מממממ אולי
J just טלוש New member 3/10/06 #126 ../images/Emo123.gifיפה לך [בנות,יש פה יותר מדי יפים,מה עושים? איך נתחלק?!]
T tbents New member 4/10/06 #132 אתה גר בכרמל, אבל כותב שאתה גר בחיפה?! תגיד כרמל-נבין מאיפה יש כסף לכל הגיטרות
E eran377 New member 4/10/06 #144 ../images/Emo6.gif יש לי בדיוק גיטרה אחת... התמונה ההיא צולמה באולפן הבייתי של חבר שלי... רוב הגיטרות שלו.
../images/Emo6.gif יש לי בדיוק גיטרה אחת... התמונה ההיא צולמה באולפן הבייתי של חבר שלי... רוב הגיטרות שלו.
D danduuu New member 4/10/06 #136 חחח ווואו די רחוק../images/Emo4.gif למרות שאתמול הייתי בכרמל כי הלכתי לאוניברסיטה אפשר לצרף אותך למסן שלי? *פאפי פייס*
חחח ווואו די רחוק../images/Emo4.gif למרות שאתמול הייתי בכרמל כי הלכתי לאוניברסיטה אפשר לצרף אותך למסן שלי? *פאפי פייס*
T tbents New member 4/10/06 #133 לא התפקדתי.. >< אנבליוויבל... שם: טל-לי גיל: 16 [נו כמעטטטט] עיר: קריות.. מסנ',אייסי: [email protected] מסר לאומה: אל תאכלו,זה משמין,בחיי תמונה[שלכם!!:]] >< צמים?!:כע,זו אחלה דרך חיים..אני בדיאטה תמידית
לא התפקדתי.. >< אנבליוויבל... שם: טל-לי גיל: 16 [נו כמעטטטט] עיר: קריות.. מסנ',אייסי: [email protected] מסר לאומה: אל תאכלו,זה משמין,בחיי תמונה[שלכם!!:]] >< צמים?!:כע,זו אחלה דרך חיים..אני בדיאטה תמידית
ק קקי מאסטר New member 4/10/06 #139 שכחתי להתפקד שם:אלון גיל:18 עיר:מודיעין מסן\אייסי: [email protected] 219-408-572 מסר לאומה: אתם אפסים תמונה: כן היא לא עדכנית אבל אחרי ניתוחים פלסטיים בעזרתה של מאיה גם אני נראה כמו מרלין מונרו
שכחתי להתפקד שם:אלון גיל:18 עיר:מודיעין מסן\אייסי: [email protected] 219-408-572 מסר לאומה: אתם אפסים תמונה: כן היא לא עדכנית אבל אחרי ניתוחים פלסטיים בעזרתה של מאיה גם אני נראה כמו מרלין מונרו