סיכום ה"מריבה" בין הפורומים!

סוכריה16

New member
חושבת בול בול כמוך

אבל בקשר לזה.. המון פה יכולים לאמר שהם מעדיפים את לואיסנה, וקמילה.. אבל עדיין.. אנחנו לא בפורום של המורדים.. ואנחנו בפורום שלנו ולא חסר דברים וסרטונים אז חבל לבזבז סתם שרשורים על טאנשים שחלק לא ראו אפילו המורדים או שחלק שראו ויש להם על מה לרדת.. זה יחסוףך המון ריבים! רבלדה זה רבלדה וזהו

Mastoolit

New member
הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

לא הבנתי מלכתחילה את הרעיון בלערוך קרב בין הארגנטיאית למקסיקנית בפורום מקסיקו. אם כבר רוצים לערוך אחד שכזה, צריך בפורום נייטרלי ע"ע פורום טלנובלות. ולא בפורום ספציפי של גרסא, כי מן ההגיון שמי שבפורום הזה הרוב לפחות אוהב את הסדרה הזו. וזה בדיוק מה שאמרתי גם בתוצאות הקודמות שהתפרסמו

Mastoolit

New member
וברור שלא צריך לערוך כזה בכלל../images/Emo109.gif

אפילו לא בפורום טלנובלות. כי באים לגלוש בהאנה ולא לעסוק בכאסח.

ג ב ש ו ש

New member
צודקת מיטל..בזאת אנחנו ../images/Emo88.gif

מסיימים ס-ו-פ-י-ת את הקטע של המורדים מול רבלדה ואת הסקרים של זה מול זה.. פשוט מיותר
אז בבקשה בואו נמשיך להנות מהחומר שיש לנו על ה-
שלנו REBELDE

סוכריה16

New member
של המורדים!? וואי לילך!!! זה אליי

נכון!?!?!? אני רוצה את הקטע שמיה ומנואל מדברים ומנואל בוכה יש לך!??!?! פליז ואת היום כיף שהיה לו איתה שהם התוודו על אהבתם...

LemonLimeLilach

New member
יפ ../images/Emo58.gif

את הקטע שמנואל בוכה מה שהיה אתמול במקסיקו? את היום כיף... האמת, לא זכור לי קטע כזה מארגנטינה בכלל
אז אין לי. אבל יש לי את הנשיקה שהובילה ליום הזה

סוכריה16

New member
וואי כן כן את שניהם!! אבל קודם

את הפרק של מקסיקו אתמול אני חייבת לראות בגרסה השנייה!

LemonLimeLilach

New member
אני מעלה עכשיו

אני אשים את זה בהודעה של הפרק היומי במקסיקו כדי שכל מי שירצה להשוות יוכל

סוכריה16

New member
יוו תודה

מעניין מה אני אגיד על פליפה! כבר שנים שלא ראיתי את פלי..
ואני לא זוכרת בכלל שום סצנה כזו! אני לא זוכרת מלא סצנות1 כיאלו כל מה שאני רואה עכשיו לא זכור לי בכלל! חח וראיתי קלטת מוקלטת מאיזה טיול... שהייתה בתחילת העונה וזה היה ממש דומה וזה הצחיק אותי.. כאילו איך עשו שונה תדברים .. הקלטתי בדיוק את אותם פרקים וזה היו בול אותם מילים .. יום זה בטח כבר לא ככה יותר

LemonLimeLilach

New member
הפרקים בווקנס קלאב, נכון?

זה היה בדיוק בדיוק אותו דבר... יודעת מה היה ההבדל? קמילה לבשה ביקיני כזה כמעט חוטיני. איך הייתי בהלם חחח אני זוכרת
עכשיו הרי יש כל יום שבת שני פרקים בג'טיקס... אני כאילו רואה ונזכרת במה שהיה לפני שלוש שנים כשזה היה בארץ ומה היה לפני כמה חודשים כשזה היה ברבלדה וזה מוזר!

למעלה