ועוד אחת...החציל המנומר
נקרא גם חציל איטלקי.
אומרים שהוא מצוין לטיגונים כי כמעט ולא סופח שמן.
אומרים שקליפתו יחסית עבה אז מומלץ לקלפה לפני שימוש.
אומרים שהוא טעים רצח ואפילו מעט מתקתקות יש בו.
אני לא אומר כלום...כי מעולם לא ניסיתי אותו. אבל בהחלט אשמח לשמוע על חוויותיך וקביעותיך לגביו.
חוץ מזה - איפה משיגים קופונים לספר של בני סיידא?
נקרא גם חציל איטלקי.
אומרים שהוא מצוין לטיגונים כי כמעט ולא סופח שמן.
אומרים שקליפתו יחסית עבה אז מומלץ לקלפה לפני שימוש.
אומרים שהוא טעים רצח ואפילו מעט מתקתקות יש בו.
אני לא אומר כלום...כי מעולם לא ניסיתי אותו. אבל בהחלט אשמח לשמוע על חוויותיך וקביעותיך לגביו.
חוץ מזה - איפה משיגים קופונים לספר של בני סיידא?