סיכום הופעה בק. אונו

dsol

New member
הוא גם שלח לי נשיקות !

ואחרי ההופעה שלהם הוא בא להגיד לי שלום XDDDDDDD טוב שהוא לא זקן שלא מחליף בגדים (יובל לעתיד)

../images/Emo121.gifלא ברור לי משהו

זאת הייתה הופעה במסגרת משהו, עם עוד להקות או הופעה "רשמית" של שייגעצ עם חימום של אלמנה שחורה
? כי אמרתם פה שחשבתם שתיהיה הופעה קצרה וש13 שירים זאת הופעה ארוכה...?? הופעה של אביב גפן עם פחות מ20 שירים נחשבת קצרה ביותר

dsol

New member
זה היה במסגרת שבוע הנוער

של קריית אונו והיה לפני כן להקות צעירות של קריית אונו

פרקשון

New member
תשמע זאת לא הופעה קצרה

הופעה ארוכה של שייגעצ זה 17 שירים ככה.... 13 שירים להופעה חינם זה מלא! נגיד בבארבי לפני שבועיים היו רק 14 שירים

../images/Emo10.gif

רק לי אין שום חתימות של אף אחד ולא דיברתי עם אף אחד
אההההההההההההההההה

dsol

New member
חעחח לא נורא את עוד תקבלי את

החתימות שלך תבואי להופעה והם יחתמו והכול....

פרקשון

New member
הגיע הזמן שלי להגיב תהיו מוכנים

אז ככה אני ועוד שניה חברים באנו ב4 וחצי ראינו את שייגעצ על הבמה מתחממים היו רק איזה 20 אנשים כולל אותנו אחרי זה שייגעצ ירדו ודיברנו איתם ועם רוזי אבי הבין שאני זה שיורד עליו בהיידפארק שהוא לא מחליף בגדים אז ביקשתי סליחה יפה חילקנו להם פלאיירים של ההופעה של המג'יקל..חח גם לשיקו..נו מה שיבוא וביקשתי מכולם מפרט רק יובל הסכים לתת לי אחרי זה הם נכנסו לואן והלכו לאכול פיצה-שמנים בינתיים הופיעו הלהקות הצעירות-ביט69, סלימטיקטס-להקת רוק של בנות, חבורת ראפרים, אלמנה שחורה בינתיים כשאלמנה שחורה הופיעו ניסיתי לשכנע את אבי שיבטיח לי מפרט הוא עשה לי זין! הצעתי לו 5 שקל חח והוא נהנה לצחוק עליי ויובל חתם לי על סטיקר של שייגעצ אתם יודעים בדרך כלל הוא מקלל אז אמרתי לו תכתוב שאני הומו או משהו אז הוא אמר "לא! אתה רואה את זה? זה האחרון שחתמתי לו ככה!" והוא כתב "לעידן הגבר המלך הזבל" ואני שואל מה זבל? והוא מחק את הזבל:) וכתב "יובל מנלדסון" ובזמן ששיקו חתם לכולם שאלתי אותו איך קוראים לי הואו זכר!!!!!!!
טוב אחרי זה שייגעצ עלו כל ההופעה העפתי על אבי טיסנים מנייר והוא איים עליי עם הבקבוק מים שלו כל הזמן חמודדד אחרי זה אמרתי לו שנעלבתי שהוא מאיים עליי והוא כאילו בא להרביץ לי ואמר "אתה זורק עליי טיסנים אה??" ואז ביקשתי סליחה והשלמנו ויובל בא להביא לי את המפרט שלו אחרי זה כי צערתי לו שהבטיח לי ועוד ילד צעק ויובל כנראה הבטיח לשנינו!!טיפש טוב הוא החליט שנעשה זוג פרד עשינו זוג פרד ניצחתי אותו!!! מואהאהאהא וקיבלתי מפרט מיובל תודה תודה תודה ואז שאלתי שוב את שיקו איך קוראים לי והוא שוב זכר אני מסופק חבר שלי קיבל מקל מאספיס שונא אותו (את החבר יעני:))שייגעצ הלכו ביי ביי את מי פגשתי? גיא דוד והדס נראה לי וצחקתי על הדס שלא נראה יותר הומואים בפורום!!!!
גם לא היה פוגו כמעט זה הגיע למצבים שאני הולך במרכז המעגל ולא נכנסו בי וגם היו שם ערסים שמסוגלים לזכור אותי אז אסור להכנס בהם
אחרי ההופעה הלכנו אני וחבר להוציא את הכתובת "להקת שייגעצ בהופעה" מהפרסומת של ההופעה זה 2 מטר אורך אני נשבע לכם לקחתי זכוכית התחלתי לחתוך...זה ניילון! זה קשה! ופתאום שמתי לב שיש לי חתכים בידיים טוב המשכתי לחתוך ובא ערס שאיים שאם אני חותך את זה הוא חותך איתי כוס אמא של כל הערסים בעולםםםםםם היום בבוקר חבר שלי עזר לי לחתוך עם סכין יפנית!! מוהאהאמהואמה עוד מעט אני אעלה תמונה של זה היה גדוללללללל נתראה בשייגעצ 2007 (אני מהמר שהם יבואו שוב עוד שנתיים)

פרקשון

New member
הנה מה שסיכנתי את חיי למענו

אגב שימו לב כל משבצת ברצפה=45 ס"מ בדוק שתבינו איזה גודל זה ועד ההתחלה של "בהופעה" הצלחתי לחתוך עם זכוכית בידיים חשופות!

dsol

New member
אתה ! אתה ! לא רצית להביא לי לטעום

לך את הזקן !

פרקשון

New member
דוד אני לא זוכר למה לא נכנסתי בך

באיזה פוגו או שניים...... אבל אתה על הכוונת!

גרר עידן הכל באשמתך!

חע וואי נזכרתי בעוד משהו לפני ההופעה אחרי שקיבלתי חתימה מכולם אני חושבת אז היו איזה כמה ערסים ואני כזה עוברת לידם ואז מישהו אמר על שייגעצ או משהו אבי ביטר אז אני עושה אמא שלכם אבי ביטר או משהו כזה ואז הם הסתכלו עלי עוד שניה הלכו להרוג אותי גררררר אני שונאת ערסים! נו בגלל זה נלא אוהבת את ק. אונו. ואחרי ההופעה הלכתי עם שיר-אל וחבר שלה לקניון ואז חבר שלה היה רעב אז ליד הקניון יש שם איזה משהו ויש שם פיצה וואי וכמה ערסים היו שם שונאת ערסיםםםם!!!!!

פרקשון

New member
הכל בזכותי התכוונת

וכן בטח הלכת לשירלפיצה זה מה שנשאר לנו מהמרכז אז שם הערסים מתרכזים ובבורגר דיל אבל בלי ערסים היה משעמם דוגרי לא?

פרקשון

New member
אההה שמע שמע כן!

הבאתי לאבי לדבר איתך כי בדיוק הייתי לידו והוא לא רצה לדבר איתך ואז רוזי ביקש ואמרתי לך "רוזי רוצה" ורוזי אמר "למה גילית לו??" ואז אמרתי לך שזה לא רוזי,שזה אבי ואז דיברת עם רוזי והוא אמר משהו כמו "כן תבוא ביי וניתק" חח לא נורא התקשרת חזרה הקיצררררר לפני ההופעה בהתחלה בהתחלה כשדיברנו איתם אמרתי לשיקו שאני זוכר את ההקדשה הראשונה שהוא כתב לי ואז אמרתי ליובל שאני זוכר גם מה הוא כתב לי עם ההומו מזדיין והם התחילו לצחוק על זה ואז אמרתי אם הוא זוכר שקיללנו אותו שהוא היה באוטו ועשה לנו זין עם האצבע והם התחילו לצחוק "אהה זה הם!!!חחחח" הם ראו את זה בבית באיזה יום אחד בן אנחנו מפורסמים שווה להדחף למצלמה של רוזי!

פרקשון

New member
חחח כן בדיוק!

צריך להדחף כמה שיותר למצלמה של רוזי הוא מזה מעצבן לפעמים תוקע לך את המצלמה בתוך הפרצוף גם ללהקה הוא עושה את זה

LiTtalTal

New member
בעע מעצבן..... ../images/Emo123.gif........

הייתי בטוחה שההופעה התבטלה ולא באתי

למעלה