סיימתי את המשמרת האחרונה שלי כמתדלק

• פותח הנושא TFNM
  • פורסם בתאריך
שיהיה גיוס קל ונעים

שמחנו לשמוע על החוויות שלך, הצטערנו לשמוע על אלו הפחות סימפטיות (להשלים חוסר של 250 ש"ח?!) ו-שיהיה בהצלחה בהמשך!

Osnatz1

New member
היה כיף לקרוא, בהצלחה בצבא!

נחמד לקרוא על הבחור שבא אחרי שבוע להחזיר את ה50 ש"ח העודפים, וגם על הלקוחות שהגנו עלייך כשלקוחות אחרים קיללו אותך.
סוג של faith in humanity restored

60 ש"ח זה מ-ל-א כטיפ למתדלק, כל הכבוד ללקוח!

L e i a

New member
כואב כמה שזה מוכר

בתור עובדת של החנות לשעבר נתקלתי בכמות די הזויה של אנשים שמחכים לשירות אפילו שרשום בגדול "שירות עצמי". השיא היה לפחות 5 דק' שמישהי עומדת מחוץ לאוטו עם המשאבה בלי אפילו לעפעף לכיווני ואז נכנסת וצורחת עלי למה אני לא באה לעזור לה. ("זה חרא שירות!!" כמעט יוצא לי "זה שירות עצמי...").

שלקוחות מגינים עליך מאנשים רעים (
) זה באמת הדבר הכי נחמד בעולם. מעניין אם הם היו רוצים שיצעקו ככה על הילדים שלהם כשהם יהיו בגיל של העבודות האלה.

המון בהצלחה בגיוס!

וכשאני שומעת סיפורים כאלו

זה מזכיר לי את המקרה ההפוך שקרה לי - שבאתי לתדלק בעמדת שירות עצמי ופתאום קלטתי מתדלק רץ לכיווני תוך כדי שמנופף בידיים. הבנתי שכנראה קרה משהו אז לא התחלתי לתדלק וחיכיתי שיגיע, בשביל לשמוע ממנו כשהגיע "זו עמדה בשירות עצמי"

עניתי לו שאני יודעת ותהיתי למה נראה לו שיש צורך שירוץ לכיווני בכזאת היסטריה (אולי חשב שנשים לא יודעות לתדלק בתדלוק העצמי?!) אולי הסיבה האמיתית הייתה לקוחות כמו אלו שתיארתם.

L e i a

New member
סביר להניח

בגלל בתחנות שעבדתי בהן אין מתדלקים זה קורה פי כמה.

האמת יצא לי להתקל יותר בנשים שעושות את הטעות הזאת (אבל לא רק, כמובן), כנראה זה היה יותר מהתחשבות ולא זלזול.

צחוקים - זה עמך ישראל

וברצינות, שיהיה לך גיוס נעים וקל. תזכור שהפז"מ מתחיל לדפוק ברגע שמגיעים ללשכה. שיהיה לך מעניין ונחמד, ותזכור תמיד, שבסוף - זה נגמר....

trilliane

Well-known member
מנהל
עבדת כמתדלק בלי שזה ייחשב לעבודה מועדפת?

כבוד! בהחלט עבודה לא קלה (וגם לא בריאה, אגב...
).
הורשמתי מגובה הטיפים; מעולם לא השארתי טיפ למתדלק (מעולם גם לא הסכמתי לכלום מלבד תדלוק, לא שטיפת חלונות, לא בדיקת שמן וכו') אבל רוב הפעמים שתדלקתי בשירות מלא היו מזמן, ברכב של אבא מהעבודה עם הדלקן. בשנתיים האחרונות אני מתדלקת בעיקר בשירות עצמי, אני פוגשת את המתדלקים בכל פעם שהסרט במכונה נתקע... (זה דווקא קורה לא מעט).

קצת מאוחר ראיתי את זה בראשי...

1.טיפים? ואתה עוד סופר וגם כותב על כמה נתנו ומתי??? נתנו -תגיד "תודה" וזהו. ובכלל ,על מה בדיוק לתת לך טיפ?שירות מלא עולה מספיק יקר ואתה לא טורח ולא מתרוצץ כמו מלצר ,למשל.או שגם בצבא אתה מצפה לקבל טיפים?

2.התבלבלת בדלק? היה לך מזל גדול שלא נפלת על נהג לא הכי סבלני בעולם,אם לנסח את זה בעדינות...
3.אישה חיכתה שתשחרר אותך ואתה מצפה שהיא "תשחרר את עצמה"??? סליחה , למה שהיא תצא מהאוטו בכלל אם היא שילמה לך על שירות מלא?נראה אותך משאיר בתחנת דלק 400 שח בכל תדלוק ונראה איך אתה תשמח "לשחרר את עצמך"....
4.למה השאלה "אתה מתדלק" נראית לך טיפשית? המדים הם לא רק על מתדלק - גם על מוכרים בחנויות נוחות.וטון דורש של לקוחה - כן יש לו סיבה ,וכבר אמרתי לך איזה - תשלום על שירות מלא.או שאתה רוצה שישלמו על שירות ויתדלקו בעצמם?

הרבה זמן לא קראתי הודעות שגרמו לי צרבת ,כמו ההודעה שלך
.מזל טוב לציבור הנהגים שאתה כבר לא עובד כמתדלק.

אף אחד לא מצפה שמתדלק יעביר לו לשון בחריץ ,אבל כן מצפים שתעשה את העבודה שאתה בחרת בה כמו שצריך, בלי זלזול ,בלי התחכמויות,בלי חוצפה.

Sea storm

New member
סליחה?

בהיותי בעל ותק נכבד בתחנות דלק למיניהן ..
טיפים -ואתה לא טורח ולא מתרוצץ כמו מלצר ,למשל- יש תחנות שמחייבות, פשוט כך, את מתדלקים לעמוד כל המשמרת למעט הפסקה על הרגליים בכניסה לתחנה, לעתים נדירות קיבלתי על כרחי כוויות שיזוף או נגיסות לחילופיןנגיסות קור , אין לך למשל מזגן, אין לך למשל אוכל און דה האוס למעט איזה כוס קפה או שוקו, בנוסף מי לדעתך מנקה את התחנה הפתוחה לכל הרוחות ואת שירותים (היה לי מקרה, במחילה, מישהו חירבן על בפינה > וכתוצאה מריח המגעיל מישהו אחר הקיא ) וכן, זה לא הכי נעים לנגב חירבוני ציפורים מעל שמשה של לקוח או להכוות במנוע הרותח שלו . אני בהחלט מבין שזה נורא משעשע כשלקוח בורח מבלי לשלם , דבר שמצריך ביקור במשטרה עם כל ביזבוזי זמן ואי נעימות הכרוכה בכך כמו למשל

http://www.youtube.com/watch?v=lxcm3y7xf9A

וגם איזה מצחיק זה להגדיל את סכום הכסף המרבי שהוגבל על ידי נותן שירות שכרגע בשעת לחץ בגלל העומס
או פשוט להוציא עצבים כתגובה להצעות מבצעים שהנ"ל *מחויב* להציע
או להיות לשדוד אנשים כמו עמית שלי שהוצמד לגרונו סכין
או לדחוף למתדלק, שוב, בזמן לחץ, שטר מזוייף
או להביא לו 200 שקל בעשרות אגורות (קרה לי פעמיים)
או להשפריץ עליו מיים מזרנוק
או לזרוק לו קפצון
או להתמזמז לידו

אבל
אחר כל הנ"ל על רף הציפיות מהמתדלק להיות נמוך ולו קימעה.

bananadana1

New member
אין לך שום זכות לשפוט

קצת רגישות, בחייך. לעבוד כמתדלק זו עבודה מאוד קשה ולא נעימה. הבחור קצת פרק בבוטות את מה שעבר עליו בתחנת דלק, מי אמר שהוא הביא את זה לידי ביטוי עם לקוחות?

לגבי האישה שחיכתה שישחרר אותה - אני לא הבנתי מדבריו שזה היה שירות מלא. אבל בכל מקרה, לצאת מהאוטו ופשוט לצעוק? כבר אי אפשר לדבר כמו בני אדם לנותני שירות?

את מביעה כאן זלזול בבנאדם שבחר לפרוק רגשות בפורום המתאים לכך, ולדעתי גם עשה את זה מסיבות לגיטימיות לחלוטין. אני לא יודעת אם עבדת פעם בשירות לקוחות, אבל גם אם לא, אין שום סיבה שתתקפי אותו אישית.

prince779

New member
בחיים לא שמעתי על טיפ למתדלק

נו טוב, לומדים כל יום משהו חדש

ebayholic

New member
חבל מאוד שלא קיבלת כמה בעיטות מהלקוחות

סליחה על הישירות , אבל הצורה שבה אתה מרשה לעצמך לזלזל באנשים שאתה אמור לתת להם שירות מעלה בי תחושה של חלחלה !

לא אהבתי בגלל הסיבות שכבר ציינו , וגם הקטע עם האישה ששמת לה סטופר , אולי היא מפגרת ! אולי עבר עליה יום קשה ולא הייתה בפוקוס ! ואתה במקום לעזור לה עמדת שם בצד ובדקת כמה היא טיפשה !

בשביל זה שמו אותך , הבעלים של התחנה המחורבנת שבה עבדת , גובה ממני 97 אגורות לכל ליטר שאני מתדלק !

אבל אתה לא אשם , אתה עדיין ילד !

טיפים ? לעבודה כמו שלך ממש לא חושב שמגיע לתת , מה זה מלצרות ? מה אתה כבר עושה ? מעביר אשראי , מוציא פיאה ומכניס פיאה ?!

ואני לא קמצן בכל מקום שנהוג לתת טיפ אני משאיר בין 15 ל20 אחוז .

בגלל "חכמים" כמוך לפני חצי שנה גרמו לי נזק של 3500 ש"ח , שמו לי דלק במקום סולר ! רכב מסחרי גדול , עם מדבקות על הפקק ועל דלת תא הדלק שעליהן רשום ססווללרר !

עכשיו אני מבין אחרי הפוסט שלך שזה בעצם משהו שקורה הרבה בחברת פז !

ebayholic

New member
קשה לי לרחם על אנשים כאלו

ברור שיש בזה גם קושי מסויים , אבל אם כל כך רע לך בעבודה מסויימת פשוט מאוד אל תעבוד בה !

למעלה