סיכום פעילות+התפקדות יולי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום פעילות+התפקדות יולי../images/Emo195.gif.

סיכום פעילות יוני: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (06): אביב גפן רוק ישראלי אוונסנס גאווה צעירה זיהוי שירים חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (06): °•°ShAnShuNa°•° חייםקשיםבסוףמתים Z A M i (אהבתי שהשתדלת
) ב י ז י סבסטיאן נאבד התפקדות יולי: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה
): תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo121.gifכבוד, חמישי הכי פעיל בפורום!

או שבעצם זה לא משהו
שם:שי גיל:16.10 מיקום:איזור חיפה אייסיקיו:
מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:פיוטה שיר החודש לא של היהודים:כל הפסקול של Hair דיסק החודש:ניחוש אחד...........^ סרט החודש:אין משהו ספציפי, אבל יש לי עכשיו עוד 78 סרטים באיכות טובה עם תרגום מובנה ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה):"רעש מקליטים", החומה בשוני, הופעה של המורה שלי, עוד כמה הופעות, ו..הופעות:) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

יולי ../images/Emo13.gif

התפקדות יולי: שם:עדי גיל:17 מיקום:חדר מחשב אייסיקיו:335867951 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:כל הסיפור שיר החודש לא של היהודים:ואווו יש ככ הרבה דיסק החודש: סרט החודש:שרק השלישי ספר החודש:הבורות תכנית טלויזיה של החודש:חברים כמובן ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה):ואוו ככ הרבה עבודה,ים,חברים,טיסות של חברים,יומולדת לאח'שלי הקטן,מתא"ן,בייביסיטר קבוע,משהו של עתודה ועוד ככ הרבה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אין

Tom 7

New member
יולי יוליייי

התפקדות יולי: שם: תום שוורץ... גיל: 15 עוד 20 יום..
מיקום: רמה"ש אייסיקיו: 255087965 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אם כבר, תשחק אותה, הזמן שלך, אני רואה דם, יכול להיות. שיר החודש לא של היהודים:, evanescence- going under, whisper. linkin park- faint, דיסק החודש: TOP- evanescence, אנפלאגד ולייב.. סרט החודש: "הילד השמן בעולם" -אני "מעבר ליער".. ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: חברים וסנייפלד.. ופאוור רינג'רס... אחלה תוכניתתת
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): פורטההה ויומולדת.. (אני יודע שאמרו לא אבל לא איכפת לי... ) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

חמדונה

New member
אני שתמיד רק נסדקת לאט

שם: חמד גיל: עוד 426 יום 18. מיקום: רחובות. אייסיקיו: 262523207 שיר החודש של היהודים: ג'קי שיר החודש לא של היהודים: אני בא אליה דיסק החודש: כנסיית השכל סרט החודש: שודדי הקאריביים. ספר החודש: וויסקי זה בסדר. לא כי הוא ספר טוב, פשוט כי הוא היחיד שקראתי החודש. תכנית טלויזיה של החודש: האוס, דה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): אמורה לרדת לקטורה עם חברות, נראה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

bazmaster

New member
שניצלתירסקבבוניסויה

התפקדות יולי: שם:אמיר גיל:18 מיקום:נצרת עילית אייסיקיו:345099652 מסנג'ר:אין בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=243337 שיר החודש של היהודים:אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים:מלכת הפלקט-מליון פעם דיסק החודש:אהוד בנאי-ענה לי סרט החודש:לרקוד עם טייסים ספר החודש:לא משהו מיוחד תכנית טלויזיה של החודש:טופ גיר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה):הופעה יום שלישי הקרוב תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

bazmaster

New member
אפשר לשים עוד תמונת החודש?

המסיבת סיום שלנו... אני הבחור עם המגן של גלוני (זה כאילו סצנה של דוד וגוליית, אניגוליית כאילו (השני זה לא דוד))

שמיקי

New member
אהבתי את החולצה יותר מאת האוטו:)

חחח סתם תתחדש!!! (זה חדש?
)

יולי.

התפקדות יולי: שם: ניר גיל: 19 מיקום: עזה מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: במה/מייספייס/פליקר שיר החודש של היהודים: תענה לי שיר החודש לא של היהודים: אחרי שאפרת התאבדה/יוני בלוך דיסק החודש: יוני בלוך-הרגלים רעים סרט החודש: עדיין קרייזי ספר החודש: שום גמדים לא יבואו/שרה שילה תכנית טלויזיה של החודש:אבודים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): הופעות, בת מצוה של בת דודה, ליאור, יום הולדת לחבר, מסיבה ועוד.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):--> כל הזכויות שמורות לעומר. תמיד כיף להתאפר ולהצטלם.

little WhiSper

New member
התפקדות יולי.

שם: אדווה. גיל: 18 וכמעט וחצי
שיר החודש של היהודים: נו מה, אין לך מקום. שיר החודש לא של היהודים: אהוד בנאי- יוצא לאור. יזהר אשדות- התחלות. גרין גיי- time of your life. ועוד... דיסק החודש: אוונסנס, הים. סרט החודש: הקליפ סיום!
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: חברים, אחים ואחיות. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): גיוס //או// עבודה, 'חופש', 'בילויים', וכו'... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

little WhiSper

New member
../images/Emo12.gif

זאת אומרת שכעת כשאין פנימיה יותר לעולם [
] המיקום הקבוע הוא תלאביב.

למעלה