להלהלה
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי, סיימתי ללמוד ~שהחיינו~ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..סיימתי ללמוד איי גס
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..סיימתי ללמוד, הייתכן? התעצבתי מעט כי..טוריעלי לא מדברת איתי
חחח סתם סתם! התעצבנתי על..הממ אבל בסוף סלחתי כי ..אין על מה לסלוח התאכזבתי מ...אף אחד כי... בכיתי מעצב/אושר כי..כנ"ל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כלום האמת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כלום הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..קמתי לשם שינוי מוקדם השבוע לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לעבור את המתקפה המוחית
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי סרט השבוע המקום הכי טוב שאליו יצאתי..גם לא יצאתי לאנשהו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ארז שכני היקר, וגיל פ. התודה שלי השבוע היא ל..ארז! פינקתי את עצמי השבוע עם..פחזניות
מאכל השבוע שהיה הוא..פחזניות
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?we don't more education! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..robbie williams - feel אלבום השבוע שהיה..לא יודע משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אף אחד הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הממ כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוכל לקרוא את הארי פוטר השביעי, אבל הוא יוצא רק שבוע הבא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ארז השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הארי פוטר 7!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..הארי פוטר 7
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לא יודע... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי, סיימתי ללמוד ~שהחיינו~ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..סיימתי ללמוד איי גס