נה,סיכום D:
התעוררתי ב6 וחצי. עשיתי פעולות הכרחיות,וחיכיתי לנדב שיבוא לאסוף אותי ב8 וחצי. וחיכיתי. וחיכיתי. ב8:45 התקשרתי,וגיליתי שהוא יבוא ב9 וחצי. OO; ואז,ב9:20,בא המושיע במכונית כדי להסיע אותי למפגש. אחרי נסיעה ארוכה הגענו. הגענו!!!!!!!!!1111 D::::::::::::::::: הלכנו לקומה העליונה ושם היה-פם פם פם- -הומ הומ- -דאמדאמדאמ- -תיפוף- -וכו'- *אהמ*חלק*אהמ* מהפורום!!!11 אחרי דקה בערך,כולם התפזרו. נדב המשיך לרוץ אחרי זאת (נו,סילחו לי,אני לא טוב עם שמות ;
בובת ההיטסו,בזמן שיובל ודניאל חשבו (הומהום,וחשבו. וחשבו. טוב,אני לא אומר משהו רע,כמובן. >.> ) על איפה היינו אמורים להיפגש. פתאום,יובל נזכרה (גו בננה D: ) שהיינו אמורים להיפגש בבורגראנץ' D: הלכנו. והלכנו. ורצנו אחרי נדב כדי לתפוס אותו ולקחת אותו איתנו. (XD) ואז,הגענו D: נכנסנו. הלכנו. והגענו!!!!!!!!111 כולם אמרו שלום ליובל ולנדב,ואני סנילי אז לא זכרתי אף אחד. פתאום,נגשה אליי מרינהצ'אן D: טוב,נו. אחרי כמה דקות סילקו אותנו.יאי ^-^. טיילנו בעזרי. או משו >.> ואז,אני,נדב,יובל ודניאל עלינו למעלה. ואז,אחרי כמה דקות,הסתכלתי וראיתי- ברצ'אן ושניצ'אן D:~!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי כמה שניות הן עלו,יחד עם אורטאיצ'ו ועוד אנשים ^____^ רצתי וחיבקתי אותן,כי הן מושיות ונסגדות D: ואז,אחרי שציירתי שלט שאומר "אנוכי טל,הידוע בשם בלה-בלה וכו' וכו' (כן,אין לי כוח לכתוב מה שכתבתי שם >.>) בפורום" ואז,הלכנו למקום (נו,אמרתי לכם שאני לא טוב בשמות XD ) ששם אנשים אכלו D: ואז,התחלתי לצייר ביקי וילדה נחמדה ציירה לי יחזקאל על היד ^_^ ואחרי זה עבר איש נחמד שצייר לידו נקודה D: ואז,אחרי בלה-בלה-בלה יאדה-יאדה-יאדה >.> הלכנו לגן השלושה (ככה הוא נקרא,נה?) ובדרךראינו את מקור השניצלחת *__________________* ומישהי ביקשה ממני נשיקה (סליחה שאני כותב את זה,אבל אני פשוט חייב ^_^ ) על הלחי,וסירבתי חרוצות כי אני לא ראוי ^^ טוב,נו,תמיד יש מפגש הבא D: ואז אנשותפורום מרושעות גנבו לי את הגומיה של הקוקו ;; אז באמצע הדרך,הזכירו שאין לי קוקו ואני הגבתי כך: O___________O;;; *בודק* אהההההה ;O; ואז שניצ'אן הנדיבה והנסגדת נתנה לי גומייה,יאי לי ^________^ ואז ברצ'אן הנסגדת סידרה לי את הקוקו D: ואז המשכנו ^_^ עברנו את הרמזור הראשון באור אדום,אחרי שהקבוצה התפצלה לשתיים בטעות. ברמזור האדום השני קיפצתי לי למדרכה שבה שאר הקבוצה כי לא היו מכוניות בשטח D: ואז,הגענו לפארק השלושה D: יאייי D:::::: אחרי שתפסנו מקום,הייתה עוגה *______* עם ביאקויה ורנג'י *__________________* (הערה-נדב,אם אתה כל כך אוהב את רנג'י,איך זה שאכלת את הראש שלו? O_O") אחרי זמן מה,פגשתי את -תופים- -חצוצרות- -אנשים צורחים "יש"- גלצ'אן *____________________________________________________________* הנסגדת *_______________________________________________________* אחרי חיבוק,ועוד חיבוק,ועוד חיבוק (הממ,היה גם רביעי? XD ) הקדשתי לה את הביקי שציירתי ^_____________________^ והיא הקדישה לי קאגומה נסגדת *___________________________________________________* גלצ'אן מציירת דברים נסגדים *____________________________* ואז,אחרי החבילה העוברת (*________*) ואחרי שגנבו לשניצ'אן את הנעליים,אנשים התפזרו ;; חלק הלכו לאוטאקו,וחלק- לא ;; אז גם אנחנו התחלנו ללכת (דניאלנדביובלאני) לכיוון אוטאקו-אבל לא עם כל השאר ;; ואז,נחשו את מי ראינו בדרך? את קורלצ'אן *____________________________* אבא של נדב הפציר בי להתקדם,אז נתתי לה חיבוק נחפז מאחורה (לא נדמה לי שהיא ידעה שזה אני,או שחיבקו אותה ;; ) אמרתי להתראות,והלכנו ;; והלכנו,והלכנו... -.- אה,בדרך,לקראת סופה ליתר דיוק,חילקו לנו שלטי הצבעה למפלגת"כן" או איך שלא קוראים לה. כשכמעט נכנסנו,הצעתי לתלות את השלט בשירותים,וכולם צחקו. ^_^ אחרי זה איבדנו קצת את הדרך לאוטאקו, ואז מצאנו את אוטאקו D: נכנסנו- כאן אני חייב לציין: אמג,איזו חנות נסגדתתת *____________* -והתחלנו לעיין. בסוף,כל אחד בחר משהו. אני בחרתי באוקיטאקה מתפרק ^______^ קצת לפני שסיימנו לבחור,פגשנו כמה אנשות מהפורום וביניהן- גלצ'אן *___________* ושניצ'אן *___________* וברצ'אן *_____________* אחרי זה,נתתי להן חיבוק גדול ונפרדתי,ואז הלכנו למצוא מקום לאכול בו (אני,נדב,דניאל ויובל) ואחרי זה,נסענו הביתה. וזהו. ;; רק חבל שהפורום התפזר ככה. במפגש הבא קובעים הכל מראש,ולא נפרדים. זהו. הסוף. תודה שקראתם ^____^