סיגל העמידה שאלה מעניינת

רֶשֶף

New member
פכככ ../images/Emo6.gif תראה מה זה עולם

חיים ומוות ביד הגרון ממש. גרעפס אחד קטן ליד אחותך הרוחנית וכל המוניטין שבנית בעשרות קילומטרים של רכיבות משותפות מתפורר כמו החטיף תמרים הפריך שאתה מייצר במטבחך הקט. סודה לשתיה וקרבוסילן... דחוף. אחרת ברכיבה המשותפת איתה ואיתה, אתה תקַרע לגזרים מבפנים.

talctalc

New member
רשפון...תיזהר

יש לי באמתחתי כמה דיווחים עסיסיים שאני עלול "בטעות" לשחרר לחלל האוויר.. אתה אל תסכסך ביני לבן אמי\אחותי הרוחנית והכל יהיה בסדר.

maoz277

New member
אם לפני 3 שנים רוכבת אחת זכתה .....

במירוץ ב-3 המקומות לבדה... היום חל שיפור 2 רוכבות מתחלקות בפרסים. 200% שיפור.

רֶשֶף

New member
לעומת זאת, בעוד 3 שנים ...

יהיו כבר לא מעט רוכבות שטח. יהיו הרבה יותר רוכבי שטח. אבל מעוז ביבי ישאר רק אחד. וביחסך לאוכלוסיה, זה עשוי להיות גם "200% שיפור"
קח את זה בחשבון.

maoz277

New member
מה שמותר לגמדים עם FULL FACE ..

לי אסור . מר רפש מי שם אותך בראש הפירמידה נפוליאון חד לשון.

EinatAr23

New member
יופי סיגל../images/Emo3.gif

תראי מה עשית...עכשיו כבר לא כל כך בא לי לרכב עם הבנים, אחרי כל הסודות שהם חשפו פה. אולי מעכשיו מה שיאפיין את הבנות...זה שהן ירכבו רק עם עצמן?!
מעכשיו שאנטי:
ואנטי:
(החיות איתנו, כי אין עוד סמיילים של בנות)

Eyal Hershtik

New member
כל שנותר לי להגיד הוא ..........

לא כל הגברים הם אותו דבר ..... ויש כאלו שאפילו נגעלים ממה שכתוב למעלה .....

alonaski

New member
הוא משלנו!!! הוא משלנו!! ../images/Emo24.gif

עכשיו אריאל, אתה מבין את ההבדל בינך לבין הרשטיק??? אתה מבין למה אתה נשוי
והוא לא????
עליך - שלי הנשמה הטהורה ריחמה... אז התחתנה איתך!! הרשטיק... עדיין לא החליט במי לבחור וגם הקרב על לבו טרם הוכרע...
שמישהו פעם יסביר לי למה גברים כ"כ מתגאים במגעילויות שלהם?!!??!
אולי אם נתחיל לשתף אותכם ב"גווני המחזור" שלנו וכל מיני שאר הפרשות ועיניינים נשיים שקשורים בשמירה על אסתטיקה... - תמשכו אלינו יותר???...
??? המממ... מעניין... חייבת לנסות את זה פעם!...

רֶשֶף

New member
מז'תומרת "גווני המחזור"? ../images/Emo12.gif

הרי אם לשפוט על סמך הפרסומות לתחבושות הגייניות, הרי שהמחזור הוא... כחול כמו דרדס...
לא ככה?

alonaski

New member
רשף דארלינג... ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif

פתח נא את היומן שלך ושריין לך יום טיול רכוב אחד ארווווווווווווווווווווווווווווווווווווך איתי!
יש לנו שיחה ארוכה ומ-ר-ת-ק-ת (
) לנהל יחד!...
אני משוכנעת שאתה מאוווווווווווווווווווווווד תהנה ממנה!!!!!
בללללעעעעע...!!!!!!

רֶשֶף

New member
היומן פתוח והיד רושמת

או כמו שאמר נביא הזעם הידוע: "לא מאיימים על גמד עם פו-פייס"

talctalc

New member
היומן שלי גמקן פתוח

ואז תראו את הזיקית בפעולה... |זיקית| (מצטער, אין אייקון)

timon1

New member
מה את מדברת בכלל?!?!?!

אני לפחות לא מקיא עלייך ברכיבות שלנו שזה, אם תסכימי איתי או לא, הרבה יותר גרוע מאיזה פרצל'ה או גראעפצל'ה קטן פה ושם

alonaski

New member
ולמרות הכל סיגל, ההבדל העיקרי שלנו

מהם ...
זה: שכשאנחנו עולות על אופנינו, אנחנו רוכבות!!!!! וכשהם עולים על אופניהם...
הם.....
פשוט - רוכבים!
(עניין של סמנטיקה פשוטה, ועברית תיקנית...
)

סיגל העמידה שאלה מעניינת

ולמעשה אף אחד לא ענה לה, כי זו בעצם שאלה סטטיסטית שעד שלא ייאספו הנתונים - לא תהיה תשובה. והנתונים הם משהו כמו גיל, מצב משפחתי, שנות השכלה, מקצוע, תחביבים(נו באמת...),משקל, גובה, הכנסה, מוצא ועוד כל מיני שהם לאו דווקא פוליטקלי קורקט לשאול. אני בטוח שיש פרופיל כזה, ואני גם בטוח שסטיית התקן קטנה, למשל גיל הרוכבות לא נע בין 14 ל-60 שלא כמו אצל הגברים שהוא אכן כזה, ודרך אגב סטיית התקן אצל הגברים הרוכבים בכל אספקט היא גדולה (הבדל מעניין לכשעצמו). אם לדוגמא היינו דוגמים את משתתפי רוכב ישראל כ-250 איש, היינו מוצאים בנים בין הגילאים 15 ל-70 ובנות לא. פרופיל הבנות מתכנס פחות או יותר למשהו שאפשר להגדיר אותו סטטיסטית (לפחות כולן היו נחמדות) מה שאי אפשר להגיד על הבנים.(סטטיסטית) בשטח זה אפילו מקצין יותר (לדעתי) ויש הרגשה אינטואיטיבית שאכן יש פרופיל מוצק ומשותף. סיגל - זה גם בטוח חתך מעניין מבחינה עסקית, אם כי עדיין להתעשר יהיה קשה במצבת הבנות הנוכחית.

למעלה