סיגל העמידה שאלה מעניינת

רֶשֶף

New member
סיגו, נשמה, רק שתדעי לך

שאותך, אף אחד לא לוקח בשום צורה חוץ מברצינות.

רֶשֶף

New member
אבל אני אענה לך בצורה הפוכה...

זה יהיה עוד איזה מין ניתוח סוציולוגי, מתובל בסטריאוטיפים והכללות, שכרגיל אני לא מביא אותם משום שאני דוגל בהם אלא כחומר למחשבה. בכדי לדעת מה מאפיין ומייחד את רוכבותסדגש| השטח, צריך אולי להגדיר קודם מה מאפיין את רוכבי השטח ולבחון את התופעת רוכבות השטח על רקע הגדרה זו. באלגוריה להתחכמות של חנה לסלאו "אנחנו מתחתנים כדי שנוכל סופסוף להפליץ בשקט", אני מניח שאנחנו הגברים (בהכללה, כן? לא להתחרפן) יוצאים לרכיבות האלו, כדי שנוכל "להִתבָּהֵם" בחופשיות (הנה, שמתי את כל הקלפים על השולחן) - להפליץ חופשי, לתקוע גרעפצים חסרי תקדים, להשתין תחת כל עץ רענן, לרקוק ולקנח את האף בטכניקות, שאני לא רוצה לפרט כאן ובקיצור... "to do what guys do", מבלי שנשמע ברקע את המזמור הקבוע "איכס, יא מגעיל". רק אתמול הגדיר באזני עופר D את תרבות מפגשי הרכיבה באנלוגיה לעולם הכלבים - Sniffing each other's butt. כמו כלבים, אנחנו נהנים "לרוץ" בעדר, אבל עדיין קיים יצר התחרות הגורם לנו להשוות תוך כדי ריחרוח זה במבושיו של זה (לא. לא באמת
באופן מטאפורי בלבד) - מי קנה מה? מי עומד לשדרג? מי עולה את העליה הזו בלי להוריד רגל? למי יש יותר צלקות מרכיבות אקסטרים? מי מפיק פנורמות יותר ארוכות?
"ואז הגיעו הרוכבות"
הו, כן. אנחנו דוקא שמחים מאד לקראתן. הן מלבבות בבגדי הרכיבה הצמודים, הן מכניסות פנים חדשים וצבע לטיולים. אבל איך, לכל רוחות, אוכלים אותן? הן לא מפליצות (או לפחות עושות את זה בשקט
), הן לא יורקות, הן לא תוקעות גרעפצים בפרהסיה ואם הן כבר תופסות אומץ בסוגיית ה"צרכים", אזי זה כרוך באיזה פולחן סודי המערב היעלמות מסתורית למשך רבע שעה אל מאחורי הגבעה הקרובה
נשבע לכם בזקנו של התיש המקפץ בשבינגלים, שאין דבר יותר מרתק בעיני(בהקשר של רכיבה) מלהצטרף פעם (במסווה) לקבוצת רוכבות ולראות "איך זה עובד שם". על מה הן מדברות? האם הן מרשות לעצמן להפגין התנהגויות שלא היו מעזות להפגין בנוכחותו של גבר? אולי תגלו לנו? נו, אל תהיו כאלו. מהן התכונות המאפיינות ומייחדות אתכן?

EinatAr23

New member
רשף, קבל הפתעה ממני../images/Emo77.gif

אכן, זה לא טיול אופניים, אבל באותה מתכונת....זה מה שבנות עושות אי שם מאחורי השיחים!!! אכן מפתיע...אם תקשיב טוב טוב אולי תשמע עוד דברים
מקווה שעזרתי

timon1

New member
בעוונותי הרבים יצא לי ללוות

את רכיבת הבנות המפורסמת בבארי ותוך כדי לדבר 1*1 עם כמה מהן, תאמין לי רשף, יש להן שיחות לא פחות מעניינות משלנו והיה ממש כיף לקחת חלק בהן. זכורה לי רוכבת אחת [רק שאת שמה שכחתי] שהביעה מעין משאלת לב "שהלוואי והיינו מבינות קצת את השיחות שלכן על כל הXTRים למיניהם", השבתי לה שמנסיון שלי השיחות שלהן הרבה יותר מעניינות ולרוב גם יותר פרודוקטיביות משלנו ושאם הן יעברו לדון בXTRים, רמת "שיחות הרכיבה" הכללית תרד וחבל. אל תשאל אותי על מה הן דיברו, שכחתי הכל
... ולגבי "תפוקתנו החומרית" ברכיבות גברים נטו, הדבר הכי מבאס ברכיבות מעורבות [בעיקר בעליות] שבשביל כל נאד שבא לך צריך לתת רייס קצר בכדי לשחררו ומרוב מאמץ בטיפוס לא נשאר כח אפילו בשביל להפליץ...
[בשביל "תפוקות האף" על צורותיהן השונות אני אפילו לא טורח להאיץ]

alonaski

New member
בונה.... אתה... "בהמה" זו מחמאה!!!

בשבילך!!!!!!!!!!!!!!
יא מגעיל אחד!!!!!!!!!!!!!!!! חזיר יבלות משובח גזע שכמותך!!!!!!
אני מתכוונת להמליץ עליך לחיריע שיעסיקו אותך!!! = תוכל להפליץ שם בחופשיות!!!! ושום חרא או זבל בסביבה - אפילו לא יתלונן!!!!!!!!!
בללללללללללעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!! מגעיל אחד!!!!!!!!!!!!! אני עוד לא מאמינה שכתבתי את מה שכתבתי כאן...
לא מאמינה שהצלחת לגרור אותי כ"כ נמוך...
אגב, זה מזכיר לי שביום שלישי האחרון ירדתי לאימון בבארי ולקחתי איתי עוד 2 רוכבים! אחד מהם (בלי להזכיר שמות...) החליט על דעת עצמו (בלי לבקש רשות!!!!!!!!!!!!!!!!!) שהוא חולץ נעליים (בעודו יושב לידי - בכסא שליד הנהג)...
הסירחון שהתפשט באוטו היה כ"כ מזעזע...
וזה היה בדיוק כשעמדנו בפקק לכניסה לאשדוד!!!...
לאט לאט פתאום שמתי לב שרכבים שעמדו בטור הארוך - סוגרים חלונות...
אח"כ גם... - מגיפים תריסים!!!!
ולבסוף כבר החלו להשמע הסירנות של האמבולנסים וראיתי אותם מפלסים דרכם בפקק לחלץ נשים מבוגרות שהתעלפו... חולים, וקשישים אחרים...
מזעזע - תרבות הצחנה שלכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רֶשֶף

New member
אני מוחה בתוקף!!

זו לא "תרבות צחנה". זה שריד קדום מתקופת היותנו קופים. הריח החריף הוא חומר המופרש מבלוטה מיוחדת הקיימת אצל הזכרים בלבד והוא נועד לטשטש את חושיהן של הנקבות בעונת הייחום, בכדי שהזכרים יוכלו לבצע בהן את זממם באין מפריע ומבלי להסתכן בנזקים פיזיים. (ואילו הייתי עכשיו על המחשב בבית, הייתי מצרף את תמונת "האמזונות היוצאות לצייד", שצילמתי בפסיפסים של ציפורי, רק בכדי להבהיר אחת ולתמיד מי הוא בדיוק "המין החזק".

alonaski

New member
= בהחלט!! נראה שאתה די גאה בזה

... מה לא?!?!?...
= שכנע אותי ההיפך עכשיו!!!

timon1

New member
אני מזכיר לך שבקלאב סלימה

הינו בשני חדרים צמודים, אין פה חפים מפשע בסיפור הזה
...

alonaski

New member
רשף!!! יש לי רק דבר אחד להגיד לך:

לא אומרים: "...הן מכניסות פנים חדשים וצבע לטיולים". אלא = פנים חדשות!!!!!
וחוצמיזה... כל מי שירכב לידי ויתקע גרעפץ'
בלעעעעעעעע.... ישמע בדיוק את מה שהוא שומע בבית!!!!!!!!!!!!!!! רק בצורה יותר חריפה!!!

רֶשֶף

New member
אלונה, אני בנאדם, אני טועה, אבל...

לא הפעם. התכוונתי לפאנים במלעיל (מלשון Pan = היבט) ולא לפנים במלרע ("כל הפנים והשמות...", ד. רובס). וחוצמיזה, אם כך את אומרת, אז אולי מזל שלא הגעת אתמול
אני לא מקנא בטלטלק המסכן אילו היית רוכבת לצידו במקומי. (ולטובת הידידות האמיצה בינכם, עדיף שלא אפרט מעבר לכך)

alonaski

New member
פחחח...!!!! שקרן!!!! יא משמיצן!!!

אני מכירה מצויין את טלטק!!!! אני חכנתי אותו בצעדי הכניסה הראשונים שלו לרכיבה!!!! טלטק הוא... = פסגת גאוותי!!!!
ואתה... אתה...
אתה לא תשמיץ אותו סתם כך ללא ביסוס אמיתי!!!!!!!!!!!!!!! אתה שומע?!?!?!!?!?... ומי שמציק או מעליב או פוגע בטלטק... --------->> יש לו עסק איתי!!!!

רֶשֶף

New member
"ביסוס אמיתי"? ../images/Emo123.gif

טלטלק, אינגלע, צעד לפנים אם יש בך שמץ הגינות. (אחרת אאלץ לחשוף הקלטות חיות של גרעפצים באורך 15 שניות ומעלה (שלא לדבר על זה שהעולל השמיד את כל יבול "ירוקת החמור" בציפורי רבתי בתאוותו הבלתי נלאית לג'יפה (ועל זה יש לי תיעוד בוידאו)))

talctalc

New member
אללי...לאן נכנסתי ../images/Emo9.gif

אז ככה... אתמול באמת, איך אומרים...לא הייתי כשלשום... לדעתי, בקטריות הרסניות התנחלו בלי בקאמלבק, ועשו לי מהמים סודה. או שאולי, מרוב הירידות, נכנס לי המון אוויר לגוף דרך החורים של הקולמקס.. בגלל שהתמלאתי אוויר, והרגשתי קל מכולם, יכולתי להשיג אותם בעליות, אבל אז איתי יעלב, כי תמיד אנחנו מוותרים לו ונותנים לו להשיג אותנו בדרך למעלה... בקיצור, כדי לשחק משחק הוגן, החלטתי "לשהק" פה ושם...רק כדי לא לשבור את הכלים. אז הפעם ( ואני מדגיש הפעם | ) רשף קצת צודק...ואלונה צודקת המווווווווון אני אכן בן טיפוחיה (ובדרך כלל אני לא "מרעיש מהפה" ליד אמהות רוחניות שלי, שגם בהן אני מתגאה...) אתם יכולים לקרוא לי..זיקית...אני מתאים את עצמי לאופי הרכיבה. עם רשף זה XTR+ תוספות, ועם אלונה (או עינת, אם אתם רוצים עוד עדה) אז אני נעים הליכות כתלמיד ישיבה שטרם הבין מה יש שם בחוץ
אבל הכל מקרה אני אוהב את כולכם

alonaski

New member
../images/Emo5.gif וופ! ../images/Emo12.gif

בלעתי את הקסדה... והאוזני נמר לא ממש מתעכלות...

talctalc

New member
אבל...לא....רגע...

אני לא מגעיל.... תחשבי עלי כעל רוכב משהק.... (הייתי בזינגר'ז בלילה לפני הרכיבה...) חוץ מזה, אל תתני לרשף לקלקל את מה שיש בנינו...הוא מקנא!!!! ומה..לך אף פעם לא היו גרעפסים של נבטים?

למעלה