מסכמשת
משהו כיפי: לא היה לי כיף השבוע. אני במאסר בית
משהו מעצבן: להתעורר באמצע הלילה לקול צווחות של ילדה בת חודש וחצי
משהו מצחיק: אנחנו מסתכלים בפייסבוק על תמונות של בן דוד שלי שגר עכשיו בארה"ב ורואים שהוא מזה השמין (והוא היה פעם דחליל!) אז בת דודה שלי עושה כזה "יואו מזה איך הוא השמין" אז דודה שלי אומרת לה "מה את רוצה כל היום הוא אוכל שם ג'אמפ פוט" (ג'אנק פוד כאילו)
יואו שעה נקרענו עליה מצחוק
משהו טעים: קובה של דודה. והיום עושים ארוחת שישי חלבית אז מכינים לזניה, פסטות מוקרמות וכל מיני סוגי רביולי וסלטים טעימים
אומנם אין חיות מתות אבל זה רק להיום אז זה בסדר
משהו חדש: עשיתי החלקה יפנית ועכשיו השיער שלי מריח כמו משחה להסרת שיער עם שום.
סרט טוב: חופשיות על הבר! אני יושבת ורואה עם בן דוד שלי (בן 37) את הסרט והוא רואה את פייפר פראבו ועושה כזה "בואנה איזה כוסית היא הייתי עושה אותה!" חצוף, מה נראה לו שהוא חושק באישתי
שיר טוב: השירים היחידים ששמעתי השבוע היו השירים בקלטת הוידאו של רינת ויויו לפורים כי איזה זאטוט בן 3 וחצי כאן החליט שבא לו לראות את רינת לפורים בריפיט
אה ויש גם את כל המנגינות בטהובן בכל החפצים המתנוענעים והרוטטים של התינוקת כאן. ואח"כ מתפלאים למה נשים לא יכולות להסתדר בלי ויברטורים. מגיל אפס מרגילים אותן לשבת על דברים רוטטים!!@!#$
זמר/להקה טובים: מרטינה מקברייד אישתי שחגגה יומולדת
ספר טוב: כספיון בסכנה
סדרה טובה: יש בויאודי ביס את כל העונות של רוק 30 וסטארדי נייט לייב אז זה מה שראיתי השבוע. (אם לא מחשיבים את רינת ויויו לפורים כמובן)
פרק שיצא לי לראות השבוע: של דספרט? כלום
היום הכי הכי: היום שבו אני אלך הביתה
בילוי השבוע: הבילוי היחיד שלי השבוע היה קיפוץ על כדור מחטב עם זאטוטה בת חודש עם כאבי בטן. למקרה שתהיתם - זה סיוט!
ציטוט השבוע: אני נוסעת עם בת דודה שלי באוטו ומתלוננת לה שחם לי כמו איזה זונה בהיריון ושתדליק מזגן! (יש לציין שהמזגן דלק אבל היה על עוצמה נמוכה כיוון שהבת שלה [ההיא בת חודש] באוטו ואסור להקפיא יותר מידי) היא בתגובה מתעצבנת עליי שאני לא מפסיקה לקטר על כל דבר ושאני מתנהגת כמו זקנה בת מאה
כל איזה חמש שניות אני צועקת עליה שחם לי והיא מתעלמת ממני. באיזשהו שלב הפלאפון שלה צלצל והוא היה במושב האחורי אז היא מושיטה יד אחורה וכשלא הגיעה\מצאה היא סובבה את הראש כדי לחפש אותו (תוך כדי נסיעה) אני: "אכפת לך?! לא בא לי למות היום!!" היא: "סתמי לפחות לא יהיה לך חם!" אוי היה עוד איזה קטע אחד ששיעשע אותי מאוד. דודה שלי בת 60 (ההיא מהג'אמפ פוט) והיא מזה הזויה. היא לא מבינה שום דבר בטכנולוגיה של היום אבל זה לא מונע ממנה להציק לנו כל הזמן שנלמד אותה (דבר שלוקח לעיתים 9 שעות ובסוף התהליך היא עדין לא יודעת לשלוח סמס פשוט!) קיצר היא רצתה שאני אוריד לה את הפוקר הזה שמשחקים בו בפייסבוק לפלאפון ואלמד אותה איך משחקים בזה. עזבו שהיא כולה עווארית ובכלל לא מצליחה לראות כלום על המסך הקטן של האייפון אבל גם כשניסיתי להראות לה במחשב במסך גדול היא לא הבינה מה היא אמורה לעשות. הבן שלה (ההוא בן 37, שכולו נכה כי הוא ריסק את הרגל בתאונת אופנוע לפני חודש) כל שניה צעק לי לעשות כל מיני דברים ולא היה לי כוח אז אני צוחקת עליו ואומרת לו שלא יפריע לי כי אני מלמדת את אמא שלו איך להיות האקרית
באיזשהו שלב אמא שלו התעצבנה על זה שהוא מפריע לי והשישה אותו אז הוא עושה לה כזה: "אויש נו אמא, כנסי, כנסי הביתה לטלפון חוגה שלך!" הטון שלו היה מצחיק יותר ממה שהוא אמר אבל לא הפסקתי לצחוק אחרי זה במשך איזה שנה. גם צריך להכיר את דודה שלי כדי להבין כמה זה מצחיק
האדם שעשה לי את השבוע: עומר. למרות שהיא דובית ובכיינית ונקבה מתחת לגיל חצי שנה אני מתעליה
פירגון ו- למישהו מהפורום: עדי |אות אנגלית|
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא: לברוח מפה!!!
תמונת השבוע: למרות שהוא מעלה לי את הסעיף והוא כזה חנן לפעמים הוא אהוב ליבי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0