סיימתי את Digimon X-Evolution

AceMagician

New member
סיימתי את Digimon X-Evolution

ואני חייב להגיד שבאמת מדובר בסרט מדהים. קודם כל, ברמת העלילה, גאוני! שנית, הCGI מצליח לעבור מחסום מסויים של הבעות פנים, וגורם לדמויות להראות יותר מסתם צעצועי פלסטיק. באמת סרט מדהים!

Digi Lista

New member
נשמח לפירוט../images/Emo13.gif

כול כךל הרבה התלהבות ופרגון מחייבים פירוט שיכנס ישר למאמרים(וישתיק קצת את הסקרנות העצומה שלי לפחות)

AceMagician

New member
עדיין לא ראיתם?!

ואני חשבתי שאני לא בסדר. אני אשתדל לכתוב פירוט בימים הקרובים
.

ראיתי את זה כשזה רק יצא, אפילו בלי

תרגום לאנגלית, אבל אני אנסה להסביר את מה שהבנתי, ואת מה שאני זוכר. קודם כל, זה באמת סרט מדהים. והאנימציה מדהימה, כמו שאמר AceMagician. אפשר ממש לראות את השיערות על הגוף של הדיג'ימונים... בסרט מככב דורומון והסיפור הוא שיגדראסיל, התוכנה השולטת בעולם הדיגיטלי (על שם עץ העולם, יגדראסיל, במיתולוגיה הנורדית. שורשיו היו עולם המתים, הצמרת עולם האלים והאמצע עולם בני-התמותה), מחליט משום מה לאתחל את העולם הדיגיטלי. הדבר, כמובן, יהרוג הרבה דיג'ימונים מסכנים. רק קבוצה של דיג'ימונים בעלי גן מיוחד, גן X, יכולים לשרוד את האתחול, וכמובן שלדורומון יש את הגן המוטנטי. בכל-אופן, ליגדראסיל יש אבירים, שהם השליחים שלו, ואם אני זוכר נכון אלה גאלאנטמון, אומנימון וגריימון מלחמתי. מופיעים גם ליאומון, גארורומון מתכתי, טוקומון, מומימון, ודיג'ימון חדש ומגניב (לא דורומון), שאני לא אחשוף את שמו כדי לא להרוס
עוד דבר שהיה יפה הוא שהדיג'ימונים שם לא מתפוגגים, כאילו הם סתם תוכנות כמו שנראה בסדרה, אלא ממש מתים ומשאירים מאחוריהם גופות. הייתם צריכים לראות את זה... טוב, לא חשוב. זה זה, וזה מה שהבנתי רק מהתמונות (עוד לא ידעתי יפנית מספיק טוב אז. לא שאני אדע הרבה גם היום, אבל אני ללא ספק אדע יותר
). עכשיו חכו ל-AceMagician.

זה אמור להיות אומנימון עם חרב מופנת

קדימה, עומד בשמיים על רקע ירח ענק מלא. תפעיל קצת את הדמיון, נו.

לא, זה שחור לכולם.

אני לא יודע למה אני לא מצליח לתפוס תמונות. פשוט לימדתי את נדב איך לראות את התמונה באמצעים קצת אחרים מאשר עם העיניים

star_female

New member
... תשתמש ב-bsplayer

זו הדרך הכי פשוטה
(נראה לי שאפשר גם עם VLC, ואולי אפשר גם עם windows media player אבל אני לא זוכרת איך)

strawberrys

New member
נדב!><

אתה אל תצחק על מאיה!! חולה נפש משחק כדורגל עם דוסים מזיעים שכמותך!><

אגב, ליסטה, אני ממליץ להקפיץ ולנעוץ

אחרי הכל, נושא שקשור ישירות לדיג'ימון, והוא "חם" עכשיו. וכאן כולם מתכוננים להילחם ביצוריםאדומיםגדולים.

למעלה