סיכווומש

adii1201

New member
סיכווומש../images/Emo9.gif

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
אנוכי

משהו כיפי: לא יותר מדיי האמת|חושב|
משהו מעצבן:שיניים פאקינג שיניים!!!! ועבודה
משהו מצחיק:העוזרת המשפטית שלנו ואני לא הפסקנו לצחוק על כמה שחורשים על שירים דביליים ברדיו
משהו טעים:פלפלים ממולאים בקינואה ובשר
משהו חדש:תפרים בפה
סרט טוב:לא ראיתי
שיר טוב:אדלללל
זמר/להקה טובים: אדלללל
ספר טוב:לא קראתי
בטח הקלסר מומחים אבל שעבדתי עליו כל השבוע יכול להיות אחלה ספר
סדרה טובה:התחלתי לראות קאסל, זה נחמד
פרק שיצא לי לראות השבוע:קאסל עונה 1 ועונה 2 עד 203, פל"ל 208, דה ביג C (לא זוכרת איזה פרק זה כבר) והמפענחת
היום הכי הכי:נה.
בילוי השבוע:רופא שיניים
ציטוט השבוע:הרופא שלי מאתמול לאבא שלי "אם כל הגברים שמבקרים פה אצלי היו מתנהגים כמוה היו לי הרבה פחות שערות לבנות על הראש"
האדם שעשה לי את השבוע:אמאבא
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
לדילן
איך עבר עלי השבוע:חמוד
תכניות לשבוע הבא:להפסיק לסבול מכאבים
תמונת השבוע:
כפרעליה

X יו יו S

New member
מאיפה התמונה?

אגב גם אני אוהבת את לינט למרות שנמאס לי שהיא מסרסרת את טום אני שמחה שהם נפרדו

LeAnnDylan

Well-known member
את צריכה לדעת כמה דברים לפני שתוכלי להתחיל

לכתוב כאן; 1. עדי היא אינצקלופדית פליסיטי הופמן מהלכת. יש לה יותר תמונות שלה מאשר לפליסיטי עצמה. 2. אסור בתכלית האיסור לומר דברים רעים על לינט בפורום. אסור להגיד שהיא זקנה או מכוערת, שהיא מסרסת את טום, שהדמות שלה מעצבנת או מיותרת או חס וחלילה לתמוך בפרידה של לינטום. 3. אסור להביע חיבה כלשהי לדמותה של סוזן או לשחקנית שמגלמת אותה. 4. אם לרגע חשבת להעביר ביקורת על קישורי המשחק של פליסיטי הופמן אנחנו ניפרד בברכת היה נעים להכיר אותך... 5. והחוק הכי חשוב בפורום: לעולם אל תשליכי לאוויר הערות הומופוביות. כולם פה סטרייטים בארון שמתכחשים לדחפים ולצרכים המיניים שלהם אבל יצלו אותך בחיים אם תאמרי משהו על בני מינם.

LeAnnDylan

Well-known member
לכולנו יש בעיה עם החוקים

אבל עדי קצת מפחידה אז למדנו לחיות איתם

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לייק../images/Emo45.gif

snavgm

New member
סטרייטים בארון?!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיפה הבאת את זה? מי למשל? עדי שאת מנסה לשלוף ללא הצלחה..?

adii1201

New member
סאמר TCA (הפאנל הקבוע של סדרות בקיץ)

ותספיקו כבר ליפול לרשת של מארק
אני בסוף אוציא צו לכולכם לשבת לעשות מרתון של כל הסדרה מההתחלה!

adii1201

New member
יש פאנל שנקרא Summer TCA

אני לא יודעת את הראשי תיבות, סורי... יש אותו כל שנה, זה פאנל של כל הסדרות שמשודרות, השחקנים באים ויש כזה כמו מסיבת עיתונאים ששואלים אותם שאלות וכו'

adii1201

New member
אה../images/Emo6.gif שלינט לא מסרסת את טום

וזה שמארק צ'רי הכניס להם את המשפט הזה כל שנייה לפה בעונה האחרונה לא הופך את זה לנכון

X יו יו S

New member
אבל היא כן

כמו קטע של שיפוץ משרד שלו למה היא מחליטה בשבילו מה טוב לו מילא אם זה היה חלק בבית שהיא גם שם אבל המשרד שלו? שהיא בכלל לא מתקרבת אליו ויש עוד מלא קטעים כאלה

adii1201

New member
כולם בעונה 7 וזה בדיוק מחזק את הטענה שלי

שמארק צ'רי עשה הכל כדי שנרגיש כאילו הם היו ככה תמיד ואז פרידה היא בלתי נמנעת אבל זה פשוט לא נכון

X יו יו S

New member
מה פתאום רק בעונה 7

לצערי אני לא זוכרת עוד רק בעונה 1 מותרת לה להיות כלבה כי זה קשה להיות עם כל ילדים בבית ברגע שהם התחלפו בתפקידים זה לא תופס

למעלה