סיימתי את המשמרת האחרונה שלי כמתדלק

• פותח הנושא TFNM
  • פורסם בתאריך

nathaliesh

New member
אתה חצוף

ראשית כאן זה פורום נותני שירות שמיועד לנותני השירות לפרוק על העבודה הקשה שלהם מלקוחות כמוך שאומרים משפטים כמו "חבל שלא חטפת בעיטות". אם היית טורח לקרוא את אודות הפורום והנהלתו לפני שכתבת שטויות היית יודע.

עצם העובדה שבן אדם בא לפרוק בפורום שלכך הוא נועד, לא אומרת בהכרח שזה מה שהוא אמר ליד הלקוחות. להפך, בכל שירות לקוחות רציני יודעים שצריך לתת לנציגים יכולת לפרוק ע"מ שלא יוציאו על הלקוחות וכי שמנהלת בש"ל הרבה הרבה שנים אני יכולה לומר לך שלקוחות אומרים ועושים דברים שאף בן אדם אחר בשום עבודה אחר לא היה סובל כולל אנשים כמוך שמאחלים אלימות. גועל נפש.

השפה הזאת לא מקובלת כאן. נתלי הסבירה יפה מאוד ולא השאירה לי הרבה להוסיף, מלבד העובדה שגם אם נגרם לך נזק בעבר בגלל מתדלק ספציפי אין שום סיבה להוציא את זה על הבחור כאן בפורום ועל כל אדם אחר, זה משהו שהיית אמור לסגור מול תחנת הדלק.

paradise fools

New member
בעיה ההתנסחות היא של TFNM

אני מניחה שזה בסדר מצידו להביע זלזול בלקוחות שמפרנסים אותו ולקרוא להם אידיוטים...

חוצמזה הוא פירט כ"כ הרבה תלונות וקללות שהוא קיבל מלקוחות שלא נותר אלא להזדהות אתם...

שאלה לי

לא קרה לך אף פעם שמישהו חתך אותך בכביש או גרם לך להתעצבן מסיבה אחרת וסיננת קללה לאוויר? כי זה בערך מה שקורה כאן, כשמישהו כאן כותב "לקוח אדיוט" או משהו בסגנון זה כמו לסנן קללה לאוויר, זה לא מופנה למישהו ספציפי שנמצא מולך, זה במסגרת הוצאת קיטור וזה נעשה בפורום שמיועד לנותני שירות - זה לא אומר שככה חברי הפורום בכלל או החבר הספציפי בכלל מתבטאים בעבודה ומזלזלים בלקוחות. בכל מקרה, העובדה שהוא זכה ליחס לא סימפטי מלקוחות במהלך עבודתו לא מעיד על בעיה אצלו ברוב המקרים (לצערנו, לקוחות נוהגים לקלל וגם מעבר לעיתים לא נדירות מבלי שנציג השירות יהיה "זכאי" לכך).

paradise fools

New member
זו לא ההודעה הראשונה שלו שקראתי

ולכן גם בחרתי להתבטא כך. בבחור הצעיר יש נימת ארס בכתביו

ועדיין

זה לא התפקיד שלך לחנך אותו, מה גם שנראה שלקחת קצת קשה את הדברים שהוא כתב בפורום וירטואלי שמיועד בין היתר לפריקה.

paradise fools

New member
זה פורום פתוח

ראשית כול זה פורום פתוח וזכותי להגיב
שנית, אני אחת מיני רבים שההודעה הזו צרמה להם- ראי הודעות של גולשים אחרים שבחרו להגיב

אני שמחה לגלות שאת מודעת לעובדה הזאת

היות שזה פורום פתוח גם זכותו של הגולש המדובר לכתוב בו ולפרוק את העולה על רוחו. הטענות היו לא על כך שכתבת אלא על האופן בו אנשים מסוימים התבטאו (גם את). העובדה שזה פורום פתוח עדיין לא מקנה לאף אחד זכות לגנות גולש אחר ולנסות לחנך אותו, גם אם יש עוד אנשים שחושבים ככה.

ופה הדיון הזה הסתיים, אם יש לך השגות ואת מעוניינת להמשיך בהליך החינוך מחדש של הבחור או של אחרים - זה לא המקום, את מוזמנת להשתמש במסרים.

paradise fools

New member
אני לא מעוניינת לחנך אף אחד

אם הדרך של הנער הצעיר עקומה ויותר מאדם אחד מעיר לו על כך, עליו להסיק מסקנות

אם הוא כותב בפורום שיידע גם איך לקבל ביקורת...

למעלה