סיכום ינואר+התפקדות פברואר
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

אדם ק

New member
יש להכניס נושא להודעה

התפקדות פברואר: שם: אדם גיל: 17 מיקום: חדר... אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: תענה לי שיר החודש לא של היהודים: No Surprises \ Radiohead דיסק החודש: מישהו לרוץ איתו \ פס-קול סרט החודש: מישהו לרוץ איתו ספר החודש: יצא ככה שגם את המקום הזה תופס "מישהו לרוץ איתו" חחח תכנית טלויזיה של החודש: מועדון לילה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: נסיעה להופעה של בלאקפילד, של היהודים אם תיהיה... ו... זהו... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

וואי לא הייתי פה...

התפקדות פברואר: שם: שיר גיל: 15 מיקום: ת"א אייסיקיו: 289476618 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: סוף העולם נראה לי... שיר החודש לא של היהודים:המלחמה הבאה- אביב גפן. דיסק החודש: וואי לא יודעת... סרט החודש: לאדעת ספר החודש: הנסיך הקטן
תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מסיבת יומולדת היום, והופעה בירושלים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

LoLi Goddess

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif(ולא בתור מספר ברזל)../images/Emo195.gif

שם: אלה
גיל: עוד חודשיים 19 מיקום: עלי זהב \ חולון אייסיקיו: 218092074 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: נו, עזבו. שיר החודש של היהודים: יכול להיות שיר החודש לא של היהודים: יותר מדי דיסק החודש:
סרט החודש:
ספר החודש: "אף מילה על אהבה" תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: נהיה ספונטנים =) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): זה לא תמונה מהחודש, אבל זה אנשים שעשו לי את החודש
בתמונה נוסטלגית, אגב =)

LoLi Goddess

New member
ועוד אחת

כי התכוונתי לצחר, משה ויוסי, ואני לא מוצאת עכשיו תמונה של ארבעתנו ביחד... אבל נו, הבנתם ת'כוונה

זה משה... ../images/Emo9.gif בניק של פאקצה ../images/Emo3.gif

חחחחח... כפרות עלייך!!!
Love You

LoLi Goddess

New member
המממ...משה...

אל תפנה אליי לעולם בניק הזה... אבל תהיה בטוח שאני הולכת לקרוא לך ככה הרבה

Dug E

New member
נחשי לאיפה נכנסנו אתמול בניק הזה

BLOG TV!! איי איי ...הרייטינג זה א מה שהיה פעם עם לולה

LoLi Goddess

New member
חחח אין על הרייטינג שלה!

רגע, התכוונת שעברתם ת'רייטינג הזה או שזה לא השתווה לרייטינג ההוא?

Dug E

New member
שלנו היה רייייייטטטטטטייייייננננגגג

אתמול זה היה בקושי רי

להלהלהלה../images/Emo194.gif

שם:
קרן גיל:
18 מיקום:
תל אביב אייסיקיו:
מת =] מסנג'ר:
[email protected] בלוג/אתר אישי:
אין P: שיר החודש של היהודים:
ליפול שיר החודש לא של היהודים:
Boys Don't Cry -Cure דיסק החודש:
ONE של הביטלס סרט החודש:
אין ספר החודש:
כמה טוב להיות פרח קיר [לא זוכרת של מי] תכנית טלויזיה של החודש:
אמממ.. לא יודעת ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
בית ריק [לחודש!] לחברה
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
נאמ לא

שחוררר

New member
לצערכם

לא עזבתי את הפורום עדיין :p יאללה מתפקדיםםםםםםםם שם: אאאאאאאאאאאאאיייייייתתתתתתתתתתןןןןןןןןןןןןןן גיל: 16 מיקום: ק. אונוווווו אייסיקיו: יש מסנג'ר: יש בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: מקום אחר. שיר החודש לא של היהודים: אנערף, כ"כ הרבה. דיסק החודש: סרט החודש: "שודדי הקאריביים 2", שהיה מאכזב ו"לדפוק חתונה"- שקרע מצחוק. ספר החודש: "משהו כחול" תכנית טלויזיה של החודש: csi ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אנערף תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): יותר מאוחר..

HiLLaBahaR

New member
"איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה..."

התפקדות פברואר: שם: הילה. גיל: 20 מיקום: ב"ש. אייסיקיו: 329062656 מסנג'ר: אין. בלוג/אתר אישי: אין. שיר החודש של היהודים: ליפול (גירסה אקוסטית) שיר החודש לא של היהודים: דנה ברגר - יש בזה טעם דיסק החודש: בעיקרון זה DVD החודש... PULSE של Pink Floyd סרט החודש: מאוד ישן... אבל רק עכשיו ראיתי... "היומן" ספר החודש: "יש אלוהים"... אחד הטובים שיצא לי לקרוא לאחרונה... תכנית טלויזיה של החודש: אין ממש... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לעבוד ולחסוך, זה לא כזה כיף, אבל זו הדרך היחידה להגיע למטרה... תמונת החודש: -->

LoLi Goddess

New member
טחחחח... תמונה חזקה ../images/Emo70.gif

כשהחוגר מתחיל להיסדק, לא אכפת לאף אחד, עד שלא מצליחים להעביר אותו במכונת כרטיסים בתחנת רכבת חחח

LightbuIb sun

New member
חחח,

יש מצב שהיא קרעה את זה בעצמה... כי כתוב לה שהשחרור ב: 28 לפברואר 2007.... מה שאומר שהיא כבר בחפש"ש

HiLLaBahaR

New member
חחח... לא, אני כבר משוחררת... ../images/Emo13.gif

רשום שהתאריך שחרור ב- 8/1... ממש ברגע השחרור גזרתי את החוגר, צילמתי את התמונה הזו, ולקחתי את החצי עם התמונה שלי, וצה"ל לקח את החצי השני.. כמו את השנתיים מהחיים שלי....

../images/Emo55.gif

שם: גל גיל: 16 מיקום: חיפה אייסיקיו: 190525706 מסנג'ר:
שקט. בלוג/אתר אישי: --- שיר החודש של היהודים: יום חדש נפלא, חלולים. שיר החודש לא של היהודים: קח אותי, תענה לי
דיסק החודש: אריק ברמן סרט החודש: דור הפרוזק ספר החודש: לשרוף את בית האדונים- ג'ייסון בלייר תכנית טלויזיה של החודש: ערוץ 1 באמצע הלילה, חייבים לממן כבלים במחלקה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בעז"ה הופעה, לשמוע ממנו, ולחייך? עם קצת מזל גם קצת שקט. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): בוקר טוב חיפה

The Kinslayer

New member
../images/Emo188.gifI've been sick for ever

התפקדות פברואר:
שם: דניאל. גיל: עוד מעט 16. מיקום: כ"ע. ר"ת מוסכמים. אייסיקיו: 328568689 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: www.israblog.co.il/48511 שיר החודש של היהודים: "תענה לי" שיר החודש לא של היהודים: Breathe No More - Evanescence דיסק החודש: הפסקול של צומת וולקן
סרט החודש: ג'יי ובוב השקט מכים שנית. ספר החודש: עדיין לא מצאתי משו חדש לקרוא. תכנית טלויזיה של החודש: כרגיל- אבודים, גברים על עצים. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ב"ש וזה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה