סיכום הופעה בק. אונו

dsol

New member
היה ענק !!!

חזרתי הביתה ב 0:15 כי פיספסתי את הרכבת האחרונה אז נסעתי לתחנה מרכזית וגם שם פיספסתי אוטובוס ובסוף עליתי על האוטובוס של 23:15.... זה היה כזה מעצבן אבל היה שווה ! ההופעה הייתה ענקית ! חשבתי שהם ישירו 5-6 שירים וילכו אבל לא ! הם שרו 13 שירים ! היה כזה מגניב לפני שייגעצ היו "אלמנה שחורה" ונראה לי שהסולן שלה נדלק עלי או משהו הוא כל הזמן שלח לי נשיקות באוויר ואחרי ההופעה בא להגיד שלום..... ~_~ אבל שייגעצ היו שולטים ! וגם הראנו להם את השלט שבר הכינה אני יעלה תמונות של השלט והם גם חתמו לנו על השלט אז אני יעלה גם את החתימות

מה זה הייד פאר רולז

שילך לדחוף משו

בצה17

New member
חחח זאת לא חתימה!!!

יובל החרא הזה רשם לנו בתור תגובה: "הייד פארק רולז"!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב....

אז כמו שאמרתי עכשיו אני הולכת לפרט :) כמו שכולם אמרו פה היה בן זונה! ממש נהנתי! הייתי אמורה להיפגש עם בר אבל כנירא שפספסנו (אני שיר-אל וחבר שלה) את האוטובוס אז הגענו באיזה עשרה ל7 ואז ישר חיפשנו את המקום ואז מצאנו הסתובבנו לחפש את בר והיו שם מלא מהצופים ומלא בנים עם שיער ארוך גררררר חעחע *אובססיה לשיער ארוך* אח"כ מצאנו את בר וראינו את אבי אז בקשנו ממנו חתימה (יש לי 2 חתימות שלו) ואז כולם כבר יצאו אז בקשתי עוד חתימה מכל אחד ויש לי עכשיו 4 חתימות מיובל
ואחת מהם על האולסטאר :) ההופעה הייתה טובה! אני נדחפתי להיות ליד שיר-אל ואיזה ילדה אחת התעצבנה עלי ותבינו היא וחברות שלה בקושי ידעו ת'מילים!!! אני שונאת כאלה! לא נתנו לבר להכנס להיות לידי
אבל חפיף היה מלא שירים! אמרתי לשיקו להתחדש על הגיטרה :) ואמרתי לאבי שיש לו אחלה חולצה (נרוונההההה) ויובל כמו כל הופעה התעלם ממני [מה עשיתי לו אין לי שמץ!!] בר נתנה את השירים שהיו! וממש נהנתי! ובשיר "פרח נתתי לנורית" הוא בקש שנלך לטרמופלינה שהייתה שם ושניקפוץ! שיקו כל הזמן הסתכל לכיוון שלנו (שלי, שיר-אל ובר) וחייך :) וזהו קיצר היה בן זונה סורי על החפירות

אע ושכחתי משהו חשוב

היה קטע שבר או לאדעת מי שהיה לידה בקש משיקו שיסתובב וירא ת'תחת אז צעקתי לו אח"כ "איזה תחת" וגם ליובל צעקתי אבל הוא לא שמה

dsol

New member
ואי נכון !

פוגו על טרמפולינה ! זה היה כזה מגניב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shirel Angel

New member
עוד עוד משהו...

כאשר יובל שר את "פקיד אפרורי" אז בפיזמון שזה מתחיל... "אני פקיד אפרורי חילזון מקומי לא יוצא מהבית כי אין לי בשביל מי..." אז בהתחלה יובל שכח את המילים וזה היה מזה מצחיק.....חחחחחחחחחח...... בהתחלה חשבתי שאולי אני לא זוכרת בדיוק את המילים אבל זה היה להפךך הוא לא זכר....חחחחח.........איזה בן-אדם קרוע הוא.....חחחח....

dsol

New member
זה לא השיר היחיד שהוא שכח בו מילים

היו עוד 2 בערך....

בצה17

New member
חיח איזה פאקצותת ארגג

הקטנטנות האלה ליידך.. בעע שיקו הסתכל לכיון שלו כי צעקנו לו איזה תחת חחחחח ועשיתי לו כזה באמצע המופע תסתובב תסתובב גם עם היד וצעקנו לו על התחת חחחחחחח זה היה כזה חזק!!

נכון אבל גם לפני זה הוא הסתכל

וחייך וכן הפאקצות המפגרות האלה ררררר ולפני ששיגעצ עלו היו עוד פאקצות יותר גרועות ובהופעה של האלמנה השחורה אז הם עשו אצבע משולשת חח יענו מה הקטע!? זה דפוק

בצה17

New member
כן מטומטמות.... :|

סה"כ אלמנה שחורה היו דיי משעמשעים חיח ראית ת'קטע שכזה שייגעצ עמדו מצד הבמה ואני ודויד כמובן עמדנו לידם שמה עם השלט חח P: ואז הסולן עשה ליובל כזה עם ה*** שלו סיבובים חחחחחחח טוב שהוא לא בן 70 חח

בצה17

New member
אה ובקשר לחולצה של אבי!!

אחרי זה בסוף ההופעה שהוא ירד מהבמה צעקתי לו "אי אחלה חולצצהה" והוא כזה אמר לי תודה ודפק לי חיוךךך וכזה ביישןןן מתוק כזהההה יוואוו כזה חמוד חח

למעלה