סיכום סופ"ש

cavallo

New member
להלהלה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי, סיימתי ללמוד ~שהחיינו~ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..סיימתי ללמוד איי גס
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..סיימתי ללמוד, הייתכן? התעצבתי מעט כי..טוריעלי לא מדברת איתי
חחח סתם סתם! התעצבנתי על..הממ אבל בסוף סלחתי כי ..אין על מה לסלוח התאכזבתי מ...אף אחד כי... בכיתי מעצב/אושר כי..כנ"ל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כלום האמת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כלום הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..קמתי לשם שינוי מוקדם השבוע לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לעבור את המתקפה המוחית
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי סרט השבוע המקום הכי טוב שאליו יצאתי..גם לא יצאתי לאנשהו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ארז שכני היקר, וגיל פ. התודה שלי השבוע היא ל..ארז! פינקתי את עצמי השבוע עם..פחזניות
מאכל השבוע שהיה הוא..פחזניות
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?we don't more education! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..robbie williams - feel אלבום השבוע שהיה..לא יודע משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אף אחד הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הממ כלום:) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוכל לקרוא את הארי פוטר השביעי, אבל הוא יוצא רק שבוע הבא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ארז השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הארי פוטר 7!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..הארי פוטר 7
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לא יודע... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

stary1

New member
כבר?

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול, קיבלנו מתכונות ורכבתי. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הוצאתי את הבת של חי לרכיבה אחרי 3 שנים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הרכיבה.. התעצבתי מעט כי..ליאור לא יכלה לבוא. התעצבנתי על..אשה טיפשה שלא ריסנה את הכלב שלה. אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי. התאכזבתי מ... כי...ליאור, כי היא לא יכלה לבוא. בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא זוכרת. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:X הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הציון מעולה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...בגרויות ומתכונות. הסרט הכי טוב שראיתי..לא יודעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..רכיבה ארוכה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..יש לי פלוס
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..יוגי:) התודה שלי השבוע היא ל..בע"ח שעוזרים לי לעבור כל יום. פינקתי את עצמי השבוע עם..זה קרה?? מאכל השבוע שהיה הוא..גלידה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?Ms. Feline
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..In Particular. אלבום השבוע שהיה.."23" של בלונד רדהד. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הלחץ המעצבן. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארגע! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בגרות במתמטיקה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אסיים עם השטות הזו! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. התכניות נהרסו[thanks to the army]

cavallo

New member
חח אני? האו קאם??D=

השגת בסוף אוכף?? וכל הכבוד על המתכונות

stary1

New member
זה פתאום נשלח..

ההמשך היה: (אל תשאל
) למה שאזכור אותך לטובה מהשבוע? כי אני ממש שמחה שהצלחת לספר לי את מה שזה לא יהיה..אתה לא באמת רוצה שאני אמשיך לפרט על כך בפורום, רייט?

שירלי317

New member
Unsent

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי(מועד ב' באנגלית, שעור נהיגה, שעור מתמטיקה וחתונה!)
ורביעי כי חווה וליאור סופסוף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שנפרדנו, עדיף ככה, ההרגשה התלויה הזו נעלמה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שהוא שלח את ההודעה הזו התעצבתי מעט כי.. בכל זאת נפרדנו.. וחזרתי פחות או יותר לאותו מצב כמו בתחילת השנה. התעצבנתי על.. אמא. אבל בסוף סלחתי כי .. היא הבינה שהיא צריכה לתת לי מרחב. והכוונות שלה טובות. התאכזבתי מ... כי... מהגוף שלי, כי הוא שוב כואב בכל מקום אפשרי בכיתי מעצב/אושר כי.. כשנפרדנו, למרות עד כמה שזה היה נחוץ. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. החתונה אתמול
והשעורי מתמטיקה השבוע
וערב שלישי... כי.. הממ... לא משנה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "עברתי!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני לא גוררת את עצמי למלחמות מיותרות. בערך. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הממ...להנות בחתונה הזו הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ממש ראיתי. למי יש זמן? אבל היום בערב שישי ה13- ערב סרטי איימה! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. גני כנען
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. טיול רכיבה של שבוע בהונגריה!!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תקוה, ג'ט וליאור. התודה שלי השבוע היא ל.. ג'ט, כי היא העירה אותי מהדיכי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מצב רוח טוב סופסוף! מאכל השבוע שהיה הוא.. גבינות של אמא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? האמת שאין לי שמץ, אולי- גמישות יתר?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Rgina spektor-music box משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I want to sing another melody הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכמעט נפילה מקים והכאבים באגן/ירך
ואת הבדידות שבדיסטנס
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה ואחלום עוד קצת חלומות ארוכים ומוזרים כמו בלילה האחרון השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'ט, תקוה וקים - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים סופית סופית עם הבגרות במתמטיקה, לעבור תאוריה, לפוגש את המורה נהיגה החדש שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לונה פארק עם ליזי וברבר סופסוף!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ליזי, ברבר וליאור. - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אם מישהי תצליח לזהות אני אהיה ממש מופתעת. סתם סקיצה חדשה, בניסיון להחזיר לעצמי קצת מוזה לחיים, ממש זילזלתי בה, אז לא להתייחס.

לה לה לה...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שלישי בזולה
, שיעור על מילניומי והשיעורים על יבו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור על מילניומי והבנות באושה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שהלך כל כך טוב עם יבו בשיעור , WE ARE BACK התעצבתי מעט כי.. נגמרה העונה ועכשיו הולך מעולה חח התעצבנתי על.. בהמה אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי!? התאכזבתי מ... כי..היה מעפן. בכיתי מעצב/אושר כי.. חחחח לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא היה כזה מצחיק... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. [מורקה זועם] "יש לי פה רוכבת חסרת ניסיון שלא מבינה מה לבקש, יש לי פה סוס חסר ניסיון שלא יודע איך לעזור לרוכבת [מורקה רגוע ומחייך], אבל ביחד - זה נראה פשוט מעולה ולא יכולתי לבקש יותר טוב מזה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קורעים את התחת וזה משתלם! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לקום בקפיצות של מילניום? חח הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. זולה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שתי שמלות. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה, מאיוצ'קע, נויקה, וכמובן משפחת המלוכה
. התודה שלי השבוע היא ל.. מורקה פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה רכיבות טובות. מאכל השבוע שהיה הוא..רביולי! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אכזבה" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הדיסק החדש באוטו. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת חחח משהו עם אכזבה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים עם מתמטיקה והחופש יתחיל!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל מי שהזכתי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..נשף מחר, לסיים מתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני פשוט יהנה ולא אתן לעצמי להתאכזב בגלל דברים מפגרים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כמה שיותר! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שיעור על מילניומי

netapet2

New member
....

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, היה שיעור ממש ממש טוב, וחצי מחמישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ, הכתבה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הקפיצות בשביל הכתבה הוא נתן מעצמו המון! התעצבתי מעט כי.. מישהו, שאני ל-א אזכיר את שמו, פגע בי מאודדד... [אבל אני מוכנה להדגיש את המישהו]1 התעצבנתי על.. עצמי במיוחד אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני דפוקה בכיתי מעצב/אושר כי.. כל כך הרבה... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מצחיק? מצחיק? מצחיק? אתמול שאמרתי "הלף וו" [התכוונתי לאיית הוא] ואז התפוצצתי מצחוק מזה שאמרתי "הלף" במקום "אלף" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. למרות כל ההתרגשות לא רצתי עם זה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצילומים האלה XD הסרט הכי טוב שראיתי.. איזה ראיתי בקושי נושמת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שתי גופיות יפות D= משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. טייסון כמובן התודה שלי השבוע היא ל.. טייסון פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום. מאכל השבוע שהיה הוא.. מקדולנדס אם זה היה השבוע אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו קוראים לו, הוא היה בא לבד. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "אבא סיפור" אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "אבא, סיפור, אני לא יכול לישון" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אעע כל כך הרבה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח כרגיל השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אפחד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור קפיצות D= - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שמישהו יצלם אותי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אופיר למרות שאולי אני אראה אותה היום D=
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שיעמום הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה