סיכווומש

adii1201

New member
היא לא הייתה כלבה לפני כן

היו לה יציאות, בדיוק כמו לכל אישה, אבל היא לא הייתה בהגדרה כלבה. ולכן אמי כל הזמן אומרת לכם שתשבו לראות במרתון את כל העונות מההתחלה. מארק מסתמך על חוסר הזיכרון שלכם אבל יש פריקים כמוני שראו כל סצנה של לינטום חמישים פעמים לפחות אז זה לא עובד

X יו יו S

New member
תשמעי

אני לא יודעת אם להכנע וזהו כי זה סתם מיותר או שאין לך בעיה שאני אחפש את הקטעים אלו שאני מדברת אליהם ואני אוהבת את לינט מאוד אפילו בקטעים נגד טום כי בכל זאת זה רק טום אבל צורם לי חוסר הדדיות כזאת

adii1201

New member
אה ואגב אין חוסר הדדיות

את מוזמנת לדפדף אחורה בפורום לחפירות על הפרקים של עונה 7, אני לא הפסקתי להתעצבן על לינט

CharmedRulez

New member
נכון! אני מבולבל..

television critics associates אבללללל הם כן מחלקים פרסים
פרסמו הלילה את הרשימה, לכן התבלבלתי.

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת

משהו כיפי: לא היה לי כיף השבוע. אני במאסר בית
משהו מעצבן: להתעורר באמצע הלילה לקול צווחות של ילדה בת חודש וחצי
משהו מצחיק: אנחנו מסתכלים בפייסבוק על תמונות של בן דוד שלי שגר עכשיו בארה"ב ורואים שהוא מזה השמין (והוא היה פעם דחליל!) אז בת דודה שלי עושה כזה "יואו מזה איך הוא השמין" אז דודה שלי אומרת לה "מה את רוצה כל היום הוא אוכל שם ג'אמפ פוט" (ג'אנק פוד כאילו)
יואו שעה נקרענו עליה מצחוק משהו טעים: קובה של דודה. והיום עושים ארוחת שישי חלבית אז מכינים לזניה, פסטות מוקרמות וכל מיני סוגי רביולי וסלטים טעימים
אומנם אין חיות מתות אבל זה רק להיום אז זה בסדר
משהו חדש: עשיתי החלקה יפנית ועכשיו השיער שלי מריח כמו משחה להסרת שיער עם שום. סרט טוב: חופשיות על הבר! אני יושבת ורואה עם בן דוד שלי (בן 37) את הסרט והוא רואה את פייפר פראבו ועושה כזה "בואנה איזה כוסית היא הייתי עושה אותה!" חצוף, מה נראה לו שהוא חושק באישתי
שיר טוב: השירים היחידים ששמעתי השבוע היו השירים בקלטת הוידאו של רינת ויויו לפורים כי איזה זאטוט בן 3 וחצי כאן החליט שבא לו לראות את רינת לפורים בריפיט
אה ויש גם את כל המנגינות בטהובן בכל החפצים המתנוענעים והרוטטים של התינוקת כאן. ואח"כ מתפלאים למה נשים לא יכולות להסתדר בלי ויברטורים. מגיל אפס מרגילים אותן לשבת על דברים רוטטים!!@!#$ זמר/להקה טובים: מרטינה מקברייד אישתי שחגגה יומולדת ספר טוב: כספיון בסכנה סדרה טובה: יש בויאודי ביס את כל העונות של רוק 30 וסטארדי נייט לייב אז זה מה שראיתי השבוע. (אם לא מחשיבים את רינת ויויו לפורים כמובן) פרק שיצא לי לראות השבוע: של דספרט? כלום היום הכי הכי: היום שבו אני אלך הביתה
בילוי השבוע: הבילוי היחיד שלי השבוע היה קיפוץ על כדור מחטב עם זאטוטה בת חודש עם כאבי בטן. למקרה שתהיתם - זה סיוט! ציטוט השבוע: אני נוסעת עם בת דודה שלי באוטו ומתלוננת לה שחם לי כמו איזה זונה בהיריון ושתדליק מזגן! (יש לציין שהמזגן דלק אבל היה על עוצמה נמוכה כיוון שהבת שלה [ההיא בת חודש] באוטו ואסור להקפיא יותר מידי) היא בתגובה מתעצבנת עליי שאני לא מפסיקה לקטר על כל דבר ושאני מתנהגת כמו זקנה בת מאה
כל איזה חמש שניות אני צועקת עליה שחם לי והיא מתעלמת ממני. באיזשהו שלב הפלאפון שלה צלצל והוא היה במושב האחורי אז היא מושיטה יד אחורה וכשלא הגיעה\מצאה היא סובבה את הראש כדי לחפש אותו (תוך כדי נסיעה) אני: "אכפת לך?! לא בא לי למות היום!!" היא: "סתמי לפחות לא יהיה לך חם!" אוי היה עוד איזה קטע אחד ששיעשע אותי מאוד. דודה שלי בת 60 (ההיא מהג'אמפ פוט) והיא מזה הזויה. היא לא מבינה שום דבר בטכנולוגיה של היום אבל זה לא מונע ממנה להציק לנו כל הזמן שנלמד אותה (דבר שלוקח לעיתים 9 שעות ובסוף התהליך היא עדין לא יודעת לשלוח סמס פשוט!) קיצר היא רצתה שאני אוריד לה את הפוקר הזה שמשחקים בו בפייסבוק לפלאפון ואלמד אותה איך משחקים בזה. עזבו שהיא כולה עווארית ובכלל לא מצליחה לראות כלום על המסך הקטן של האייפון אבל גם כשניסיתי להראות לה במחשב במסך גדול היא לא הבינה מה היא אמורה לעשות. הבן שלה (ההוא בן 37, שכולו נכה כי הוא ריסק את הרגל בתאונת אופנוע לפני חודש) כל שניה צעק לי לעשות כל מיני דברים ולא היה לי כוח אז אני צוחקת עליו ואומרת לו שלא יפריע לי כי אני מלמדת את אמא שלו איך להיות האקרית
באיזשהו שלב אמא שלו התעצבנה על זה שהוא מפריע לי והשישה אותו אז הוא עושה לה כזה: "אויש נו אמא, כנסי, כנסי הביתה לטלפון חוגה שלך!" הטון שלו היה מצחיק יותר ממה שהוא אמר אבל לא הפסקתי לצחוק אחרי זה במשך איזה שנה. גם צריך להכיר את דודה שלי כדי להבין כמה זה מצחיק
האדם שעשה לי את השבוע: עומר. למרות שהיא דובית ובכיינית ונקבה מתחת לגיל חצי שנה אני מתעליה
פירגון ו- למישהו מהפורום: עדי |אות אנגלית|
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא: לברוח מפה!!! תמונת השבוע: למרות שהוא מעלה לי את הסעיף והוא כזה חנן לפעמים הוא אהוב ליבי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

adii1201

New member
אמג קוראים לילדה עומר? זה לייק השם הכי יפה

בעולם

X יו יו S

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifזה יהונתן?

איזה תעונג זה ארוחות שישי חלביות את ובת דודה שלך גרות באותו ישוב? למה בכלל את צריכה לעזור לה? היא לא בחופשת לידה עדיין? ולמה היא לא נותנת לך את עבודה כיפית להיות יהונתן ושהיא תהיה עם תינוקת

LeAnnDylan

Well-known member
אכן יהונתני

אנחנו לא גרות באותו ישוב אבל זה די קרוב (עשר דקות נסיעה) אני לא צריכה לעזור לה אני מתנדבת כי אני חמודה ומקסימה(; חוץ מזה שיהונתן כבר בן 3 וחצי מה שאומר שהוא בשלב הבלתי נסבל. אני סו מעדיפה להיות עם עומר ושאמא שלו תסבול את הקריזות שלו. כל בוקר הוא בא לקפוץ עליי ואז הוא ממש חמוד, בשאר היום הוא מעצבן כמו כל ילד בתווך הגילאים של 3-13

X יו יו S

New member
ואו הוא מאוד השתנה

ואני דווקא לא סובלת את גילאים שהם קטנים הם לא מעניינים בכלל ושגדולים כיף איתם אפשר גם לשגע אותם השבוע אחיין שלי השתגע כיאלו שהוא על איזה משהו ואמרתי יאללה מה זה אינדיאני הזה וכמובן שהוא שמע רק אינדיאני ורצה לראות אותו אז שלחתי אותו למראה שיראה את אינדיאני והוא באמת הלך ודי התאכזב לראות את עצמו
אבל עדיין עדיף אינדיאני משאר תינוקות שבקושי להחזיק אפשר אני בונה על סטארט אפ חדש ללדת תינוקות שהן ישר בני חצי שנה עד אז שיחפשו אותי

LeAnnDylan

Well-known member
איכס אבל הם בלתי נסבלים

הם אולי מדברים אבל רוב הזמן זה שטויות ובשאר הזמן זה התבכינויות. יכול מאוד להיות שרוב הקטע המעצבן שלו זה בגלל התינוקת החדשה אבל ילדים בכללי מעל גיל 3 הם פשוט בלתי נסבלים בעיניי. אני אוהבת אותם עד גיל שנתיים וחצי גג! למרות שהיום ראיתי איזה ילד מהגן בסופר והוא חגג 3 בחודש שעבר והוא רץ לחבק אותי והיה כזה מתוק ואני מאוהבת בו אבל גם לו היו קטעים בגן שרציתי להעיף לו סטירה. עומר או בשמה השני - גושי הוא גוש קטן של מתיקות רוב הזמן בא לי למעוך אותה מרוב שהיא מתוקה. הכי הורסת עם הפרצופים שלה במיוחד כשהיא עושה פיפי ויש לה פרצוף שורק
הורסת!

LeAnnDylan

Well-known member
כן נו

אבל כל ילד מבחינתי ממצה את עצמו אחרי 3 דקות.

למעלה