יוהו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהפי פרייד לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo224.gif|גאו
היום היה הפרייד של הגייז באמסטרדם!! ואוו איזה מסיבת ענק בכל רחבי העיר!!!! מזמן לא נהניתיככה! היה כל כך מצחיקקק!! כולם נחמדים ומיודדים והיה קטע קורע שאני ובנדוד שלי הלכנו ברחוב וראינו אחד שהיה לו שרירים יפים כאלה ביד אז ישר נגעתי בהם והוא הסתובב ואז אמרתי לו äאהבתי
ואז הוא צחק והראה את השרירים ביד השניה,אז אמרתי לו "אני רוצה לראות גם את השריר השלישי"
אז הוא ענה: אתה תצטרך לבוא לחדר שליף-D
ואז חיבקנו אותו בצחוק וגם את שתי הידידות שלו
במצעד עצמו היה ממש ממש חם ומזעזע והשמש ממש העיקה ואז פתאוםםםםם אחרי שעה לא ייאמן מגיעים עננים שחורים עם סופהה ורוחחח וגשםםם זלעפות!!! וזה היה כל כך מצחיק כי רגע אחד כולם כזה ברעש ו-ואואואואואואוו ואז איך שהגשם התחיל כולם הסתגרו מתחת למטריות,אנשים התחילו לברוח ולחפש מחסה,ואז אני ובנדוד שלי התחלנו לדבר עם מישהו אמריקאי ופשוט נדחפנו לו למטריה
וצילמתי את מה שהלך שם עם הגשם - ונרטבתי לגמרייי כולל התחתוניםםם למי שזה מעניין אותו
)אההמממ צ'רמי
) ואז בצחוק בזמן הגשם היה משעםמ אז התחלתי לפתוח לבחור את הרוכסן בצחוק כי הוא החזיק במטריה בשתי יידיים אז הוא היה חסר אונים
וזה היה ממש משעשע באיזשהו שלב נעמדנו במקופם שחנתה בו מכונית והוא היה היחיד שאפשר היה לצלם ממנו בערך וזה קרע אותימצחוק שהמכונית האומללה הזאת נקלעה לכל הבלגן וכולם הפכו אותה לשולחן של כוסות וצלחות ותיקים
וכמובן שיש אלבום תמונות,הכל צולם בשעתיים האחרונות!!!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.174538372618566.45332.100001872145062&type=1 היום אני עובד בלילה ובטוחחחחח שיהיה עמוס מעל הרגיל,אתמול היתה לי משמרת מהגיהנוםםםםם אבל לפחות הכרתי מלא אנשים חדשים!! זהו!! אז הפי פריידד אול!!!!!