סיכום ינואר+התפקדות פברואר
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

בנה

New member
"חזרת פתאום...הנה אתה בבית.."

התפקדות פברואר: שם:דנה גיל:18+ מיקום:כרגע..בבית
אייסיקיו:324364249 מסנג'ר:לא זוכרת כתובת.. בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של היהודים:"לפעמים" שיר החודש לא של היהודים:"חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים" דיסק החודש:"מציאות נפרדת" ללא ספק! סרט החודש:אה??? ספר החודש:אה??. תכנית טלויזיה של החודש:איף! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:צבא,צבא,טקס השבעה,חמשוש! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אין תמונות!

Kinky DeviL1

New member
יאלה נו

התפקדות פברואר: שם: איתי גיל:17 וחצי מיקום: ראשל"צ אייסיקיו: 219595575 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: תבקשו שיר החודש של היהודים: לא קל שיר החודש לא של היהודים: שיר כאב - מאיר אריאל דיסק החודש: גבריאל בלחסום - בשדות סרט החודש: בשם האב ספר החודש: מישהו לרוץ איתו תכנית טלויזיה של החודש: מועדון לילה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: להיפגש עם מישהו מפה סופסוף, כל הזמן לא יוצא לי =\ תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין לי כוח, תודה.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

התפקדות פברואר: שם:
תום גיל:
17 וחצי מיקום:
בבית..ראשל"צ למתקשים אייסיקיו:
166999119 שיר החודש של היהודים:
תענה לי שיר החודש לא של היהודים:
"שוב"-הגירסא של 'מישהו לרוץ איתו' דיסק החודש:
עומד על נייר-אביתר בנאי סרט החודש:
מישהו לרוץ איתו ספר החודש:
'התלבלבות'-שרון קריץ' תכנית טלויזיה של החודש:
חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
לקבל זימון לגיבוש לוחמות,
לעבור את אימון 3 דקות,
חודש של בית ריק,
לראות אותה אחרי חודש שלא ראיתי,
לעבור את כל המבחנים,
חודש אחרון של המלווה! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Gonna make you see me cry

שם: אור גיל: 17.2 מיקום: מימין לשמאל אייסיקיו: 308078756 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: יובגטו שיר החודש לא של היהודים: שוטי הנבואה-מי דיסק החודש:
סרט החודש: עידן הקרח 2
ספר החודש: זכרונותיה של גיישה תכנית טלויזיה של החודש: בעזרת השף
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: קצת שקט! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

שעוכי

New member
../images/Emo143.gif

שם: מאי גיל: 17 וחצי מיקום: באר טוביה אייסיקיו: 153350466 מסנג'ר: אין בלוג/אתר אישי: ספר החודש: הנסיך הקטן תכנית טלויזיה של החודש: חברים, נקסט טופ מודל תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): בסיור אומנות.

bazmaster

New member
מתפקד!

התפקדות פברואר: שם:אמיר גיל:17 מיקום:נצרת עילית (איפה שנפלו נקנקיות מתכת ענקיות בחופש הגדול...) אייסיקיו:345099652 מסנג'ר:אין בלוג/אתר אישי:http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=243337 שיר החודש של היהודים:עכשיו את שיר החודש לא של היהודים:שלי - אלג'יר דיסק החודש: החדש של פרל ג'אם סרט החודש: היומן ספר החודש:אדם בצל תכנית טלויזיה של החודש:טופ גיר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעה (שלי!) ביום חמישי תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

RtOoNmY

New member
גם אני פה גם אני פה.!

פשוט לא היה לי מחשב
התפקדות פברואר: שם: רוני גיל: 15 וחצי מיקום: קיסריה בלאט אייסיקיו: -מסר- מסנג'ר: -מסר- בלוג/אתר אישי: אין

למעלה