Emo142.gif

מרגול היא זמרת ותיקה בארצנו, היא מוכרת בעיקר בזכות הדיבור העמחה שלה. קריירת הזימרה שלה כבר עברה מזמן את השיא לכן כרגע היא הולכת לכל מקום שנותנים לה. למשל, תוכנית בישול שבה היא הולכת למטבחים של אנשים אנונימיים שלא התקבלו לתוכניות הבישול הקצת יותר מובילות. מרגול היא בסגנון של ריקי גל, רק פחות התנשאות ויותר עממיות. יש לה בעיה חמורה עם פליטות פה וקללות בטלויזיה, וגם היא קיבלה דמות קטנה ב"ארץ נהדרת". חוץ מזה, אם לא תבחרו פה, יש סיכוי חזק שמשהו כבד יפול לכם על הראש. והמשו הזה יהיה שחור בניחוח תימני, יכאב ויהיה עצבני.
ציטוט נבחר: "יום אחד אולי אפרוס כנפיים

חחההה תגובנת

לפעמים כשהיא מבשלת עם הזקנות , אני חושבת אני רואה דרך ה T.V איך היא יורקת לתוך הסיר כשהיא מדברת ... (אבל לא אמרתי כלום.... )

xMy imMortaLx

New member
לא מבינההה..!!!!

מה הקשר מרגלית צנעני???????????????? היא ניראת לי אחלה אישה..!!!

מיטללל

New member
../images/Emo141.gif רוני (סופר סטאר) ../images/Emo141.gif

אחותה הקטנה של יעל דואני, הפרחה מהטלנובלה "לחיי האהבה". היא נדחפה לחיינו בצורה בלתי רצויה אחרי שכתבו לה שיר בשם "סופרסטאר" ששיגע את המדינה. רוני היא בסה"כ ילדה קטנה שעדיין לומדת בבית הספר, אך כבר היא הפכה לכוכבת ולקליפים משלה. הממזרה הקטנה לא מפסיקה להישמע ברחבי הרדיו, ולצערנו אין הרבה אנשים שלא מכירים אותה. הילדה לא מצליחה לענות על שאלות אינטליגנטיות, לכן היא מופיעה רק בתוכניות כמו EXIT. ציטוט נבחר: "כל הבחורות בארץ רוצות להיות כמוני"
טבעית

As היחידה

New member
../images/Emo39.gifמסכימה../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

היא עדין קטנה וכבר משחקת אותה גדולה. אין לה את מה שצריך ולדעתי היא סתם חובבנית.

xMy imMortaLx

New member
תראו אותה..!!!

כי לפעמים ניראת ממש זקנה או שלפעמים היא ניראת ממש תינוק בן חודש..!!! שונאת אותה איכס תפיכס..!!!!

כבר ששחכתי ששחכתם אותה..

אני משונאות רוני הידועות (וגאה בזה) היא ממש מעצבנת, ההופעות שלה שטחיות, הדיסק שלה שיטחי, השירים שלה שיטחים, אין שום מסר במה שהיא עושה, אני מתביישת בכלל להגיד במה שהיא עושה... כי חוץ מלהראות את החיוך שלה בכל מקום היא לא עושה כלום. אני מצטערת, אבל ההסתובבויות שלה בראשון מגעילות אותי... אני יודעת שהיא יכולה לעשות מה שבראש שלה אבל בכל אופן... אהההה.. ואחד הדברים שאני עוד יותר שונאת בה זה את כל היחסי ציבור שעושים לה... כל יומים בערך אני מקבלת הודעה לנייד "בואו לשחק עם רוני" "בואו להלביש את רוני" "בואו למסיבת ההשקה הסודית של רוני" יש לה פרצוף של "אני מפורסמת בגלל אבא" וזה מעצבן אותי!! היא פוסטמת על!

מה הקטע../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

אוקיי, עושים תחרו פוסטמה... בסדר, רוני מועמדת... אבל מה הקטע של "אחותה הפרחה מהטלנובלה", "הממזרה הקטנה"
גועל נפש
יש לה הורים.... והיא כבר בת 18 גם חלק מהפורום הזה צופה קבוע של EXIT, אז אולי נכניס גם אותם לסקר, נכנב אותם ממזרים, פרחים וחסרי אינטליגנציה...
קצת כבוד לא יזיק

היא מופיעה רק באקזיט ? קשקוש

יצפאן, אדיר מילר, אודטה (ראיון ארוך), יורם גאון (עוד יותר ארוך), ושלא נדבר על רדיו (טל ואביעד, דידי ...). חוץ מזה, מאיפה לקוח הציטוט ?

למעלה