סיינטולוגיה, סיפור הצלחה אישי

פירט

New member
סיינטולוגיה, סיפור הצלחה אישי

שלום לכולם ^_^ אני רוצה לגזול דקה מזמנכם בכדי לשתף אותכם בסיפור הצלחה מדהים שחוויתי במהלך ה-3 חודשים שאני סיינטולוג. קודם כל, שמי אלון ואני בן 15 ומספר ההארות שהיו לי הוא פשוט מדהים במספרו! לאחר כמה הרצאות וקורסים בסיינטולוגיה, ( בינהם הקורסים: שלמות אישית, הצלחה באמצעות תקשורת, קורס למידה בסיסי) הם פשוט הפכו אותי לאדם שונה לחלוטין! פשוט קשה לתאר את זה במילים ממש, בקורסים שם למדתי הרבה דברים על עצמי ועל האנשים סביבי ו... אני מרגיש יותר עירני וממוקד בתקשורת שלי ובכלל. וזה רק הצצה קטנה ממה שהיה לי ^_^ ולסיום ההודעה שלי, משפט מתוך המאמר האהוב עלי (שלמות אישית מאת ל.רון האברד): "מה שנכון עבורך הוא מה שהבחנת בו בעצמך" ו- "אין דבר שהוא נכון עבורך אלא אם כן אתה הבחנת בו והוא נכון על פי הבחנתך". תגובות ^_^

כי תהיתי אם זו מין הודעה

כללית שפירסמת בכמה פורומים, או שרצית לשתף ספציפית בפורום הזה. כל אחת מהאפשרויות שכתבתי נותנות מידע אחר עליך. מה מושך אותך בפורום הזה? מה מעניין אותך לקרוא?

whyme3

New member
מה שמושך אותי בפורום הזה:

כל אדם ואדם בדרך זו או אחרת נאבק להבין וליצור את האמת שלו, (לפי דעתי, זאת דרך הלוחמים, להבין מי אתה באמת) ולכן רשמתי את סיפור ההצלחה האישי שלי פה, כי פה אנשים יתנו תגובות בוגרות יותר ויסתכלו על זה מנקודת מבט מעמיקה יותר, כי בפורום הזה מבינים את החשיבות של "דרך הלוחמים" יותר מכל.

נפלא ../images/Emo45.gif

שאלתי את השאלה כי לא הייתי בטוחה שכתבת את ההודעה בקטע פרסומי, או שזה באמת היה שיתוף כן ואמיתי. אחלה!
שאלה: זה מעולה שבגילך כבר התחלת לעצב את עצמך ואת חייך
האם זה גרם לך להרגיש אחרת עם חברים שלך, שאולי פועלים עדיין לפי אותם דפוסים ישנים?

whyme3

New member
כן,

יש לי יותר חופש פעולה וביטחון לידם מאשר אי פעם.

אסולית כתבה את ההודעה ל"בעז האמן"

ולא לך. תסתכל גרפית בשרשור, תחת איזה הודעה מופיעה ההודעה של אסולית

תגובה אוטומטית שלקחתי באופן אישי

יש לי סלידה עמוקה מכתות וכל מיני ארגונים שמוכרים לך רוחניות וריפוי בתמורה להרבה דינרוס, אם תשלם ככה נקדם אותך לדרגה ככה אם תשלם יותר נהפוך אותך לדרגה גבוהה יותר. ואם יש משהו שאני לא סובל בנוסף זה השטיפת מוח של הכתות האלו שמפילות אנשים תמימים כמו צאן לטבח. וראיתי לא מעט מקרים שאנשים תורמים להם את כל כספם אחרי ששטפו להם את המוח בכל מיני שטויות והאכילו אותם לוקשים.

אסולית

New member
אני מאוד מסכימה איתך

יחד עם זאת, להוקיע דרך שמצליחה עבור מישהו אחר, לא בדיוק תעזור לו במשהו. דבר נוסף, אין לי מספיק מידע על הדבר הזה, ואם זה עובד לטום קרוז אז אולי זה טוב לאנושות......just kidding שורה תחתונה, עושה לו טוב, אחחחחחחלא!

למעלה