סיכום הופעה בק. אונו

סיכום הופעה בק. אונו

כל מי שהיה שיסכם לפה כן....... התקרו אלי משם...אז היה את הקטע שלי עם יובל עם האוטו הם שאלו אותו אם הוא זוכר אותי אז הוא אמר כן הם אמרו זה המנהל שלנו(הביאו לו את העצומה שלנו) אז הוא אמר שזה לא דרך להביא אותו לפורום חחחחחחח דוד הבטיח להתקשר בניו יורק רפיח....אני כ"כ רוצה להיות שם

keeeren

New member
ממש הופעה דרך הטלפון...

חחחח איזה קטע היה לך עם אוטו? למה יובל זוכר אותך?........ גם אני רוצה!!=)

הייתי מביא קישור אבל אני בבצפר

לכי כמה דפים אחרוה לסיכום של ההופעה האחרונה בבארבי. מאה אחוז תמצאי

keeeren

New member
איזה אני עצלנית אני....

כשתהיה בבית יהיה נחמד מצידך להביא לי קישור..=)

בצה17

New member
אהמ אני אהמ

הזכרתי לו ת'מקרה שלחשפת לו ת'ישבן... חיח ואמרתי לו ששלחתי לו עצומה באי מייל וגם לכל השאר אמרתי ששלחתי להם.. שיקו סיפר לי שהוא קרא אותה כבר חחח ויובל אמר לי שהוא לא.. והבטיח לי שיקרא אותה.. ונשמע מבטיח להכנס.. הוא כזה שאל אותי גם אבל למה ללכת נגד הזרם? למה לא להכנס להייד פארק? אז אמרתי לו אבל אנחנו לא מצליחים לכתוב שמה!!! אז הוא אמר שיקרא ת'עצומה חיח הוא היה חמוד ביותר... אני לא זוכרת מי אמר לי ... נירא לי שיקו.. כן.. הוא אמר לי שהוא היה פעמיים.. ושהוא לא נכנס כי הוא צריך שם משתמש שמה חח לכולם יש בעיה עם הפאקינג שם משתמש!! ארגג

LiTtalTal

New member
זה לא העניין..

בהייד פארק הם יכולים לעשות בעיות עם זה. בתפוז אפשר להירשם לכמה שמות משתמש שאת רוצה ולע\שות יזכור סיסמא וכל זה מקל. בהייד פארק- אי אפשר להירשם מיליון פעמים.. זה לא תמיד מקבל או פאקינג הבעיות שיש לאתר הזה עם מיליון שמות משתמש.. צריך ללמוד סיסמא בע"פ בגלל שצריך לרשום למעלה.. סתם בלאגן.. מזל שאני מצליחה להיכנס לשם ולהתרגל..

נכון

ואני ניסיתי להרשם מחדש... עד שהצלחתי לעשות שם משתמש והכל אני באה להכנס זה לא נכנס לי!!!@!!@#$@#$@#$ יש לי 3 איימלים ואני משתמשת בעיקר באחד מהם אז אני כתבתי את זה ואני באה להירשם עם האיימל הזה והם לא נתנו כי זה איימל שהשתמשו בו!! וזה מעצבן ובתפוז זה לא ככה!

היה הופעה בת זונה

פרטים מחר אין לי כוח עכשיו עידן מה האייסיי שלך? וגם אתה מאשדוד שכחתי ת'שם ש'ך, תן אייסיי ויש לי 4 חתימות מיובל ואחת על האולסטאר ועד 2 חתימות משיקו, אספיס ואבי!

בצה17

New member
אוקיי העידכונים שלי מהמופע...

דבר ראשון אני חייבת לספר לכם- לא היה שם כמעט אנשים היה ריק ופשוט חופשי באים מדברים עם הלהקהה זה היה כזה כיף.. חח בזמן שהאלמנה השחורה הופיעו חופשי היה אפשר לשאול שאלות על מה שבא חח ובזמן שהם הופיעו עמדתי בשורה הראשונה בלי שמיליון אנשים ינסו להעיף אותי.. היה קצת אנשים אבל הם נתנו הופעה מרשימה ביותר והיה סבבה... טוב אני מעלה פה דבר ראשון את פרוייקט הציורים הקטן שעשיתי חח, ביקשתי מכל אחד שיחתום לי וגם יצייר ציור חיח יובל צייר לי כבשהההההההההה
טוב תראו בעצמכם חח..

בצה17

New member
רשימת השירים-

אה גם עוד כמה פרטים: שאלתי את אבי על הקליפ של אוי ואבוי והוא אמר לי שבקרוב כבר מסיימים להקליט וממש בקרוב הוא ישודר בטלויזיה..
* היה גם ת'שיר "את יפה" אבל זה לא היה מתוכנן... למי שטעה בקשר לטיול של אספיס, זאת לא הייתה הפלגה.. הוא טס לברזיל.. ושאלתי אותו איך היה והוא אומר שהיה כיף וזאת ארץ יפה
לפחות נהנה
כמו שאמרתי מקודם בקשר לעצומה שלנו.. הודעתי לכולם ששלחתי להם באי מייל ת'עצומה ואם אני לא טועה שיקו אמר לי שקרא את זה.. יובל אמר שיכנס וגם הכנו שלט.. מהרגע שיובל הגיע לא הפסקנו להראות לו אותו חח כתבתי בשלט "יובל תהיה גבר תכנס לפורום שייגעצ בתפוז" וגם שיקו העיר לי אם אני לא טועה אבל למה כתבתם רק יובל? דואוו :| בלע בקיצור אני מקווה שהמאמצים האלה לא לחינם.. אם זה לא עוזר.. שיצפו לעוד שלטים בפטיפון חיחיחועיח וכמובן העצומה ממשיכה להישלח חיחחוחיח

Shirel Angel

New member
היה יפההה

אוייי היתה הופעה כל כך טובהה... הם שרו הרבה שירים לא זוכרת עכשיו איזה.....חיחי... כמו שבר(בצה17) אמרה לא היו הרבה אנשים אבל היה שווה בטרוףףףףףף ויש לי חתימות מכולםםםםםם (בפעם השניה.....חההה.....) ויש לי גם את המפרט של שיקו
(ויש לי גם מקל מאספיס החמודדד מההופעה בשברולט חולון)

טולייצ

New member
אני חייבת../images/Emo27.gif

יש לי מפרט של עברי לידר [2] אחד של אביב גפן [היה] אחד של יובל בנאי אחד מאבי אחד מהערב של קולה-רוק [בין היתר חמי רודנר
] אחד של יונתן [או של עילי,אבל מה זה משנה,הוא הכי יפה שיש לי
] ויש לי המון משלי,שאני קונה כל פעם שאני בכלי זמר,אני מכורה!

חחחחחחחחח ><

אם כבר הזכרת מפרטים, אח שלי שרף לי את כ-ו-ל-ם בל"ג בעומר
אני צריכה ללכת לכלי זמר לקנות כמה חדשים..

למעלה