|דיליי| אעע. היה כיף. ;; ../images/Emo168.gif
(ואין לי כוח לקרוא את כל התגובות~ ;.; ) אבלבל, היה גם איכ, כי כולנו התפזרנו ;; ומלא אנשים נעלמו לי, והרבה אנשים לא ראיתי ;.; אבלבל, בכלמקרה~ אז, העירו אותי מתישהו ב-7ומשו כדי ללכת לבת ים להסתפר. לכו לעזאזל, משפחה מפגרת (ואחקטןקטן שיתף איתם פעולה!11 בוגד. >>). אז הלכתי להסתפר בבת ים. והסתפרתי. ריגוש. ועכשיו השיער קצרררר~~ ^_________^ ו,ו, אז הסיעו אותי לעזריאלי, ואז התקשרתי לאורטאייצ'ו, ואזאז קפצתי על אורטאייצ'ו בחיבוקענק, ואז הלכנו לגן המשולש~ D= ולפני שהיגענו לגן, פנינו באיזושהי פינה חשוכה, ואז מיליוני אנשים קפצו עליי X_____X וזה היה כלכך מפחיד XD וקראו לי רוצחת על זה שהרגתי את השיער שלי. ושזה נגד החוק. חעחע. D< (וזה היה כיף ^___^) ואז הבאתי לויוי את הבלונים~ D= והם היו נורא קטנים כדי לחסוך במקום באוטו, אבל עדיין ._. ופגשתי אנשיםםםםם~~ ^________^ וזו בערך הייתה הפעם האחרונה שראיתי את כולם ביחד ._. מאז כולם התפזרו, בלהבלה, אנשים התחרפנו, עוגה, צוציקיםקטניםומעצבנים, עוברים לדארק סייד (היו להם קוקיזז!!11), היה להם מוזיקה O=, ומרחוק רואים את קיארית ואז היא באה אליי וקפצה עליי בחיבוק~ קיארית, כפרעלייךשיואווו, אני אוהבתותך~~ ^___^ ואחרכך איכשהו היגעתי לאוטאקו XD; וזה היה נורא לאט ._. ואז קניתי מאנגה של כרונו כרוסיידדד~~ *_______* אעע, שלמות~ ;---; ואז עברתי שיחות עם אנשים על כרונו~ ^.^ ואיכשהו גם חזרתי XD וסחבתי עליי את פוקע~ XD כפרעלייךגםנשמעיניים
~ והצמיד קיו שלי אצלה כסמל לאהבתי O= *מוזיקהדרמטית* או משהו בסגנון. ואז כשחזרתי ראיתי את אנבי כפרעלייהנשמתילבלבכבדריאותשפם~
(וגם לפני ראיתי את אנבי, אבלבל ראיתי גם עוד הרבה אנשים, ואז כולם נעלמו ;; אבל בכל מקרה X__X) ואז היא אמרה שהיא הולכת לגג, ואז היא נעלמה לכל היום ._. ביחד עם עוד הרבה מאוד אנשים .___. ניעעע, אני ארביץ לכםםם >.< לא אמרתי לכם ביי ביי כמו שצריך, ו..ו.. בקושי ראיתי אתכם, ופעם הבאה אני ארביץ למי שרק מציע את המילה המקוללת "אוטאקו" כאחת האופציות ללכת באמצע המפגש!!!!11111 >.< וגם לא ראיתי את קורלצ'אןן~~ ;--; והבטחתי לה שיערר T.T למרות שהשיער שהבאתי איתי הפך לגוש לא מזוהה ובילתי ניתן להפרדה. ספר אידיוט. ;; ואין לי כוח יותר ._.;; ובקיצור, כןכן, זה ארוך, סבלוווו, אבל מפגש הבא, אוי ואבוי למי שהולך אפילו לשניה וחצי לשירותים!!!111 >< אני ארביץ לכם, לא ראיתי אף אחד כמעט ;.; אבלבל, בכלמקרה, אני אוהבתותכם כלכךךךךך, ואתם האנשים הכי מדהימים שאי פעם הכרתי בחיים שלי, ותעשו לי ילדיםםם~ ;---;