סיכום סופ"ש

כןכן, אז מה אם זה באיחור?../images/Emo11.gif.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי ושבת, כי כי כי שירצ' ובר מצווה ומשפחה
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחה עם אמא. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הבר מצווה, ללא ספק. התעצבתי מעט כי.. נפגעתי ממש. התעצבנתי על.. אמא. אבל בסוף סלחתי כי .. אני מגניבה?
. התאכזבתי מ... כי... מישהו אידיוט, כי נמאס לי ממנו. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, כי נפגעתי, ומהתרגשות, אתמול
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. דוס עם בייביליס
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מהממת"
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי נחמדה
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעמוד שם ולהקריא. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נמ, קפה הלל, עיר, בית כנסת [לול, אני לא מאמינה שאמרתי את זה
]. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. נראהלי שכלום
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כלללל המשפחה ושירצ':]. התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שגרם לי לחייך [והשבוע היו הרבה כאלו
]. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אוכל טעים *.*. מאכל השבוע שהיה הוא.. בואיקוס
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "את שמנה אבל זה כיף D:". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. איי גס ש Ich bin da. אלבום השבוע שהיה.. צימר ובילי טאלנט II. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Believe me, it's alright"
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריב, אבל זה כבר עבר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. טוב הוא נגמר :X. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שנלך כבר!!1!!1!11. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שירצ' D: סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אנחנו נראות כאלה אימו
.

אבל אני מחייכת! זו לא יכולה להיות

תמונת אימו אמיתית אם זה ככה
. אבל לא לדאוג, בשאר התמונות אנחנו מטורללות בדיוק כמו שאנחנו תמיד
.

למעלה