תקריב
ר רייסטלין מאגר New member 28/2/06 #84 אה, שכחתי להגיד (עדיין ../images/Emo58.gif), זה הדיג'ימון הרשע שהשתלט על יגדראסיל או משהו. בין הידיים הוא מחזיק את אומנימון, שהוא כל-כך קטן לעומתו עד שהוא בקושי נראה.
אה, שכחתי להגיד (עדיין ../images/Emo58.gif), זה הדיג'ימון הרשע שהשתלט על יגדראסיל או משהו. בין הידיים הוא מחזיק את אומנימון, שהוא כל-כך קטן לעומתו עד שהוא בקושי נראה.
ר רייסטלין מאגר New member 28/2/06 #86 אני מצטער שיש כל-כך הרבה תמונות. את אלה פשוט צילמתי כי הן יפות, ואני אוהב נופים כאלה, וחשבתי להעלות...
אני מצטער שיש כל-כך הרבה תמונות. את אלה פשוט צילמתי כי הן יפות, ואני אוהב נופים כאלה, וחשבתי להעלות...
ר רייסטלין מאגר New member 28/2/06 #91 אה! אני לא מאמין! מצאתי עוד תיקייה שלמה מלאה בתמונות O_O אני מיד אעלה אותן ^^
ק קורורו New member 1/3/06 #95 XDDDDDDDDDD אהבתי ^^ שאני אבין - כל הדיג'ימונים מכל העונות נמצאים? X_X גם אומנימון וגארודמון, גם מגנאמון וסילפימון, גאלאנטמון....
XDDDDDDDDDD אהבתי ^^ שאני אבין - כל הדיג'ימונים מכל העונות נמצאים? X_X גם אומנימון וגארודמון, גם מגנאמון וסילפימון, גאלאנטמון....
D Digi Lista New member 1/3/06 #96 וואו,רק עכשיו ראיתי את השרשור../images/Emo70.gif מדהים!!!! כול הכבוד על ההשקעה אני אשים במקומות מרכזיים שלא יהיה מי שיפספס! עוד לא קראתי וראיתי את כול השרשור אבל הייתי חייבת להגיב קודם...
וואו,רק עכשיו ראיתי את השרשור../images/Emo70.gif מדהים!!!! כול הכבוד על ההשקעה אני אשים במקומות מרכזיים שלא יהיה מי שיפספס! עוד לא קראתי וראיתי את כול השרשור אבל הייתי חייבת להגיב קודם...
ר רייסטלין מאגר New member 2/3/06 #97 זה סרט שלא קשור לשום עונה, ומופיעים בו המון דיג'ימונים שונים. אין שם אפילו בן-אדם אחד...