סיכום מפגש שלישי ^_____^

לבנדר א

New member
אתהההההההההה!! TOT

למה לא פגשתי אותך? למה? TOT ולמה, למה, למה הביקי לא מצורף להודעה? הא? הא? האאאאא?!?!?!

SaijinKun

New member
באמת. למה?!?!?! T___________T

והביקי לא מצורף להודעה כי הוא אצל גלצ'אן ^^; הנה אחד אחר D:

Fay Wood

New member
|דיליי| אעע. היה כיף. ;; ../images/Emo168.gif

(ואין לי כוח לקרוא את כל התגובות~ ;.; ) אבלבל, היה גם איכ, כי כולנו התפזרנו ;; ומלא אנשים נעלמו לי, והרבה אנשים לא ראיתי ;.; אבלבל, בכלמקרה~ אז, העירו אותי מתישהו ב-7ומשו כדי ללכת לבת ים להסתפר. לכו לעזאזל, משפחה מפגרת (ואחקטןקטן שיתף איתם פעולה!11 בוגד. >>). אז הלכתי להסתפר בבת ים. והסתפרתי. ריגוש. ועכשיו השיער קצרררר~~ ^_________^ ו,ו, אז הסיעו אותי לעזריאלי, ואז התקשרתי לאורטאייצ'ו, ואזאז קפצתי על אורטאייצ'ו בחיבוקענק, ואז הלכנו לגן המשולש~ D= ולפני שהיגענו לגן, פנינו באיזושהי פינה חשוכה, ואז מיליוני אנשים קפצו עליי X_____X וזה היה כלכך מפחיד XD וקראו לי רוצחת על זה שהרגתי את השיער שלי. ושזה נגד החוק. חעחע. D< (וזה היה כיף ^___^) ואז הבאתי לויוי את הבלונים~ D= והם היו נורא קטנים כדי לחסוך במקום באוטו, אבל עדיין ._. ופגשתי אנשיםםםםם~~ ^________^ וזו בערך הייתה הפעם האחרונה שראיתי את כולם ביחד ._. מאז כולם התפזרו, בלהבלה, אנשים התחרפנו, עוגה, צוציקיםקטניםומעצבנים, עוברים לדארק סייד (היו להם קוקיזז!!11), היה להם מוזיקה O=, ומרחוק רואים את קיארית ואז היא באה אליי וקפצה עליי בחיבוק~ קיארית, כפרעלייךשיואווו, אני אוהבתותך~~ ^___^ ואחרכך איכשהו היגעתי לאוטאקו XD; וזה היה נורא לאט ._. ואז קניתי מאנגה של כרונו כרוסיידדד~~ *_______* אעע, שלמות~ ;---; ואז עברתי שיחות עם אנשים על כרונו~ ^.^ ואיכשהו גם חזרתי XD וסחבתי עליי את פוקע~ XD כפרעלייךגםנשמעיניים
~ והצמיד קיו שלי אצלה כסמל לאהבתי O= *מוזיקהדרמטית* או משהו בסגנון. ואז כשחזרתי ראיתי את אנבי כפרעלייהנשמתילבלבכבדריאותשפם~
(וגם לפני ראיתי את אנבי, אבלבל ראיתי גם עוד הרבה אנשים, ואז כולם נעלמו ;; אבל בכל מקרה X__X) ואז היא אמרה שהיא הולכת לגג, ואז היא נעלמה לכל היום ._. ביחד עם עוד הרבה מאוד אנשים .___. ניעעע, אני ארביץ לכםםם >.< לא אמרתי לכם ביי ביי כמו שצריך, ו..ו.. בקושי ראיתי אתכם, ופעם הבאה אני ארביץ למי שרק מציע את המילה המקוללת "אוטאקו" כאחת האופציות ללכת באמצע המפגש!!!!11111 >.< וגם לא ראיתי את קורלצ'אןן~~ ;--; והבטחתי לה שיערר T.T למרות שהשיער שהבאתי איתי הפך לגוש לא מזוהה ובילתי ניתן להפרדה. ספר אידיוט. ;; ואין לי כוח יותר ._.;; ובקיצור, כןכן, זה ארוך, סבלוווו, אבל מפגש הבא, אוי ואבוי למי שהולך אפילו לשניה וחצי לשירותים!!!111 >< אני ארביץ לכם, לא ראיתי אף אחד כמעט ;.; אבלבל, בכלמקרה, אני אוהבתותכם כלכךךךךך, ואתם האנשים הכי מדהימים שאי פעם הכרתי בחיים שלי, ותעשו לי ילדיםםם~ ;---;

dark max

New member
היה כיף

בהתחלה אמנם די שיעמם לי אב אחר כך היה כיף ובדיזינגוף סנטר... קניתי חרבות!!11אחדאחד. קניתי שתי חרבות ופסלון של אביר. אבל חרב אחת היה גדולה מידי בשביל התיק שלי [למרות שקניתי את הקטנה...] אז הברחתי אותה הביתה היום עם תיק בצפר. חיחי! עכשיו 'תפגרו

ShuNka

New member
סיכומ קצר [או שלא D:]

אני לא נרדמת, אז אני אכתוב סיכום @.@ הייתי בכלל אמורה ללכת לפיקניק עם חברים, אז לא קמתי מוקדם. וכשקמתי הרגשתי חרא כי רציתי לפגוש אתכם ;; אז לא הלכתי לפיקניק D< והתקשרתי לבר שאמרה לי להיות מוכנה ב10:30. ואז הוריי היקרים הכריחו אותי להעמיד מדיח ולעשות עודכלמיני פעילויות במטרה לגרום לי לאחר ;-; אחרי 10:30 [להלהלההה] נסענו לרותם, לקחנו את קיפע ו.. איחרנו לרכבת ;; הרכבת מסריחה @_@; ובר האשימה אותי O< [בזה שאחרנו, לא בזה שהרכבת מסריחה
] אז הגענו לעזריאלי וראינו כמה בנות מהפורומים [וראיתי את דניאל שמאי, היא גרה ברחוב שלי, הייתה חברה של אחותי והתעלמה ממני ;;] ואז עלינו במדרגות הנאות XD בזמן שאור-טאיצ'ו ירד בהן י_י; ירדנו. ואז פגשנו את יובל והמשכנו ללכת. ולפתע פתאום [נמאס לי מהאז XD]שמעתי את טל-צ'אן, נדב ודניאל צועקים מלמעלה ועלינו אליהם כי הם לא ירדו >> חיבקתי את טל חיבוק עילג ופגשתי את אח של נדב שהוא כזה צ'יבי חמוד >; אני וטל צ'אן כתבנו שלט "אנוכי טל צ'אן" "ואנוכי שני! (עם סימן קריאה~) והעתקתי מטל צ'אן ._." ופגשנו ילדים מפורום מפגשים בעזריאלי O_O שאמרו לי שסימן כותבים עם ש' י.י ונפנפתי לאור טאיצ'ו כי .. ככה ם.ם הלכנו לבורגראנץ' ובאיזשהו שלב פגשתי את סטייסי סגידע [יש לי זכרון של אפון ._.] וציירנו צ'יבים ^0^ וציירו לי על היד >> ואז הלכנו לגן המשולש. בדרך ראיתי את הצלחת אז הצבעתי - צלחת!! *________* ופתאום כל הפורום הצביע - צלחת!!! *___________*, זה היה די מטריד י.י. ונתתי לטל-צ'אן גומייה אבלאבל בר עשתה לו את הקוקו כי פחדתי להכאיב לו @@ וסטייסי נשכה לטל את האוזן
כשהגענו לגן אכלנו עוגת ביאקורנ של נדב שנראתה קצת כמו מחית תפוחי אדמה אחרי שכולם התנפלו עליה @@ אז ויוי התחילה לנגן *___* ושיחקנו חבילה עוברת ^0^ מאיה הטרידה איש מסכן על אופניים ._. ואני, בר, נדב ודניאל בהינו במחברת יאוי של ספירל [ששכחתי את שמה האמיתי 0.0] ונדב ודניאל סיפרו לנו כמה יורי זה טוב ואני התחננתי אליהם שיפסיקו ._. זה פשוט לא היה נשמע טוב~ וילדה אחת דיברה איתנו שאם נגעלים מיאוי אז לא יכולים לאהוב יורי ואין לי מושג מה השם שלה ^^;;;; ואזואז קרו דברים @@ למשל פגשתי הרבה אנשים של ציינתי ._. ונגנבה לי הנעל ע"י יובל שאנסה אותי ;; שבסוף איכשהו הגיעה לקיאריט י.י אני ובר הלכנו לחפש את מישל ומצאנו אותה ליד עץ אחד עם חצי מהפורום מסתכלים בציורים סגידתיים ואוכלים תפוצ'יפס של איילת ^^ אז רציתי ללכת לאוטאקו כדי לקנות מנגה אבל בר ורותם הלכו >; והלכתי עם סטייסי, אפרתע ואיילת כי איבדנו בדרך את כל השאר וגילינו שדניס הומו
כשהגענו לאוטאקו פגשנו שוב את יובל, טל, נדב ודניאל ואני הייתי מסוממת כי לא אכלתי אז דיברתי שטויות - מישל: אה! אז לך יש יומולדת! נדב: כן ^^ שני: לא!! לנדב יש יומולדת! נדב: נו, לי! @_________________________@;; אז קניתי שאורן צ'יבי *__* ומנגה ^0^ [לא היה לי עוד כסף ;;] שגיליתי בבית שירדה לי אז יכולתי לקנות אחרת ;; אפרתע, ילדה בלונדינית עם חולצה שחורה [אני לא טובה בשמות, גומן ;;] ועוד ילדה @@ הלכו לאכול ואז לא מצאתי אותן ;; אז אפרתע חזרה להושיעני [דרך אגב, השיער שלך יפה *,*] אבל כבר התקשרתי להורים שלי שיבואו לאסוף אותי ^^; [הם היו קרובים~] חיכיתי להם שעה, כי הם איטיים כמוני ;; בזמן הזה ריגלתי אחרי אנשים באוטאקו וזה היה משעשע במיוחד שנכנסה ילדה, אולי בכיתה ג' והתחילה לקנות דברים @@ אז היא קנתה של בליץ' [
] ואח שלה אמר לה שהם בכלל לא מבינים בזה V.V ואני דמיינתי מה יקרה אם יביאו את זה לארץ.. משלוח מנות של איצ'יגו! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ;_______________________; אז חזרתי הביתה חצי מתה, וסיימתי את המנגה~ -הסוף- אם קראת את זה קח תותעםקצפת~ אם לא, אני מבינה XD

למעלה