סיימתי את Digimon X-Evolution

אגב, תזכרו שזה הכל "אמיתי".

כלומר, כאן, אתם ממש אמורים לראות את התחבושות מתנדנדות מהפנים של מומימון.

וכאן, כשליאומון מתקרב בצעדים

מאיימים אל המסך, הרעמה שלו ממש קופצת על הראש, והשרשרת מתנדנדת על החזה.

בקיצור, כל מה שאתם רואים כאן הוא

זבל. תעשו טובה ותורידו את הסרט, ושם הקטעים האלה פי מאה יותר טובים. כאן זה קטע מהקרב של ליאומון בדורומון.

שימו-לב לגופות, אגב.

הדיג'ימונים לא סתם מתפוגגים ונעלמים כמו תוכנות חסרות חיים. וסדרת התמונות הבאה מראה את אומנימון וגריימון מלחמתי "לוקחים את זה החוצה", והולכים לריב מעל האוקיינוס, במקום ריק מדיג'ימונים. זה אומנימון.

וכאן גריימון מלחמתי מראה לנו את

ההתקפה החדשה שלו. זו סצינה ממש יפה: ממש רואים את המים זורמים למעלה, וזה מלווה בקולות של מים אמיתיים, ולא של הקולות האלה שתמיד עושים בסדרות מצויירות.

וזו התמונה האחרונה להיום.

ההתקפה החדשה נקראת כוח פוסידון (Poseidon Force) וזה ממש יפה איך שהוא צועק אותה וזורק את הכדור: poseidon fo-su (זה במבטא יפני
)! תראו כמה גריימון מלחמתי קטן לעומתה! זה יצר פיצוץ אדיר!

עוד תמונות!

ותוך כדי תפיסת תמונות הקשבתי קצת למה שאני אומרים, אז אני אנסה להסביר שוב את מה שאמרתי קודם: המחשב הראשי של העולם הדיגיטלי נקרא יגדראסיל (כמו שאמרתי, על שם העץ מהמיתולוגיה הנורדית, שבשורשיו נמצאת ממלכת המתים, בצמרתו ממלכת האלים ובמרכז עולם בני-האדם) והוא מחליט להרוג את כל הדיג'ימונים בעולם הדיגיטלי, ולהתחיל הכל מחדש. את הדיג'ימונים שישרדו הם חלק מ"פרוייקט ארק" (לא ברור לי אם הם נבחרו ויגדראסיל נתן להם את גן האקס, או שגן האקס כבר קיים בהם ובגלל זה הם נבחרו). arc באנגלית זו התיבה של נוח-noah's arc. בכל-אופן, יגדראסיל שולח את כל האבירים המלכותיים להשמיד את כל הדיג'ימונים. שלושה מופיעים, והם גאלאנטמון, מאגנאמון ואומנימון, אבל כנראה שיש עוד. מכאן זה כבר
: דורומון הוא דיג'ימון שנושא את גן האקס הזה, והוא מסוגל להעניק אותו לאחרים. בין אלה נמצאים טוקומון, שהופך לטוקומון אקס, גאלאנטמון, שהופך לגאלאנטמון אקס, ואומנימון, שהופך לאומנימון אקס. אגב, ה"אקס" נקראים גם "ניאו", כמו ניאו דווימון מהפיק שלי (הייתי חייב
), ככה שהוא לא דיג'ימון מומצא (למרות שהוא גם לא מופיע בסרט, רק במנגה). בכל מקרה, יש קטע שרואים שורות שורות של אולי עשרות אלפי ביצים אדומות זוהרות, מהן בוקעות צורות העל של דורומון, דורוגרמון, שיוצאים להרוג דיג'ימונים בפקודת יגדראסיל. גאלאנטמון הוא היחיד מבין האבירים שמבין את הטעות של יגדראסיל ועוזר לדיג'ימונים. לקראת הסוף דורומון, שכבר דיג'יגדל לדורוגרמון, מגיע למעבד המרכזי (או מה שזה לא יהיה
) ומדבר עם אומנימון, ואומנימון והוא מחליטים לשלב כוחות. הם מתעלמים ממגנאמון, שמנסה לעצור אותם, וחושפים את מה שפגע ביגדראסיל: (כנראה) מעין צורת מגה מעוותת של דורומון (הוא אמר שם שזה הצל שלו, אז אני מניח שזה זה, מה שגם מסביר את הדורוגרמון), ומנצחים אותו.

למעלה