זה הכל בהומור ותבין../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
שהיא לא היחידה שכותבת כאן את הטקסטים לכל הפוסטמות זה כמה אנשים יושבים ובוחרים מה לכתוב... זו סתם צורה כדי להמחיש כמה רוני פוסטמה... ואצל רוני לא ממש כתובים דברים שונים מאשר מה שיש לשאר המתמודדות
סיגל התפרסמה דרך "גלגל המזל" ע"י כך שסובבה קוביות שנדלקו בהן אור. לאחר מכן היא הנחתה תוכנית הישרדות שניסתה לחקות ללא הצלחה, תוכניות אמריקאיות מצליחות. כעת היא מארחת תוכנית בוקר שמפסידה ברייטינג אפילו לאודטה שוורץ בשביל להדגיש את הפיגור של התוכנית שלה שנקראת "סיגליות" (כבר מדגיש אה?), בתוכנית יש פינה שנותנת טיפ יומי לחיים.. בכל מקרה, יום אחד היא התיישבה על שולחן והתהפכה, היה משעשע, לא רק זה, גם יום יום היא מארחת אזרח פשוט שמחליט שבא לו לבוא לתוכנית ולפרסם איזה ספרון שירים לא מוצלח שלו.
לפני שנה-שנתיים, בר רפאלי סומנה כאחת מהדוגמניות המבטיחות בישראל, קיבלה חוזים גדולים אבל בגלל כל מיני פליטות פה והילדותיות שלה, היא פיצצה את חלקם. מעבר לכך שיש לה שם של פוסטמה, יש לה שם רע מאוד, בגלל שהבחורה החליטה להתחתן בכדי להשתמט מהצבא, ולהתגרש זמן קצר לאחר מכן. ציטוט נבחר: "יאלללללה ויאלללללה ויאלללללה בלאגן
עוד מקרה קלאסי של "אשתו של" שמצליחה לפתח קריירת זימרה בזכות בעלה ובזכות היותה פרחת על. אמדורסקי היא יותר סמל של פרובוקטיביות וטמטום מאשר סמל הפוסטמות. אבל היינו חייבים לתת לה מקום של כבוד(?) ציטוט נבחר: מפיק: "הקליפ הזה לא יצליח", מיכל: "טוב, אני אתפשט."
למה? היא בגלל ש119 ח"כים וח"כיות מטרידים אותה מידי יום מינית. בגלל המשפחה, הקזינו והקשר בין השנים. ובגלל שמגיע יצוג אמיתי למדינת ישראל בתחרות הפוסטמה. תנו לה כבוד, אחרת... ציטוט נבחר: התקשורת מציקה למשפחה שלי. אז מה אם קנו את הכסא שלי בקזינו. חוצמזה, כלכם- אבל כללללללללכם- תפסיקו להטריד אותי מינית!""
יותר פוסטמה ממנה אין. ועצוב שהיא מייצגת אותנו בממשל... בלאט לאן הגענו?! יש לה משפחה מאפיונרית, מעלילה אשמות שווא על ח"כ וכך גורמת לכל מדינת ישראל להראות רע.... פוסטמה. (זונה מניאקית....רק שהמשפחה שלה לא תעקוב אחרי ותהרוג אותי....אמאל'ה....)
התחילה כשחקנית בכמה סרטים בינוניים ותפקידים בינוניים. לעולם לא נשלח את האנגלית המגוגמגת שלה שהיא נתנה את הבחירה של ישראל באורווזיון
כעת יש לה תוכנית אירוח ביום שישי בערוץ 11. מיכל מתקשה להבין את הדיאלוגים שלה עם המרואיינים אבל החיוכים והצביעות שלה עוזרים לה לנהל איזשהו סוג של דיאלוג שמספיק טוב בשביל ערוץ 11 (ורק בשביל ערוץ 11). יש לה פטונציאל אדיר כנערת לוטו, וכולנו פספסנו פה ובענק