סיינטולוגיה, סיפור הצלחה אישי

אסולית

New member
../images/Emo11.gif

אתה לוקח את החיים קצת יותר מדי ברצינות, הה?! ?give it a rest, will ya

גם אני לוקחת את החיים ברצינות. נראה

לי.
לפעמים אני חשה שזה דווקא מאד תורם לי, ושאני ככה נקייה מכל מיני זרמים שעוברים לידי (כל מיני הצעות שמציעים, למשל, בואו כולם נעשה עכשיו ככה וככה, יאללה מה אכפת לכם?) ולפעמים אני מזהה שיהיה לי נעים יותר להיות יותר קלה, ומשוחררת. זה למצוא איזה איזון. דיברתי כרגע על עצמי, אגב, אם זה לא היה ברור. לא יעצתי משהו לאף אחד

אסולית

New member
כמובן שהמילה רצינות לא מבטא את כל

מה שאפשר לדמיין שהיא. הרצינות שלי זו לא הרצינות שלך וכן הלאה. אבל נראה לי, שלירן הבין למה התכוונתי! וזה מה שהכי חשוב לי כרגע.

אכן ../images/Emo45.gif

בגלל זה הדגשתי שדיברתי בהודעה על עצמי, ובכלל לא עלייך או עם לירן, ולא בהקשר של רצינות שאת דווקא התכוונת אליו או שלירן התכוון אליו.

אין בי שום תרעומת ../images/Emo13.gif

כנראה הגבתי להודעה שלו וחלק בי לקח את מה שהוא רשם באופן אישי

carmelidia

New member
הסיינטולוגיה נמצאת ברשימה השחורה של

כתות במדינת ישראל לפי ועדת חקירה שהיתה בשנות ה-80. זו לא סתם עוד דרך רוחנית נחמדה שאפשר לנסות או לא, אלא שזה יכול לפגוע בסיווג הבטחוני שלכם ומי יודע מה עוד. יש מספיק דרכי התפתחות אחרות לבחור מתוכן היום. עד כמה שידוע לי אין שם איזה סוד גדול שלא קיים במסורות התפתחות אחרות. ואם כל הנהרות אכן מובילים לאותו הים...

עוד לגבי הסיינטולוגיה

לא מספיק שהשם שלהם עושה שימוש ציני במילה סיינט הם רחוקים מלהיות סיינטים ע"ע מלאכים, אתמול התברר לי שהתווסף בצורה כלשהי לעיתון איזשהו חוברת קטנה שנקראת אם אני זוכר נכון הדרך אל האושר. משום מה זה הגיע לכולם חוץ מאלי
, יום אח"כ הגיע פלייר אזהרה שמתחקיר מעמיק החוברת הזו נשלחה ע"י כת הסיינטלוגיה מה שאומר שהם הסתירו את השם שלהם והתחבאו מאחורי שם אחר כדי להיכנס בדלת האחורית. מעניין אותי לדעת אם העיתון אחד מהשניים הגדולים במדינה בכלל נתן ידו לעניין או שזה עובד שטוף מוח אחד שעשה את זה על דעת עצמו
. ואז הרבה ראשים יעופו שם. אם לסיינטולוגיה לא היה מה להסתיר הם לא היו מנסים להיכנס בדלת האחורית ובדרכי רמיה, לא סתם הם נמצאים ברשימה השחורה, ואין עשן בלי אש, השימוש שלהם בשיטות אפלות ומניפולטיביות רק חושף את פרצופם האמיתי. וזה יכול לעבוד אך ורק על אנשים שהם חלשי אופי שמושפעים בקלות.

למעלה