סיכום סופ"ש

ToryMaster

New member
סיכום סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. [צר לי על החיפוף, התבקשתי להעלות את זה במקום רעותי, תסבלו
].

The Bitter End

New member
דה!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. תכל'ס שבוע מגניב. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הו! הו! החיוך שאני מתארת לעצמי שמרוח על הפנים היפות של טורי עכשיו. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא קרה ממש. התעצבתי מעט כי.. אני סתומה. התעצבנתי על.. עצמי. אבל בסוף סלחתי כי .. נאמנמ. התאכזבתי מ... כי... נוורמיינד. בכיתי מעצב/אושר כי.. נוורמיינד. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אוהו, אוהו. אורלי! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אורלי! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אורלי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום. הסרט הכי טוב שראיתי.. כל מיני צ'יק פליקס מפגרים. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אנערף. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חוצצים? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. המשפחה המושלמת[יעל, טורי, נונש, נופר וגלי.] התודה שלי השבוע היא ל.. המשפחה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. אנערף. מאכל השבוע שהיה הוא.. סינימיניז! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מיאו". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. למאיה יש אקדח-כנסיית השכל. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין לי מושג. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריב הטיפשי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אפגוש את המשפחה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. טורי, יעלי, גלי,נופרי ושירלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אין לי מושג. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה. - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): בוטבוט! הודגש באמצעות אמא שלך

שירלי317

New member
בוטןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

תעברי לגור אצלי וזהו!

MC sApiR

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון בתל מונד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..קבעתי להפגש עם האנשים מהקורס=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ... התעצבתי מעט כי.. הוא נזכר להגיד לי עכשיו שחסרות לי 40 שעות..=\ התעצבנתי על.. פוקסי אבל בסוף סלחתי כי ..כי לא צריך לקחת כבד מדי..הוא סה"כ מדריך.. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק..היום בת"א.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום בת"א עם כולם מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מה? כיסא! אה..כיסא!! חח שיר מחרפןןן הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עבדתי 24 שעות ב3 ימים!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר ולעבוד הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ת"א..היוםם=)) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ..קניתי רק פלאפל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אבא התודה שלי השבוע היא ל..אבא,מאיה פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מה? כיסא! אה..כיסא!! אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לחאמיעלחעאמ אלון! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אבאא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רפסודיהה!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לקבוע תאריך למפגש ושיעור=]] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ממ..הילה,מאיה וכל החבר'ה מהקורס סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

כי הבטחתי לשירלי=P

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. האמתי כל הימים היו כיפייםם=] כי הייתי עם שירלי וגל, וכי היום רכיבות מעולותת=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ השיעורים, ובים עם שירלי וגלגל=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ מרגש? השיעורים? חח לא יודעת. התעצבתי מעט כי.. מממ התעצבנתי על.. לא לפה. אבל בסוף סלחתי כי .. לא ממש סלחתי, אבל שיהיה. התאכזבתי מ... כי... מאפ'חד. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אווו המוןן אבל במיוחד "טוב נו, גל ואני נקפוץ עליכןXD" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "נכנסת לי ללב" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי לא בזבזתי את הימים השבועXDDD לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לראות את שירלי שלושה ימים ברציפות. סתם, חולעליכן
הסרט הכי טוב שראיתי.. מממ שישי הפוך. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ממ לים
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משקפי שמש? חח לא למינוס. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אווך את גלגל ושירלי
התודה שלי השבוע היא ל.. לאוהיו
שירלי
גלגל
ועודדד:) פינקתי את עצמי השבוע עם.. טוסטטט?XDXD מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ממ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "Don't Matter" אלבום השבוע שהיה.. ממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מממ שומדבר! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך ליםםם=P השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אוהיוו
שירלי
וגלגל
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ממ שומדבר מיוחד רק ששחי תחזורר כבר=]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחיייי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חמוטההה
~~כי לא היה לי כח לחפש תמונה מהים, ושירלי את מתה אם את שמה תמונה שלי~~ (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. [צר לי על החיפוף, התבקשתי להעלות את זה במקום רעותי, תסבלו ].

shirli0811

New member
לאלאלא אל תקפצו עלינוו, לאא!!

אני אוהבת אותכן :))
תמונה של ג'פטו מי לאבב

סוף סוף סוף שבוע=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..היום כי..היינו בקניון יאי:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיחה עם שירלי אופקורס[= אותך הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם חברה התעצבתי מעט כי.. החברה בכתה התעצבנתי על.. אפחדד :] שבוע מושלםם אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ..מעצמי כי...---- בכיתי מעצב/אושר כי.. --- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."הקומקומים משתלטים על העולםם! תברחוו! כולםם!" חחח דונסקה=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..קומקום=] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי לסוס שלי לונג' 45 דק' לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות לו לונג' הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי=\ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממממ גלידה?=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אורטלי התודה שלי השבוע היא ל..אמא+אבא פינקתי את עצמי השבוע עם..יציאה חמודה לקניון=] מאכל השבוע שהיה הוא..קרפ צרפתי:] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ים=] ט'חח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..----- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..--- הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח בלי שהחתול שלי יעיר אותי ב6 בבוקר עם היללות שלו[= השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..צ'מפ:] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לישון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לישון לישון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

TauraMan

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיימתי פיסיקה
[ואת לימודי החובה, מועד ב' לא נחשב] והתקבלתי סופית לתפקיד שרציתי בצבא
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום רביעי בבוקר, כי זה דרש ממני הרבה התעצבתי מעט כי.. ^ התעצבנתי על.. רכבת ישראל. למה לעזאזל לוקח חמש שעות מירושלים הביתה? אבל בסוף סלחתי כי .. הגעתי הביתה :] התאכזבתי מ... כי... משרד החינוך, כי המועד ב' היום היה יותר קשה מא' הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הנסיעה לירושלים, אני אתגעגע... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל הספר מחזור שרק עכשיו היה לי כוח לקרוא. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השגתי עבודה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... סיים פיסיקה. רציני יום לפני שקלתי לא לגשת, ומזל שלא פעלתי באמוציונאליות כי הבגרות היתה קלה הייתי מוחקת מהשבוע הזה... את הכאב ראש של יום שלישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגע קצת, ואולי אלמד קצת מתמטיקה. בית ריק
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לראות את חיים פעמיים, אחרי שבוע לבד, התגעגעתי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מסיבת סיום טייק 2, לסיים לגמרייי לימודים, ולהתחיל לעבוד יום אחר כך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. סוףסוף אקפוץ עם פיצ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חיים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): קולט מיום רביעי בצהריים.

TauraMan

New member
יש מצב...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הוא מיגור במקור, אם אני לא טועה. סוס בית ספר אצלנו עובד איזה פעמיים בשבוע ונהנה מהחיים הטובים. אבל ממש כיפי כשצריך התרעננות מלעבוד קשה.

יואו זה הוא =] הוא כזה מתוקק

הוא היה אצלנו שהוא עוד היה של תומר סוס מקסים =] וזאת מאיה חחח

אני אצבע שוב ../images/Emo6.gif חחחח ~סתםסתם אני לא~../images/Emo6.gif

אוהבת אותך הכי!! ~זאת מאיה ~ P:

PinkHorse

New member
יופפי ייאי../images/Emo9.gif.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. עזריאלים כי..זה כיף לאכול בחוץ, לצאת ולהתחדש בדבריםP=. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חח הרבה בגדים יפים וחדשיP=
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לריב עם מישהו שחשוב לי. התעצבתי מעט כי.. לדעתי הריב לא היה הוגן בכלל. התעצבנתי על.. עליו. אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה הוא ובלעדיו אני כלום. התאכזבתי מ... כי...עצמי כי אני בזבזנית וגם כי אני נראת כמו חבית. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, כי היה לי ריב די רציני. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."פומפה פומפה.." בקרון (רק אהוד יבין). מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרבה מחמאות מהמורה לנהיגיה!!!! ובשיעור הבא אנחנו עולים לכביש המהיר לקרוע את העולם!!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בחרתי בגדים יפים, ואכשהו מהשבוע הכי גרוע שיש זה הפך להיות שבוע מעולה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את השבוע הזה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עזריאלי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חח ג'יזס... 2 חולצות סקסיות בBlue Bird, 4 זוגות תחתונים במשביר לצרכן ועוד חולצה מדהימה...והמון המון אוכלללל.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. השבוע עצמו. התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שהיה לצידי
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. כל מיני קניות. מאכל השבוע שהיה הוא.. אלוהים כמה אכלתי השבוע אני כבר לא יודעת מה לברוח.. נראלי הכי טעים היה הסלט באיזה מסעדה של טחונים בכיכר רבין שם. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "לעצום את העיניים ולהתעורר 18". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Phil Collins - Can't Stop Loving You. אלבום השבוע שהיה..לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הריב. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אצא לאנשהו שובP=, אלמד תיאוריה טוב טוב טוב. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולם=]] תודה לכולכם
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור נהיגה על הכביש המהיררר!!
, מקווה שעוד יציאות, רכיבות ואני ממש רוצה ללכת להשתזף איפושהו.. אאאא ולהתחיל לעשות כושר או משהו כזה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ילך טוב ברכיבה ונהיגה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. פפפפ... ערן, זה ישמח אותך אם אני אכתוב את השם שלך כאן?
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה