סידן, חציל מעניין, ספר חדש ואבוקדו מהספרים

Ofericko

New member
נכון, אבל פה זה לא לשימוש מסחרי שלי או מישהו

אחר - להיפך: זה רק יעשה לו פירסום (ולכן צריך אישור של ליידיבאג מהצד של תפוז).

אבל בצורה היבשה - אתה צודק.
 

RSPA

New member
נדמה לי ששימוש ביצירה במדיה ציבורית

דורש אישור של בעל הזכויות ביצירה ולא משנה אם השימוש הוא מסחרי או לא.
למרות זאת, אני כמעט בטוח שאם תשאל את מר סיידא - הוא יתיר לך לעשות כן מטעמי פרסום וקידום מכירות.
 

RSPA

New member


 

ladybug6

New member
שלי?


של המחבר, אולי..
אבל בתכלס, אם זו רק ההקדמה, וזה נועד כדי לפרסם את הספר ולעזור לנו להכיר אותו, אז זכויות יוצרים או לא - לדעתי התועלת היא של כל הצדדים.. אני אישית הייתי מעלה הקדמה או צילום של דף מהספר בלי לחשוב יותר מדי.
בלי קשר לזה הספר נשמע מצוין, אני מקווה להתקל בו בקרוב בחנות ספרים
 

subatoi

New member
מה דעתכם על הטקסט הזה? אני לא מצליח להבין

בוודאות מה מסתתר שם (כמו
בחנות חרסינה) בין השורות.
 

Ofericko

New member
יכול להיות שמסתתר שם טבעוני דגול. יכול להיות

שממש לא. בשורה התחתונה, זה לא משנה. השירות שהספר הזה וההקדמה הזו עושה לענייננו הוא מוצלח מאד.
 

subatoi

New member
זה מאוד משנה, כי זה הולך להכתיב את כל

הספרים הבאים שלו מעתה ואילך (אם הוא כן)
 

RSPA

New member
האיש מצהיר שהוא עבר מהפך "גסטרונומי" בחייו.

מטעמי בריאות.
אבל זה לא מהפך מושלם בהיבטינו.
במשתמע, הוא רק הפחית את צריכת המוצרים מן החי והרחיב את המגוון הצמחי שהוא צורך.
 

subatoi

New member
כנראה שמה שהדליק אותי היה "ההכחשה והצער".

חשבתי על כיוון אחד, אבל בהחלט יכול להיות שהכוונה היא הכחשה וצער על זה שאסור לו בשר



ובכל זאת, טוב שיש את זה.
 

RSPA

New member
איך לא שמתי לב ששמת את זה...

תודה לסובאטוי שהפנה מהפורום השני.
 

ladybug6

New member
וואו, המון מתכונים!

ונשמע מעולה.
תהנה..
נחכה לרשמים וחוויות :)
 

Ofericko

New member
מרק שעועית ברבוניה ופטריות!!


ואני חשבתי שהספר שלו טבעוני!
 
למעלה