סיבוב שלישי:
הפוסמטות-

GK_FF

New member
רציתי לומר למנהלת..

ממש אחלה קטעים על כל מועמדת, אהבתי לגמרי. רק דבר קטן שאני לא מאמין שלא הזכרת! "סופרסטאר" לא *נכתב* בשביל רוני, זה בכלל שיר אמריקאי שיצא חודש חודשיים לפני הגרסה שלה ואין לי מושג מה הסיפור שם שפתאום עיברתו אותו. למען האמת מהפעם הראשונה ששמעתי את השיר האמריקאי אהבתי אותו, אבל כמה זמן לאחר מכן כששמעתי את הגרסה של רוני... לפחות מעצם הרעיון היה בא לי ללכת לשרוף את האולפן (אבל הייתי עסוק בלהקיא.
). קבלי ח"ח

GK_FF

New member
ועכשיו עברתי על כל הסקרים

כייפים ביותר, אחלה שאלות. ^_^

GK_FF

New member
משהו קטן אבל...

איך הפיקיות קיבלו 16 קולות?? הבנות מוכשרות בטירוף רק חבל שהשירה שלהן גרועה יותר מכל דבר עלי אדמות.

nivina

New member
תיקון

ה**בת דניאלה.. או איך שלא קוראים לה... נו זאת הגבוהה יותר שדומה לצביקה פיק ועושה תלחנים- היאמוכשרת...ממש.... השניה סתם נטפלת בע. והיא צריכה להוית יוצרת לא מבצעת זה פשוט ב-ד-י-ח-ה

Piren

New member
../images/Emo3.gif

Inbal is the clear winner.. just look at her political bed (ohh wait.. does she even has one? ) P.S - The castle was a french tv show...
Superstar wasnt written for Roni ... it's a song by a couple of british producers.. their work is to create cute popi songs and sell them ... they gave the rights for the song to two singers.. one is a British pop singer named Jemalia (if i remember correctly) and the other is our own Roni ;-P And this is pretty much everything i know (and care to know) about pop ;-P

עצוב לי מאוד לקרוא את הסקר המגעיל

הזה. איך אתם לא מתביישים? אתם עושים כזה סקר על פוסטמות ולא מכניסים את אורלי ויינרמן? אני לא מבינה, איפה זה יגמר? זה כמו לעשות סקר על מלך המטומטמים בלי אלון מזרחי או על מלך הכוסונים בלי דובי גל. איך אפשר ככה? הסקר הוא מטעה ולא נכון כל עוד ויינרמן לא בתוכו.

אבל אבל

אבל אורלי ויינרמן לא באמת פוסטמה, והיא גם לא באמת נראית טוב.. אבל זה לתחרות "מי מכוערת, שמנה ולבנה כמו סיד" זה משהו אחר לגמרי. הממ אני חושבת בתוקף, שאורנה דץ צריכה לקחת, וגם אם אין לה יותר מארבעה קולות היא חייבת להיות מתמודדת כל שבוע!

flecktor

New member
זה איבד את זה!!

הסיבוב הראשון היה כמעט כולו סיבוב של פוסתמות, אבל עכשיו אתם סתם נתפלות לדוגמניות מתוך קינאה. רדו מהן , זה לא זה... מה שרון פוסתמה? 19 קולות??? בנות זה כבר לא מרוץ הפוסתמה , זה מרוץ מי יותר יפה ממני ואני שונאת אותה על זה. אם אתם בדרך אז למה שלא תעלו את מיה מהמורדים, היא נראת חבל על הזמן ופי 7 יותר מכולן...

B l a c k ICE

New member
ולי יש משהו נוסף על רוני...

קטע מראיון שעשו איתה: (היא נשלחה לעבוד ברפת, כדי להראות לכולם שהיא... בעצם לא יודע למה...) הרפתן: "אם היו שואלים אותי, מי יותר טיפשה, פרה או כבשה, הייתי עונה, התחרות קשה" רוני: "מה זאת אומרת התחרות?"
ומה אתם אומרים עכשיו עליה?

היא לא ממש חמודה,אבל לפעמים

אפילו אני מרחמת עלייה כי היא עושה חיוך כזה חמוד... ואז אני נזכרת בשירים שלה ושונאת אותה שוב...

pitria

New member
כל מי שמכיר את בר רפאלי יודע שהיא

הפוסטמההההההההההה הכי גדולה שיש

חיבוקון

New member
בנות יקרות, תרשו לי למחות!!!!!!!!!

למה בנות לא יכולות לפרגן אחת לשנייה? לא ראיתי את רשימת "הפוסטמות" ראיתי רק את הנושא ראיתי רק את שם הפורום. נכון שעדיף השלום על המלחמה??? למה לחזק את הסטיגמה שבנות רכלניות, לא יודעות לפרגן, רעות כשאחת מצליחה... חבל, באמת חבל. אהה...הן פוסטמות כי הן הגיעו לאן שהוא (לא שהייתי קורא לסלב, להגיע...) לפרגן, נכון שהמילה לא כל כך קשה? יאללה..לכו לתרגל!!!

Rock1982

New member
מתי תוצאות?

חבריי הפורום קודם כל רעיון מצויין הסקר הזה... כל הכבוד ליוצריו... מתי התוצאות של הסיבוב השלישי?

למעלה