סיכום ספטמבר+התפקדות אוקטובר

אז זהו, שלבנים יש ראיון הרבה יותר

מקיף ורציני. לפחות ממה שאני יודעת שמחברים שלי שהיו כבר. ככה זה
הפסיכוטכני קצת מלחיץ אותי, אני נוטה לפחד מהדברים האלה בלי סיבה מיוחדת

אני אומרת לך שלא..

זה כולם יושבים בחדר אחד עם תאים, וכולם היו אותו אורך זמן. והפסיכוטכני זה שטויות, באמת. כל מיני שאלות על צורות, ושאלות הגיון לילדים בני 12.

SomebodyElse

New member
לא נכון.

מה שיש בהתחלה עם הרבה תאים שכולם יושבים ושואלים שאלות מפגרות נקרא אימות נתונים, וזה יש לכולם ובאותו אורך. חוצמזה, לבנים יש גם ראיון עם מאבחנת, כלמיני שאלות חפירה שזה בעיקר כדי לקבוע מידת התאמה לכלמיני תפקידים, בעיקר לקרבי. לבנות יש אחרי המבחנים הפסיכוטכנים עוד שאלון ששם צריך לדרג תכונות אופי שלך ומידת רצון לשרת בכל מיני תפקידים אם אני זוכרת נכון, וזה בא במקום הראיון שיש לבנים. ושחר, הפסיכוטכני הוא באמת די שטויות, העיקר שתבואי אליו רגועה. מעבר לזה הוא לא דורש שום ידע או מיומנות מיוחדים.

חח ואיי

שכחתי תשאלות האלה אחרי הפסיכוטכני.. אני זוכרת שהתעצבנתי מהם, היה דברים כמו האם את חושבת שבנות צריכות לשרת בצבא וכו'. איזה חוצפה.

אה ו..

היא לא שאלה רק אימות נתונים, היא ביקשה ממני לקרוא כמה משפטים, ואז שאלה אותי אם אני מבינה אותם, כאילו אני בת 16 או בת 6?! ושאלה אותי מזה להתמהמה.. חח מזה קשור עכשיו.

danduuu

New member
חחחח גם אותי שאלו משפטים ממש

דפוקים. אבל היו גם משפטים שלא הבנתי בכלל מה רצו מהחיים שלי.למה לעזעזאל אני אמורה להבין את זה חח?? אה שחר ואם ישאלו אותך על בעיות פסיכולוגיות או אם היית אצל פסיכולוג/ יועצת וכו' תגידי לא על הכל למה אחרת הם עושים בעיות על כל דבר קטן החארות האלו

כן, כולם אומרים שזה שטויות והכל,

אבל נכנסתי לאתר הזה שאפשר לראות את ה"נוסח" של המבחנים והכל - ובסה"כ כן יש שם דברים שדורשים מיומנות במתמטיקה וכו', ואני נוטה להילחץ מהדברים האלה, במיוחד בהגבלת זמן. זה פשוט מאוד חשוב לי, כי אני יודעת כבר מגיל צעיר שיהיה לי פרופיל נמוך בגלל בעיה בריאותית - ואני ממש לא רוצה לבלות שנתיים מחיי בתפקיד לא מספק. בגלל זה הכל חשוב לי, גם אם זה נראה מטופש לדאוג לזה כבר מעכשיו...

SomebodyElse

New member
אבל

פרופיל, לבנות, לא משנה כלום - אלא אם כן את רוצה להיות קרבית. רוב התפקידים לבנות הם עורפיים ודורשים פרופיל עורפי. אז כן, ברור שחשוב שיהיו לך נתונים גבוהים מבחינת קב"א ודפ"ר, אבל באמת שהמבחנים לא קשים במיוחד. עד כמה שזכור לי את לא אמורה להפגין יותר מדי יכולת מתמטית, אם כבר זה יותר עניין של הגיון. אולי רק תרענני לעצמך חילוק ארוך לפני המבחנים, נדמה לי שהיה צריך את זה, אבל לא יותר.

אני יודעת.

מצטערת שלא התקשרתי, היה שם כזה הזוי ובלאגן עם הגשם, שהפלאפונים קרסו. השיחות היחידות שעשיתי היו לחברים שאיבדתי בכל הבלאגן..... אבל אני בטוחה שאני עוד אראה את זיו פנייך באיזה מפגש....

לא נראה לי.

אני פשוט יחסית גדולה במחזור שלי. זה באמת מוזר שקיבלתי כ"כ מוקדם.... מתי יהיה לך 17?

למעלה