אפשר להגיב על זה? ../images/Emo6.gif
בלי להגיד שומדבר רע על רבלדה כל מה שכתוב שם זה בולשיט אחד גדול כי היא משווה את הסדרות על פי רייטינג ועל כמה סיבובי הופעות הם מכרו וכמה דיסקים הם מכרו, ו"אם רבלדה וויי הייתה כל כך טובה למה קנו את כל הזכויות מכריס מורנה ועשו אותה מחדש?" - ארוויי מכרו רק בכמה מדינות וזהו, הטלנובלה הייתה בערוץ נידח, ובכל מקרה הם היו היסטריה. אפשר רק להסתכל על מה שהלך בישראל בביקורים שלהם... פשוט חרפון טוטאלי של כל המדינה (וזה בלי להגיד ש RBD לא מצליחים או משהו, כן? כי אני יודעת טוב מאוד שהם מצליחים המון ו go for them, הם מוכשרים ומגיע להם) - אם רבלדה וויי לא הייתה טובה לא היו מחליטים לעשות לה גרסא מחודשת... לא עושים גרסא חדשה לטלנובלה גרועה
אלא עושים מחדש כדי להתאים את זה לארץ שבה רוצים לשדר... כמו שגם רצו (או עדיין רוצים, כבר אין לי מושג) לעשות את הגרסא לאמריקה, באנגלית והכל. זה הרבה יותר הולך בשפה הלוקלית עם הסלנג הלוקלי, וכולנו כבר שמנו לב שיש הרבה הבדלי שפה בין ארגנטינה למקסיקו אפילו שזה הכל ספרדית - הם משווים שם בין כמה כל דקה עלתה לרבלדה וויי לבין כמה כל דקה עלתה לרבלדה... ככה משווים טלנובלה? תסלחו לי, אבל
אם באמת רוצים לתת 10 סיבות ללמה רבלדה יותר טובה, אפשר פשוט לעשות ככה - 1. לנו יש את אנהי 2. לנו יש את פונצ'ו 3. לנו יש את דולסה 4. לנו יש את מאייטה 5. לנו יש את כריסטיאן 6. לנו יש את כריסטופר 7. לנו הוסיפו דברים שלא היו בגרסא המקורית 8. לנו יש 200 פרקים לעונה ה 1 ולארגנטינה רק 139 9. לנו יש סיכוי שיעשו יותר מ 2 עונות 10. לנו יש... (לא עולה לי משהו) ואותו דבר אני יכולה לעשות על רבלדה וויי: 1. לנו יש את קמילה 2. לנו יש את לואיסנה 3. לנו יש את פליפה 4. לנו יש את בנחמין + העיניים הכחולות שלו! 5. אצלנו יש חילופי זוגות ישירים מקטנטנות + זוגות שנוצרים מהמציאות מה שנראה הרבה יותר טוב על המסך ולא סתם לא מחובר לחיים 6. לנו יש את קתרין ומרטין 7. לנו יש שלוש דייגואים + מיקאלה! 8. לנו יש קליפים תוך כדי תכנית 9. ארוויי הגיעו לישראל פעמיים (+פעם אחת עם פלוריסיינטה, +פעם אחת פליפה וקמילה לבד/לואיסנה לבד/פליפה לבד/בנחמין עם מישהו מפלורי... הבנתם כבר) 10. לנו עשו סרט כהמשך לסדרה וכו' וכו' וכו' ככה נותנים סיבות לאיזה טלנובלה טובה יותר